Muzikanti v sukni

Vše o kapelách a hudebnících ...
Odpovědět
Nesst
Bandzone: http://www.bandzone.cz/tau
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nesst »

cenda: Jo :wink:
cenda

Příspěvek od cenda »

Nesst píše:cenda: Jo :wink:
Debile to je moje jméno... do očí by si mi to asi raději neřek... tak radši mlč
jana
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jana »

cenda píše:
kliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiid :roll:

Nesst myslí podpis, ne nick

kurňa lidi neježte se kvůli každé blbině...

Obrázek
kytarová škola - pojeďte! :)
týden nebo víkend na horách s kytarama, večírky až do rána, s akustikou i elektrikou
Nesst
Bandzone: http://www.bandzone.cz/tau
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nesst »

cenda píše:
Ježíši sorry, já myslel tvůj podpis, né jméno :shock: . Jsem to nemyslel nijak ve zlým... Jenom, že tam máš, že seš nesnášenlivej...
cenda

Příspěvek od cenda »

dobře... tak se ti omouvam
JanSpilka
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od JanSpilka »

:roll: to je pakun :lol: , a to bych ti do oci rek :wink:
Guitar : Ibanez RG 350EX (DiMarzio Neck, Bridge PUs)
Amplification : Bugera 333, Ibanez TN412A Thermion
----------------------------------------------------------------------------
BandZone - Strain-Through - Alternative Metal? HC?
BandZone - SKAliSKA Ska/Punk
BandZone - Disagree of despair
Alternative Metal
Dark Axel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark Axel »

Lauren Harrisová třeba? :-)
Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"
Jack/J
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jack/J »

ja bych docela do kapely chtel holku- treba bubenici, ale to asi jenom kuli tomu jakej je nas bubenik debil. no ale je spousta dobrejch bubenic treba z white stripes. jo a jedinou nevyhodu vidim v tom ze se pred holkama trochu vic stydim nez pred klukama takze kdyz treba improvizuju uplne trapnej zpev aby se na neco prislo tak to by mi asi pred ni neslo.. ale holky sou proste dobryyy.
*Twisted.Brother*
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od *Twisted.Brother* »

Já bych měl v kapele klidně i 10 ženských ... :P Ale na vokály "NEVER!" tenky vysoky hlas opravdu nemusím :P ale jinak vite jaky je to Luxus byt v kapele jediny kluk? 8-)
Rommy

Příspěvek od Rommy »

Mno..takze..ja jsem jedina divka v kapele a funguje to dobre..je nesmysl to delit na holky a kluky, zalezi na konkretnich lidech a jak uz bylo receno, blbci se najdou na obou stranach...A hlavne se neda posuzovat "obycejna" holka vs. muzikantka, ktera si za tim jde, muzikantka vetsinou ty slepici manyry nema vubec a jestli nejaka jo, tak budto pujdou stranou, nebo ma smulu... Dalsim mym nazorem je ze at jsou milostne vztahy mezi dvema lidmy z jedne kapely jakekoliv, do reseni veci kolem muziky a do zkusebny uz vubec ne!! nepatri. A jeste k jedne zminovane veci:Kdyby mi kapelnik rekl napriklad "Tuhle skladbu jsi zahrala totalne na ho*no"Tak urcite nazacnu delat sceny atd. maximalne se naseru sama na sebe a nadrtim se to..uprimne, nebetycne by me sralo, kdyby me nekdo takovym to zpusobem "setril"/mazal med kolem pusy, jen kvuli tomu, ze jsem holka..
rasta_blasta
Kontaktovat uživatele:

Re: Muzikanti v sukni

Příspěvek od rasta_blasta »

Hrrrnec! píše:
ahoi píše:Chtěla bych se zeptat, jak se díváte na to, když je členkou rockové/metalové skupiny žena? Má podle vás stejnou šanci uchytit se v kapele? Jistě je hodně výborných zpěvaček ( třeba Tarja z Nightwish), ale co třeba bubenice, nebo kytaristky? Díky za příspěvky.
musím říct ženské pohlaví v kapele bych nechtěl... prostě by to nebylo ono i když v životě by to bez nich nešlo :D ale líbí se mi bubenice z Gaia Mesaia ta je drsná mužatka 8) když je čistě ženská kapela, tak to je gut..
není to ženská kapel, na postě basáka byl vždycku muž...

jinak k těm babám.... klasika, hledej:

the distiller
7year bitch
hole
die hunns
bikiny kill
The Gibbs
joa jett

jestli ti nic neříká riot muzika (feministky) a sdružení riot grrrls tak toe čistě (téměř) ženská záležitost...

P.S. proti něžnému (jak kdy) pohlaví v kapele nic nemám, dokonce bych to aji uvítal, ale sme plní... Sžím se nenásilně rozjed další projekt a tam už mám naplánovanou basačku, ale nepodařilo se sehnat bicí tudíž to vypadá blbě. jinak nevadilo by mi být ani jedink borec v kapele (a na skupinovej sex nejsem).
Naposledy upravil(a) rasta_blasta dne 16.08.2007 17:40, celkem upraveno 1 x.

