X-TremeTone - co z to vyleze?
- Dark Axel
- Kontaktovat uživatele:
Re: X-TremeTone - co z to vyleze?
hal - tak to je moc hezká cena
to gratuluju
Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"
Dark Axel: Je to odhad,samozřejmě bez lamp. Já nějaké mám,a výběr je velký stejně jako ceny
Tak jsem přihodil nějaké fotky,jak ta krabka bude vypadat. Moc kreativní nejsem,zvládnu tak pravítko a kružítko
,tak jsem šel do klasiky. Vzhledem k tomu co poslouchám,se není ani čemu divit
.
http://halford.rajce.idnes.cz/X-treme/
Tak jsem přihodil nějaké fotky,jak ta krabka bude vypadat. Moc kreativní nejsem,zvládnu tak pravítko a kružítko
Ibanez GAX30,Digitech RPx400,flašková 5W hlava HOMEMADE,flaškové 5W kombo HOMEMADE (pokus o JCM800)
- turbo_MaCk
- Kontaktovat uživatele:
háhodou moc pěkné! vypadá to dost seriózně
Vířím klidné vody pacifiku. Jsem jediným opravdovým nepřítelem dobrého zvuku.
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
-
Dariel
- last.fm: http://www.last.fm/user/darieel
- Bandzone: http://bandzone.cz/fan/dariel
- Kontaktovat uživatele:
Ať ti to hraje, vypadá to masakrózněhal píše:Dark Axel: Je to odhad,samozřejmě bez lamp. Já nějaké mám,a výběr je velký stejně jako ceny![]()
Tak jsem přihodil nějaké fotky,jak ta krabka bude vypadat. Moc kreativní nejsem,zvládnu tak pravítko a kružítko,tak jsem šel do klasiky. Vzhledem k tomu co poslouchám,se není ani čemu divit
.
hej! To vypadá masakrózně! Fakt super vzhled.... A co to vůbec stavíš? To je něco vlastního, nebo co? (samozřejmě, že se hned POTOM podívám na internet a budu svůj příspěvek editovat)
EDIT: tak to je asi vlastní co
Stagg HybridCaster + RMpickups bridge
Gibson SG (GFS Dream180B, SH2N, sperzel) ->
Eugeene's magic one-knob germanium clean booster ->
Digitech Bad Monkey ->
kopyje Zvex Fuzz Factory ->
Hocke VMH234RD překopaný na plexinu.
Digitech Bad Monkey ->
- Red Bull
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Upřímně řečeno - krásná práce, dotažené.
"MOJO" kills modern music...
Je tu spousta otázek, které již byly zodpovězeny. Fender Stratocaster photo flame MIJ [1994] -> Ibanez AW3000NT ]
http://www.7daysgallery.com
Je tu spousta otázek, které již byly zodpovězeny. Fender Stratocaster photo flame MIJ [1994] -> Ibanez AW3000NT ]
http://www.7daysgallery.com
- Dark Axel
- Kontaktovat uživatele:
Krucinál, kdybych neměl ten elektronkový Damage Control tak už uvažuju že se s tebou dohodnu jestli bys mi to nepostavil taky, vypadá to skvěle a ta cena...
gratuluju, dobrá práce
gratuluju, dobrá práce
Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"
Ne, jedna se o kopii X-Treme Tone od Bad Catu.eugeene píše:hej! To vypadá masakrózně! Fakt super vzhled.... A co to vůbec stavíš? To je něco vlastního, nebo co? (samozřejmě, že se hned POTOM podívám na internet a budu svůj příspěvek editovat)
http://www.badcatamps.com/badcat_pedals.html
wikxzen píše:Ne, jedna se o kopii X-Treme Tone od Bad Catu.eugeene píše:hej! To vypadá masakrózně! Fakt super vzhled.... A co to vůbec stavíš? To je něco vlastního, nebo co? (samozřejmě, že se hned POTOM podívám na internet a budu svůj příspěvek editovat)
http://www.badcatamps.com/badcat_pedals.html
aha díky !
Stagg HybridCaster + RMpickups bridge
Digitech Bad Monkey ->
Digitech Bad Monkey ->
Omluva všem,byl jsem mimo
. Jak psal wikxzen,je to pokus o X-tremetone od BadCatu. Vlastní věci ještě netvořím,zatím sbírám zkušenosti a učím se
. Časem třeba něco vymyslím
,i když všechno dobrý už je vymyšlený!!!!
