Muzikanti v sukni
- Nesst
- Bandzone: http://www.bandzone.cz/tau
- Kontaktovat uživatele:
kliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiidcenda píše:Debile to je moje jméno... do očí by si mi to asi raději neřek... tak radši mlčNesst píše:cenda: Jo
Nesst myslí podpis, ne nick
kurňa lidi neježte se kvůli každé blbině...

kytarová škola - pojeďte!
týden nebo víkend na horách s kytarama, večírky až do rána, s akustikou i elektrikou
- Nesst
- Bandzone: http://www.bandzone.cz/tau
- Kontaktovat uživatele:
Guitar : Ibanez RG 350EX (DiMarzio Neck, Bridge PUs)
Amplification : Bugera 333, Ibanez TN412A Thermion
----------------------------------------------------------------------------
BandZone - Strain-Through - Alternative Metal? HC?
BandZone - SKAliSKA Ska/Punk
BandZone - Disagree of despair Alternative Metal
Amplification : Bugera 333, Ibanez TN412A Thermion
----------------------------------------------------------------------------
BandZone - Strain-Through - Alternative Metal? HC?
BandZone - SKAliSKA Ska/Punk
BandZone - Disagree of despair Alternative Metal
ja bych docela do kapely chtel holku- treba bubenici, ale to asi jenom kuli tomu jakej je nas bubenik debil. no ale je spousta dobrejch bubenic treba z white stripes. jo a jedinou nevyhodu vidim v tom ze se pred holkama trochu vic stydim nez pred klukama takze kdyz treba improvizuju uplne trapnej zpev aby se na neco prislo tak to by mi asi pred ni neslo.. ale holky sou proste dobryyy.
- *Twisted.Brother*
- Kontaktovat uživatele:
Mno..takze..ja jsem jedina divka v kapele a funguje to dobre..je nesmysl to delit na holky a kluky, zalezi na konkretnich lidech a jak uz bylo receno, blbci se najdou na obou stranach...A hlavne se neda posuzovat "obycejna" holka vs. muzikantka, ktera si za tim jde, muzikantka vetsinou ty slepici manyry nema vubec a jestli nejaka jo, tak budto pujdou stranou, nebo ma smulu... Dalsim mym nazorem je ze at jsou milostne vztahy mezi dvema lidmy z jedne kapely jakekoliv, do reseni veci kolem muziky a do zkusebny uz vubec ne!! nepatri. A jeste k jedne zminovane veci:Kdyby mi kapelnik rekl napriklad "Tuhle skladbu jsi zahrala totalne na ho*no"Tak urcite nazacnu delat sceny atd. maximalne se naseru sama na sebe a nadrtim se to..uprimne, nebetycne by me sralo, kdyby me nekdo takovym to zpusobem "setril"/mazal med kolem pusy, jen kvuli tomu, ze jsem holka..
- rasta_blasta
- Kontaktovat uživatele:
Re: Muzikanti v sukni
není to ženská kapel, na postě basáka byl vždycku muž...Hrrrnec! píše:musím říct ženské pohlaví v kapele bych nechtěl... prostě by to nebylo ono i když v životě by to bez nich nešloahoi píše:Chtěla bych se zeptat, jak se díváte na to, když je členkou rockové/metalové skupiny žena? Má podle vás stejnou šanci uchytit se v kapele? Jistě je hodně výborných zpěvaček ( třeba Tarja z Nightwish), ale co třeba bubenice, nebo kytaristky? Díky za příspěvky.ale líbí se mi bubenice z Gaia Mesaia ta je drsná mužatka
když je čistě ženská kapela, tak to je gut..
jinak k těm babám.... klasika, hledej:
the distiller
7year bitch
hole
die hunns
bikiny kill
The Gibbs
joa jett
jestli ti nic neříká riot muzika (feministky) a sdružení riot grrrls tak toe čistě (téměř) ženská záležitost...
P.S. proti něžnému (jak kdy) pohlaví v kapele nic nemám, dokonce bych to aji uvítal, ale sme plní... Sžím se nenásilně rozjed další projekt a tam už mám naplánovanou basačku, ale nepodařilo se sehnat bicí tudíž to vypadá blbě. jinak nevadilo by mi být ani jedink borec v kapele (a na skupinovej sex nejsem).
Naposledy upravil(a) rasta_blasta dne 16.08.2007 17:40, celkem upraveno 1 x.
Tak jo lidi já to dnešním dnem - 24. srpen 2007 balím.... Jste fajn banda a bavilo mě se s vama dohadovat a hodně sem se díky vám dozvěděl... důvody nezveřejním
http://www.youtube.com/watch?v=YRD_-oSJBKI
Do kapely holku nikdy, jsou s tim jenom problémy. Pokud by teda nebyla neobyčejně odolná. Páč jako bejt s náma někde na pokoji když hrajem někde mimo, tak to přežije asi jenom někdo hodně odolnej a to by musela hrát na nástroj, ale mikrofon jí nikdy nedávat, já uplně nenávidim ženskej zpěv(slečny odpustí, ale chytam z toho nerva), jedinej ženskej zpěv co dobře snášim je v Walls of Jericho, Otep, Arch Enemy, ale to je tak všechno.
