carcass
- pigdestroyer
- last.fm: tlumok
- Bandzone: pigdestroyer
- Kontaktovat uživatele:
carcass
vsichni slavni "metalisti" tady znaji kdejaky children of bodom a kdovi co jeste.. ale znate podstatu? prave carcass vam vymysleli na poslednich dvou albech melodickej death .. znate je tady vubec nekdo? a vite ze po dlouhych letech prisel reunion a vite ze budou na brutal assaultu???
- Stanley
- Kontaktovat uživatele:
Re: carcass
Jejda, ještě abych neznal Carcass, hutný a přitom melodický. Nějak moc je naposlouchaný nemám, ale co jsem slyšel je fakt výborný. CoB teda uznávam, ale moc mi nikdy neseděli. To spíš jejich různý následovatelé a kapelky podobnýho stylu, jako třeba Imperanon nebo Wintersun.pigdestroyer píše:vsichni slavni "metalisti" tady znaji kdejaky children of bodom a kdovi co jeste.. ale znate podstatu? prave carcass vam vymysleli na poslednich dvou albech melodickej death .. znate je tady vubec nekdo? a vite ze po dlouhych letech prisel reunion a vite ze budou na brutal assaultu???
Basuju: Jackson C20
Kejtruju: Apollo DMG-1200
Apec: Laney H160b, Peavey Blazer 158, Kustom KLA 10
Kejbly, struny: Warwick
Prcátka: Dunlop .68, Brain .71
- pigdestroyer
- Kontaktovat uživatele:
- Stanley
- Kontaktovat uživatele:
To máš to samý co třeba Sentenced, nebo Kataklysm, měknou a měknoupigdestroyer píše:no carcass meli dva extremy - prvotni tvroba byl patologicky protogoregrind, a koncili s albem swansong, ktery je v podstate pop, ale porad to ma zatracenej napad a je to chytlavy ..slysim CoB a nadavam jak vykradaji carcass..
- pigdestroyer
- Kontaktovat uživatele:
ale je otazkou zda je to na ukor kvality ci nikoliv.. .u carcassu tomu tak nebylo..Stanley píše:To máš to samý co třeba Sentenced, nebo Kataklysm, měknou a měknoupigdestroyer píše:no carcass meli dva extremy - prvotni tvroba byl patologicky protogoregrind, a koncili s albem swansong, ktery je v podstate pop, ale porad to ma zatracenej napad a je to chytlavy ..slysim CoB a nadavam jak vykradaji carcass..
- pigdestroyer
- Kontaktovat uživatele:
- Stanley
- Kontaktovat uživatele:
To je tim, že je hudebně nevychovali metalový dědci, který si to ještě za režimu potajmu přehrávali na kazetách, byli rádi za každou nášivku, která se jim dostala do ruky,... Já bych taky vůbec neměl šajna o kapelkách jako Suffocation, Malevolent Creation, Monstrosity, Death of Millions, Dark Funeral, Amon Amarth, Hypocrisy,... kdybych nehrál a nešmelil CDčka s dospělejma chlapama, který maj už odehráno a naposloucháno stokrát víc než jápigdestroyer píše:hledim a je mi trochu smutno. mistni slavni "metalisti" neznaji carcass
Tak zrovna Amon amarth sou hodne znami ..si myslimStanley píše:To je tim, že je hudebně nevychovali metalový dědci, který si to ještě za režimu potajmu přehrávali na kazetách, byli rádi za každou nášivku, která se jim dostala do ruky,... Já bych taky vůbec neměl šajna o kapelkách jako Suffocation, Malevolent Creation, Monstrosity, Death of Millions, Dark Funeral, Amon Amarth, Hypocrisy,... kdybych nehrál a nešmelil CDčka s dospělejma chlapama, který maj už odehráno a naposloucháno stokrát víc než jápigdestroyer píše:hledim a je mi trochu smutno. mistni slavni "metalisti" neznaji carcass
Cort VX-X4-explorer
Behringer kytara a jejich kombo GM 108....trsatka jedu dunlopy 0,73(zluta zelvicka):-D
- Stanley
- Kontaktovat uživatele:
Recht, taky jsou hodně dobrý a hlavně je jejich hudba dost čitelná, oproti americkejm řezníkům...Martin656 píše:Tak zrovna Amon amarth sou hodne znami ..si myslimStanley píše:To je tim, že je hudebně nevychovali metalový dědci, který si to ještě za režimu potajmu přehrávali na kazetách, byli rádi za každou nášivku, která se jim dostala do ruky,... Já bych taky vůbec neměl šajna o kapelkách jako Suffocation, Malevolent Creation, Monstrosity, Death of Millions, Dark Funeral, Amon Amarth, Hypocrisy,... kdybych nehrál a nešmelil CDčka s dospělejma chlapama, který maj už odehráno a naposloucháno stokrát víc než jápigdestroyer píše:hledim a je mi trochu smutno. mistni slavni "metalisti" neznaji carcass
