carcass

Vše o kapelách a hudebnících ...
Odpovědět
pigdestroyer
last.fm: tlumok
Bandzone: pigdestroyer
Kontaktovat uživatele:

carcass

Příspěvek od pigdestroyer »

vsichni slavni "metalisti" tady znaji kdejaky children of bodom a kdovi co jeste.. ale znate podstatu? prave carcass vam vymysleli na poslednich dvou albech melodickej death .. znate je tady vubec nekdo? a vite ze po dlouhych letech prisel reunion a vite ze budou na brutal assaultu???
Stanley
Kontaktovat uživatele:

Re: carcass

Příspěvek od Stanley »

pigdestroyer píše:vsichni slavni "metalisti" tady znaji kdejaky children of bodom a kdovi co jeste.. ale znate podstatu? prave carcass vam vymysleli na poslednich dvou albech melodickej death .. znate je tady vubec nekdo? a vite ze po dlouhych letech prisel reunion a vite ze budou na brutal assaultu???
Jejda, ještě abych neznal Carcass, hutný a přitom melodický. Nějak moc je naposlouchaný nemám, ale co jsem slyšel je fakt výborný. CoB teda uznávam, ale moc mi nikdy neseděli. To spíš jejich různý následovatelé a kapelky podobnýho stylu, jako třeba Imperanon nebo Wintersun. :)
Basuju: Jackson C20
Kejtruju: Apollo DMG-1200
Apec: Laney H160b, Peavey Blazer 158, Kustom KLA 10
Kejbly, struny: Warwick
Prcátka: Dunlop .68, Brain .71
pigdestroyer
Kontaktovat uživatele:

no carcass meli dva extremy - prvotni tvroba byl patologicky protogoregrind, a koncili s albem swansong, ktery je v podstate pop, ale porad to ma zatracenej napad a je to chytlavy ..slysim CoB a nadavam jak vykradaji carcass..
Stanley
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stanley »

pigdestroyer píše:no carcass meli dva extremy - prvotni tvroba byl patologicky protogoregrind, a koncili s albem swansong, ktery je v podstate pop, ale porad to ma zatracenej napad a je to chytlavy ..slysim CoB a nadavam jak vykradaji carcass..
To máš to samý co třeba Sentenced, nebo Kataklysm, měknou a měknou :)
pigdestroyer
Kontaktovat uživatele:

Stanley píše:
pigdestroyer píše:no carcass meli dva extremy - prvotni tvroba byl patologicky protogoregrind, a koncili s albem swansong, ktery je v podstate pop, ale porad to ma zatracenej napad a je to chytlavy ..slysim CoB a nadavam jak vykradaji carcass..
To máš to samý co třeba Sentenced, nebo Kataklysm, měknou a měknou :)
ale je otazkou zda je to na ukor kvality ci nikoliv.. .u carcassu tomu tak nebylo..
Stanley
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stanley »

Pravda, Carcass dolů nešli. Troufám si říct, že Kataklysm si taky úroveň udrželi, zato Sentenced ke konci hráli strašný skejťáky :D
Martin656

Příspěvek od Martin656 »

MNo ja se tak trosku tem skupinam zmene stylu nedivim..ted myslim obecne vsechny..pac ja mam nekdy chut hrat pomaly plouzaky a nekdy neakou rockovku nekdy clasiku a nekdy proradnej death
Cort VX-X4-explorer :) Behringer kytara a jejich kombo GM 108....trsatka jedu dunlopy 0,73(zluta zelvicka):-D
pigdestroyer
Kontaktovat uživatele:

hledim a je mi trochu smutno. mistni slavni "metalisti" neznaji carcass :(
Stanley
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stanley »

pigdestroyer píše:hledim a je mi trochu smutno. mistni slavni "metalisti" neznaji carcass :(
To je tim, že je hudebně nevychovali metalový dědci, který si to ještě za režimu potajmu přehrávali na kazetách, byli rádi za každou nášivku, která se jim dostala do ruky,... Já bych taky vůbec neměl šajna o kapelkách jako Suffocation, Malevolent Creation, Monstrosity, Death of Millions, Dark Funeral, Amon Amarth, Hypocrisy,... kdybych nehrál a nešmelil CDčka s dospělejma chlapama, který maj už odehráno a naposloucháno stokrát víc než já :)
Dark Axel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark Axel »

tak že bych s nima měl velké zkušenosti, to ne, ale album Heartwork se mi líbí hodně :-)
Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"
Martin656

Příspěvek od Martin656 »

Stanley píše:
pigdestroyer píše:hledim a je mi trochu smutno. mistni slavni "metalisti" neznaji carcass :(
To je tim, že je hudebně nevychovali metalový dědci, který si to ještě za režimu potajmu přehrávali na kazetách, byli rádi za každou nášivku, která se jim dostala do ruky,... Já bych taky vůbec neměl šajna o kapelkách jako Suffocation, Malevolent Creation, Monstrosity, Death of Millions, Dark Funeral, Amon Amarth, Hypocrisy,... kdybych nehrál a nešmelil CDčka s dospělejma chlapama, který maj už odehráno a naposloucháno stokrát víc než já :)
Tak zrovna Amon amarth sou hodne znami ..si myslim
Cort VX-X4-explorer :) Behringer kytara a jejich kombo GM 108....trsatka jedu dunlopy 0,73(zluta zelvicka):-D
Stanley
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stanley »

