Kombo okolo 10 000K
Pravidla fóra
A co si myslite o tomto http://www.musiccenter.cz/Laney-LV300T//:3:16218 ? 
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
Nedávno jsem na to hrál. Zpočátku mě moc nezaujalo, ale po chvilce kroucení jsem musel uznat, že to špatně nehraje. Má to vcelku dobré technické možnosti, ikdyž některé mi přišly spíš vedoucí na zcestí (scoopy a podobně).
Zvuk čistýho bych považoval za takový tranzisotorový standard, neurazí, nenadchne, co víc chtít. U těch zkreslenejch kanálů to chce hodně pečlivě a trpělivě nastavovat, snadno lze na tom nastavit úplně pitomej zvuk, ale když se ti to podaří, tak to zní velmi dobře.
Suma sumárum, nebál bych se toho.
Zvuk čistýho bych považoval za takový tranzisotorový standard, neurazí, nenadchne, co víc chtít. U těch zkreslenejch kanálů to chce hodně pečlivě a trpělivě nastavovat, snadno lze na tom nastavit úplně pitomej zvuk, ale když se ti to podaří, tak to zní velmi dobře.
Suma sumárum, nebál bych se toho.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
Prosimtě proš jsi zavrhl ty lampy?
RHEA - progressive rock (neaktivní)
Fender USA Strat / Tele PRODÁM NĚKOLIK FENDER USA/JP KYTAR (a sběratelský Framus) ---->ex-Fender 65 Deluxe Reverb / Strymon Iridium
Nashville NW-20C
Fender USA Strat / Tele PRODÁM NĚKOLIK FENDER USA/JP KYTAR (a sběratelský Framus) ---->ex-Fender 65 Deluxe Reverb / Strymon Iridium
Nashville NW-20C
no tak tenhle postup se může pěkně vymstít protože si koupíš tranďák nebo hybrid a pak zkusíš lampu a na laney nebo fendra už nebudeš chít ani hrát a horko těžko se toho budeš zbavovat a přijdeš o peníze. Raději si zkoušej už teď lampáče, přišetři a kup rovnou něco pořádného. Nějaký mezistupeň je naprosto zbytečný.
víš, že tě hraní baví? chceš v tom pokračovat? pokud ano, tak máš 10k..proč je neinvestovat co nejlépe?? až budeš chtít aparát prodat, tak se samozřejmě prodá lépe a dráž kvalitnější aparát(tedy menší fin. ztráta) nehledě na to, že si někde brnkneš na něco lepšího a zvuk vlastního aparátu se ti znechutí..pak půjde dolu i chuť hrát..Vilcek píše:Uplne sem je nezavrhl ale zda se me lespi ze bych si ted koupil neco takoveho a az budu opravdu potrebovat poradnej apec tak bych si koupil uz nejakou tu poradnou lampu.
-mam v ruce peníze, tak za ně snad chci to nejlepší, co je na trhu!!
když se na bazaru objeví za 10k mesa (
nečetl jsem celý thread, pokud je můj příspěvek výkřik do tmy, tak se omlouvám...
to a to a za chvíli zas tohle
Ten Crate je zatim jedina lampa s trochu vetsim vykonem co sem obevil ale jeste omrku bazar na ten sem zapomel. Laney me pride takova stredni cesta sice nevim jestli tam ta jedna elektronka neco udela se zvukem ale nemyslim ze by to bylo spazny reseni. No a fender to je kvuli cistymu zvuku ale fender je z tech tri nejhorsi a presteva se me libit.