DarkAxel: dělat to na kšeft asi nebudu,na to nemám kapacity a je to hrozná drba.ka. Všechno ručně,kdybych měl potom účtovat hodiny strávené výrobou,tak by ses asi škrábal za ušima
. Myslím že Dušan Z. by to postavil taky a určitě líp jako já a za rozumný peníz.Občas mě chytne blbá a chci něco zkusit postavit,ale po dokončení jsem vyšťavenej,že říkám"už nic stavět nebudu" a zase něco začnu.
Mám v plánu postavit ještě konec lampovej a rozebranou mám MONO50,do té chci vrazit dva různý preampy,asi Mesu a Marshalla. Ale kdy to stihnu netuším. Do důchodu času dost
DarkAxel: dělat to na kšeft asi nebudu,na to nemám kapacity a je to hrozná drba.ka. Všechno ručně,kdybych měl potom účtovat hodiny strávené výrobou,tak by ses asi škrábal za ušima
Mám v plánu postavit ještě konec lampovej a rozebranou mám MONO50,do té chci vrazit dva různý preampy,asi Mesu a Marshalla. Ale kdy to stihnu netuším. Do důchodu času dost
Ibanez GAX30,Digitech RPx400,flašková 5W hlava HOMEMADE,flaškové 5W kombo HOMEMADE (pokus o JCM800)
to bych pak taky rad videlhal píše:rozebranou mám MONO50,do té chci vrazit dva různý preampy,asi Mesu a Marshalla.
planuju ji taky nekdy koupit ze by sme ji s kamosem dali do kupy (velice dobrej zesik kdyz se vymeni vytekly kondiky a na nektera mista se daji soucasty s mensi toleranci + samozrejme do toho narvat tesla nehrany lampy )
jinak ten pedal vypada opravdu famozne doufam ze ti to bude hrat aspon tak jak to vypada...
JJ Gtrs "Yamaha SG-40 replica", Aria Diamond 1803T, Zenon Audition->TC Polytune mini->Super Electric MK1.5->Boss DC3->Ibanez SC10->Ibanez DE7->Yamaha MagicStomp->Acoustic 450->Selmer T&B 212 + Stanley 212
www.black-audio.net
www.black-audio.net
MrB14ck: tu 50ku jsem musel kuchnout totálně. Kondíky po smrti,odpory popraskaný,prostě totálka. Zůstaly trafa
. Takže asi původní zůstane jen konec,zbytek celý jiný. Když nad tím přemýšlím,to můžu zrovna udělat komplet celý nový, do staré škatule 
to je v háji no...hal píše:MrB14ck: tu 50ku jsem musel kuchnout totálně. Kondíky po smrti,odpory popraskaný,prostě totálka. Zůstaly trafa. Takže asi původní zůstane jen konec,zbytek celý jiný. Když nad tím přemýšlím,to můžu zrovna udělat komplet celý nový, do staré škatule
právě mě štve že se nedaj sehnat ve slušnym stavu v dnešní době prakticky už vůbec.
Ten charakter zvuku se mi líbí klidně bych na to hrál...
JJ Gtrs "Yamaha SG-40 replica", Aria Diamond 1803T, Zenon Audition->TC Polytune mini->Super Electric MK1.5->Boss DC3->Ibanez SC10->Ibanez DE7->Yamaha MagicStomp->Acoustic 450->Selmer T&B 212 + Stanley 212
www.black-audio.net
www.black-audio.net
- turbo_MaCk
- Kontaktovat uživatele:
nedaj no... ty součástky maj krátkou životnost. Hlvně ty tesla konďáky... mám jich doma fůru a funkční se ani nevyplatí hledat...
Tak jsem dnes testoval škatuli!! Zatím jen na "fullboost",ještě nemám připojený přepínače,ale je to dost hustý
. Nahraju nějaký demo a dám to sem.
hej to už to jako máš blázne??
tak pak určitě doval nahrávky zajímalo by mě jak to boostí
tak pak určitě doval nahrávky zajímalo by mě jak to boostí
www.black-audio.net
www.black-audio.net
MrB14ck: jo už se snad blíží finále. První zapojení dělalo hluk
,tak jsem to trochu překopal a už to hraje. Ještě to sice trošku brumí,tak to musím doladit. Zkoušel jsem to narychlo a potom valil na basket,tak jsem to nestihl nahrát,ale zítra se pokusím něco vypotit. Zatím to teda mám jen na fullboost,bez přepínačů,ale jde tam nakroutit zvuků kopec
.
- turbo_MaCk
- Kontaktovat uživatele:
hezký
Sorry,omluva!!! Jsem tydýtek
,naopak zapojené přepínače a zapoměl jsem je uzemnit. Tak to musím předělat. Práce kvapná,ho..o platná!!!! Premiéra se odkládá na později
.
takže ten šum je už vyřešenej??
www.black-audio.net
www.black-audio.net