Tak jo lidi já to dnešním dnem - 24. srpen 2007 balím.... Jste fajn banda a bavilo mě se s vama dohadovat a hodně sem se díky vám dozvěděl... důvody nezveřejním
http://www.youtube.com/watch?v=YRD_-oSJBKI
afektband

Příspěvek od afektband »

Do kapely holku nikdy, jsou s tim jenom problémy. Pokud by teda nebyla neobyčejně odolná. Páč jako bejt s náma někde na pokoji když hrajem někde mimo, tak to přežije asi jenom někdo hodně odolnej a to by musela hrát na nástroj, ale mikrofon jí nikdy nedávat, já uplně nenávidim ženskej zpěv(slečny odpustí, ale chytam z toho nerva), jedinej ženskej zpěv co dobře snášim je v Walls of Jericho, Otep, Arch Enemy, ale to je tak všechno.
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 + R.I.P.

::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
jana
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jana »

jo, tím jsi mi připomněl Stockholms Anarkafeministkör... hodně zajímavý :) (a bacha na tu přehlásku, bez ní se poněkud mění význam... vynechání je o přesdržku ;) )

Obrázek
kytarová škola - pojeďte! :)
týden nebo víkend na horách s kytarama, večírky až do rána, s akustikou i elektrikou
Roman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Roman »

My máme v kapele moc prima basačku, chodí s bubeníkem a zatím to nedělá sebemenší problémy, akorát se obávám aby to nebyla časovaná bomba.

Nicméně je dost šikovná a svědomitá. A taky děsně roztomilá, když neví co hrát, začne tancovat :-)
Epiphone LP Standard + Hocke VMH284
Nějaký efekt mezi to? Děkuji, mně stačí kabel ;o)
Let's Jam Contest
rasta_blasta
Kontaktovat uživatele:

Roman píše:My máme v kapele moc prima basačku, chodí s bubeníkem a zatím to nedělá sebemenší problémy, akorát se obávám aby to nebyla časovaná bomba.

Nicméně je dost šikovná a svědomitá. A taky děsně roztomilá, když neví co hrát, začne tancovat :-)
:lol: mě někdy pozveš na zvašu zkoušku (a taneční číslo)

Tak jo lidi já to dnešním dnem - 24. srpen 2007 balím.... Jste fajn banda a bavilo mě se s vama dohadovat a hodně sem se díky vám dozvěděl... důvody nezveřejním
afektband

Příspěvek od afektband »

Roman píše:My máme v kapele moc prima basačku, chodí s bubeníkem a zatím to nedělá sebemenší problémy, akorát se obávám aby to nebyla časovaná bomba.
A přesně tohle jsem měl na mysli, rupne mu/jí v kouli, rozejdou se a s největší pravděpodobností jeden z nich odejde, takže schánět nový lidi, nebo to rozpustit.
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 + R.I.P.

::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
ahoi

Příspěvek od ahoi »

jasně, je spousta skvělých muzikantek... jenom se mi prostě zdá, že narozdíl od chlapů je pro nás těžší dostat se do "síně slávy", tak přemýšlím, proč to tak je...

jsem ráda, že se vás tolik připojilo do diskuse, možná lehce šťóuchám do vosího hnízda, ale chtěla jsem vědět jak to vidí moje okolí :) .

Můj názor je bohužel oblivněný negativníma zážitkama a zkušenostma s chlapama, kteří si myslí, že ženská prostě do rockový kapely nepatří... děkuju všem, kdo to vyvrací :wink:
akustika Strunal
Ibanez RG321 MH
VOX - AD Valvetronix- Chrome "XL" Serie AD15VT-XL
příslušenství ( kabely, trsátka, čistidla, struny :-D)
Roman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Roman »

rasta_blasta píše:

:lol: mě někdy pozveš na zvašu zkoušku (a taneční číslo)
Když ona už většinou ví co hrát :-)
rasta_blasta píše:A přesně tohle jsem měl na mysli, rupne mu/jí v kouli, rozejdou se a s největší pravděpodobností jeden z nich odejde, takže schánět nový lidi, nebo to rozpustit.
My doufáme, že ti naši jsou vyjímka.
ahoi píše:Můj názor je bohužel oblivněný negativníma zážitkama a zkušenostma s chlapama, kteří si myslí, že ženská prostě do rockový kapely nepatří... děkuju všem, kdo to vyvrací
Suzi Quattro jim všem může ukopnout koule :-)
Epiphone LP Standard + Hocke VMH284
Nějaký efekt mezi to? Děkuji, mně stačí kabel ;o)
Let's Jam Contest
rasta_blasta
Kontaktovat uživatele:

no to když mi nevíme co hrát tak já imituju metalisty a nebo nějaký popíkaře.... :lol: :lol: tancovat sem nezkoušel ale máme na stěnách madračky tak párkrát při sólu sem se proti nim rozběhl a narážíel do nich :lol: . a netancu je dyž hraje? to by bylo good, to byc zašel i na koncert.... :lol: 8)

Braniik
Rádce

Příspěvek od Braniik »

moj favorit je toto, a aj tancuje :)
http://www.youtube.com/watch?v=YKn6LVlPJZs
Chapman ML1 Standard Modern, Squier Classic Vibe Stratocaster '50s, --> Michalík Wah/Volume, Boss IR-2, TC Pipeline Tremolo, TC Alter Ego v2, Fender Marine Layer Reverb --> Yamaha THR 10
Odpovědět

Zpět na „Skupiny a hudebníci“