- pigdestroyer
- Kontaktovat uživatele:
swansong je rockovy, ale prekvapi te ty napady a vyhranost. necroticism je skvost legendarni, starsi alba uz pro tebe nebudou, jak produkci tak stylem.. heartwork je takovy pristupny ..Dark Axel píše:když mám chuť na death metal, tak si vybírám
ale ti Carcass si myslím budou dost do úpohody, seženu i další CD
- Dark Axel
- Kontaktovat uživatele:
ok a v čem je problém u starších alb?pigdestroyer píše:swansong je rockovy, ale prekvapi te ty napady a vyhranost. necroticism je skvost legendarni, starsi alba uz pro tebe nebudou, jak produkci tak stylem.. heartwork je takovy pristupny ..Dark Axel píše:když mám chuť na death metal, tak si vybírám
ale ti Carcass si myslím budou dost do úpohody, seženu i další CD
Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"
- pigdestroyer
- Kontaktovat uživatele:
no symphonies of sickness jsem nikdy nejak neprisel na chut ale uz jsem to dlouho neslysel, treba se to zmeni. a reek of putrefaction je goregrind jak prase s nalezite underground produkci roku 88 (takze nepredpokladam zajem od lidi odchovanych mainstreamovou produkci) a bootlegy radej nezkouset, to je jen pro opravdove fandy 
- Stanley
- Kontaktovat uživatele:
hehe, když si vzpomenu, jak se mi dostala poprvé do ruky originálka Wretched Spawn od Cannibal Corpse. Pod dojmem toho bookletu jsem na vteřinku zapochyboval, zda to mám pustitpigdestroyer píše:no symphonies of sickness jsem nikdy nejak neprisel na chut ale uz jsem to dlouho neslysel, treba se to zmeni. a reek of putrefaction je goregrind jak prase s nalezite underground produkci roku 88 (takze nepredpokladam zajem od lidi odchovanych mainstreamovou produkci) a bootlegy radej nezkouset, to je jen pro opravdove fandy
- pigdestroyer
- Kontaktovat uživatele:
pekny pribeh..Stanley píše:hehe, když si vzpomenu, jak se mi dostala poprvé do ruky originálka Wretched Spawn od Cannibal Corpse. Pod dojmem toho bookletu jsem na vteřinku zapochyboval, zda to mám pustitpigdestroyer píše:no symphonies of sickness jsem nikdy nejak neprisel na chut ale uz jsem to dlouho neslysel, treba se to zmeni. a reek of putrefaction je goregrind jak prase s nalezite underground produkci roku 88 (takze nepredpokladam zajem od lidi odchovanych mainstreamovou produkci) a bootlegy radej nezkouset, to je jen pro opravdove fandyNakonec jsem pustil a od té doby téměř denně na dobrou noc poslouchám gore/death nebo ortodoxní black.
- Crowley
- Kontaktovat uživatele:
poslední dobou sem carcass zase vytáhnul ze šuplíku(mp3)
a i po letech musim uznat že Heartwork je skvělá práce
Swansong se mi nelíbí... takže všechno při starým 
Terror Incognita
http://www.facebook.com/pages/Terror-In ... 3073007674
HAIK Custom Baritone 27" SD Distortion/Jackson DK6 Pro C.O.W sign+Seymour duncan Blackout pick up/acoustic Jumbo Parker

Peavey 6505+,Fractal AXE FX, ENGL 4x12 V30 PRO, QSC RMX1450 , Ibanez LU 20 SL, BOSS DD7,Maxon OD808, AKG WMS 40 PRO, ISP Decimator,Korg Pitchjack Black, Gotham, Spectraflex,MONO80 a hromadu dalsiho harampadi,..
http://www.facebook.com/pages/Terror-In ... 3073007674
HAIK Custom Baritone 27" SD Distortion/Jackson DK6 Pro C.O.W sign+Seymour duncan Blackout pick up/acoustic Jumbo Parker

Peavey 6505+,Fractal AXE FX, ENGL 4x12 V30 PRO, QSC RMX1450 , Ibanez LU 20 SL, BOSS DD7,Maxon OD808, AKG WMS 40 PRO, ISP Decimator,Korg Pitchjack Black, Gotham, Spectraflex,MONO80 a hromadu dalsiho harampadi,..