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 + R.I.P.
::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
jo, tím jsi mi připomněl Stockholms Anarkafeministkör... hodně zajímavý
(a bacha na tu přehlásku, bez ní se poněkud mění význam... vynechání je o přesdržku
)

kytarová škola - pojeďte!
týden nebo víkend na horách s kytarama, večírky až do rána, s akustikou i elektrikou
My máme v kapele moc prima basačku, chodí s bubeníkem a zatím to nedělá sebemenší problémy, akorát se obávám aby to nebyla časovaná bomba.
Nicméně je dost šikovná a svědomitá. A taky děsně roztomilá, když neví co hrát, začne tancovat
Nicméně je dost šikovná a svědomitá. A taky děsně roztomilá, když neví co hrát, začne tancovat
Epiphone LP Standard + Hocke VMH284
Nějaký efekt mezi to? Děkuji, mně stačí kabel ;o)
Let's Jam Contest
Let's Jam Contest
- rasta_blasta
- Kontaktovat uživatele:
Roman píše:My máme v kapele moc prima basačku, chodí s bubeníkem a zatím to nedělá sebemenší problémy, akorát se obávám aby to nebyla časovaná bomba.
Tak jo lidi já to dnešním dnem - 24. srpen 2007 balím.... Jste fajn banda a bavilo mě se s vama dohadovat a hodně sem se díky vám dozvěděl... důvody nezveřejním
A přesně tohle jsem měl na mysli, rupne mu/jí v kouli, rozejdou se a s největší pravděpodobností jeden z nich odejde, takže schánět nový lidi, nebo to rozpustit.Roman píše:My máme v kapele moc prima basačku, chodí s bubeníkem a zatím to nedělá sebemenší problémy, akorát se obávám aby to nebyla časovaná bomba.
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 + R.I.P.
jasně, je spousta skvělých muzikantek... jenom se mi prostě zdá, že narozdíl od chlapů je pro nás těžší dostat se do "síně slávy", tak přemýšlím, proč to tak je...
jsem ráda, že se vás tolik připojilo do diskuse, možná lehce šťóuchám do vosího hnízda, ale chtěla jsem vědět jak to vidí moje okolí
.
Můj názor je bohužel oblivněný negativníma zážitkama a zkušenostma s chlapama, kteří si myslí, že ženská prostě do rockový kapely nepatří... děkuju všem, kdo to vyvrací
jsem ráda, že se vás tolik připojilo do diskuse, možná lehce šťóuchám do vosího hnízda, ale chtěla jsem vědět jak to vidí moje okolí
Můj názor je bohužel oblivněný negativníma zážitkama a zkušenostma s chlapama, kteří si myslí, že ženská prostě do rockový kapely nepatří... děkuju všem, kdo to vyvrací
akustika Strunal
Ibanez RG321 MH
VOX - AD Valvetronix- Chrome "XL" Serie AD15VT-XL
příslušenství ( kabely, trsátka, čistidla, struny
)
Ibanez RG321 MH
VOX - AD Valvetronix- Chrome "XL" Serie AD15VT-XL
příslušenství ( kabely, trsátka, čistidla, struny
Když ona už většinou ví co hrátrasta_blasta píše:Roman píše:My máme v kapele moc prima basačku, chodí s bubeníkem a zatím to nedělá sebemenší problémy, akorát se obávám aby to nebyla časovaná bomba.
Nicméně je dost šikovná a svědomitá. A taky děsně roztomilá, když neví co hrát, začne tancovatmě někdy pozveš na zvašu zkoušku (a taneční číslo)
My doufáme, že ti naši jsou vyjímka.rasta_blasta píše:A přesně tohle jsem měl na mysli, rupne mu/jí v kouli, rozejdou se a s největší pravděpodobností jeden z nich odejde, takže schánět nový lidi, nebo to rozpustit.
Suzi Quattro jim všem může ukopnout kouleahoi píše:Můj názor je bohužel oblivněný negativníma zážitkama a zkušenostma s chlapama, kteří si myslí, že ženská prostě do rockový kapely nepatří... děkuju všem, kdo to vyvrací
Epiphone LP Standard + Hocke VMH284
Let's Jam Contest
Let's Jam Contest
- rasta_blasta
- Kontaktovat uživatele:
no to když mi nevíme co hrát tak já imituju metalisty a nebo nějaký popíkaře....
tancovat sem nezkoušel ale máme na stěnách madračky tak párkrát při sólu sem se proti nim rozběhl a narážíel do nich
. a netancu je dyž hraje? to by bylo good, to byc zašel i na koncert....