Martin656 píše:
Stanley píše:
Tak zrovna Amon amarth sou hodne znami ..si myslim
Recht, taky jsou hodně dobrý a hlavně je jejich hudba dost čitelná, oproti americkejm řezníkům... :P
Dark Axel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark Axel »

když mám chuť na death metal, tak si vybírám :D

ale ti Carcass si myslím budou dost do úpohody, seženu i další CD
pigdestroyer
Kontaktovat uživatele:

Dark Axel píše:když mám chuť na death metal, tak si vybírám :D

swansong je rockovy, ale prekvapi te ty napady a vyhranost. necroticism je skvost legendarni, starsi alba uz pro tebe nebudou, jak produkci tak stylem.. heartwork je takovy pristupny ..
Dark Axel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark Axel »

pigdestroyer píše:
Dark Axel píše:když mám chuť na death metal, tak si vybírám :D

swansong je rockovy, ale prekvapi te ty napady a vyhranost. necroticism je skvost legendarni, starsi alba uz pro tebe nebudou, jak produkci tak stylem.. heartwork je takovy pristupny ..
ok a v čem je problém u starších alb?
pigdestroyer
Kontaktovat uživatele:

no symphonies of sickness jsem nikdy nejak neprisel na chut ale uz jsem to dlouho neslysel, treba se to zmeni. a reek of putrefaction je goregrind jak prase s nalezite underground produkci roku 88 (takze nepredpokladam zajem od lidi odchovanych mainstreamovou produkci) a bootlegy radej nezkouset, to je jen pro opravdove fandy :)
Stanley
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stanley »

pigdestroyer píše:no symphonies of sickness jsem nikdy nejak neprisel na chut ale uz jsem to dlouho neslysel, treba se to zmeni. a reek of putrefaction je goregrind jak prase s nalezite underground produkci roku 88 (takze nepredpokladam zajem od lidi odchovanych mainstreamovou produkci) a bootlegy radej nezkouset, to je jen pro opravdove fandy :)
hehe, když si vzpomenu, jak se mi dostala poprvé do ruky originálka Wretched Spawn od Cannibal Corpse. Pod dojmem toho bookletu jsem na vteřinku zapochyboval, zda to mám pustit :lol: Nakonec jsem pustil a od té doby téměř denně na dobrou noc poslouchám gore/death nebo ortodoxní black. 8)
pigdestroyer
Kontaktovat uživatele:

Stanley píše:
pigdestroyer píše:no symphonies of sickness jsem nikdy nejak neprisel na chut ale uz jsem to dlouho neslysel, treba se to zmeni. a reek of putrefaction je goregrind jak prase s nalezite underground produkci roku 88 (takze nepredpokladam zajem od lidi odchovanych mainstreamovou produkci) a bootlegy radej nezkouset, to je jen pro opravdove fandy :)
hehe, když si vzpomenu, jak se mi dostala poprvé do ruky originálka Wretched Spawn od Cannibal Corpse. Pod dojmem toho bookletu jsem na vteřinku zapochyboval, zda to mám pustit :lol: Nakonec jsem pustil a od té doby téměř denně na dobrou noc poslouchám gore/death nebo ortodoxní black. 8)
pekny pribeh.. :) ja sem se postupne pred lety pres poppunk a prvni alekholy /na zdravi si rad poslechnu i ted!!/ prokousal az tam kde su ted.. a konecne mam pocit ze jsem hudebne dospel :) http://last.fm/user/tlumok :)
Stanley
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stanley »

pigdestroyer: já začínal na Sestrách a Cardigans, poslechnu je doteď rád, ale od těch dob jsem si značně rozšířil obzory :wink:
Crowley
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Crowley »

poslední dobou sem carcass zase vytáhnul ze šuplíku(mp3) :D a i po letech musim uznat že Heartwork je skvělá práce :) Swansong se mi nelíbí... takže všechno při starým :D
Terror Incognita
http://www.facebook.com/pages/Terror-In ... 3073007674

HAIK Custom Baritone 27" SD Distortion/Jackson DK6 Pro C.O.W sign+Seymour duncan Blackout pick up/acoustic Jumbo Parker
Obrázek
Peavey 6505+,Fractal AXE FX, ENGL 4x12 V30 PRO, QSC RMX1450 , Ibanez LU 20 SL, BOSS DD7,Maxon OD808, AKG WMS 40 PRO, ISP Decimator,Korg Pitchjack Black, Gotham, Spectraflex,MONO80 a hromadu dalsiho harampadi,..
Odpovědět

Zpět na „Skupiny a hudebníci“