Lampové kombo do 15 000

Lampy, tranzistory, technické problémy, ...
Telmi

Lampové kombo do 15 000

Příspěvek od Telmi »

Poraďte mi prosím nejlepší lampové kombo do 15000 :( děkuju
Wohma
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wohma »

Jakej styl hrajes? Jakou mas kytaru? Urcite chces kombo a ne hlavu a box? Mas nejaky preference?
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
Sir Glued

Příspěvek od Sir Glued »

Dále by se hodily informace na co to kombo chceš , jaký výkon by ti vyhovoval , kolik repro by to mělo mít , kanálů , jaký zvuk by sis představoval.

Do patnácti tisíc se dá sehnat docela solidní lampa , ale předem bych doporučil bazar občas se tam objeví zajímavé nabídky jako například engly , bugery a občas i nějakej ten marshall, nebo popřípadě nějaký ten crate řady V nebo Peavey Valveking který po výměně repra hraje jak blázen.
Otis
Kontaktovat uživatele:

Re: Lampové kombo do 15 000

Příspěvek od Otis »

Tak já bych rozhodně sáhl spíš po hlavě,než po kombu... Koukni třeba na Bugery,jak už je napsáno o něco výš.. Maj velmi slušný ceny a ten zvuk neni zas tak hroznej...
Asanoth

Příspěvek od Asanoth »

Otis píše:Tak já bych rozhodně sáhl spíš po hlavě,než po kombu... Koukni třeba na Bugery,jak už je napsáno o něco výš.. Maj velmi slušný ceny a ten zvuk neni zas tak hroznej...
To je sice hezký, ale hlava sama nehraje...
RHEA - progressive rock (neaktivní)

Petrof pianino, šedesátá léta
Kawai ES-8

Fender USA Strat / Tele PRODÁM NĚKOLIK FENDER USA/JP KYTAR (a sběratelský Framus) ---->ex-Fender 65 Deluxe Reverb / Strymon Iridium
Nashville NW-20C
MLorenzo

Příspěvek od MLorenzo »

Porad jsi nerekl na co aparat chces, co hrajes... Ale ted je momentalne na bazaru Hot Rod Limited Edition...40W v lampe, krasnej vybrousenej clean, zkresleni pekny lehci, 3 kanaly, rozumi si s krabickama...14 500,- Myslim, ze bezva kauf...
Predator

Příspěvek od Predator »

Momentálne bez kapely, stále hľadám

Vybavenie - upravený biely HB SC-1000, Marshall JVM 215C, nejaké pedály ... :)
Otis
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Otis »

Asanoth píše:
Otis píše:Tak já bych rozhodně sáhl spíš po hlavě,než po kombu... Koukni třeba na Bugery,jak už je napsáno o něco výš.. Maj velmi slušný ceny a ten zvuk neni zas tak hroznej...
To je sice hezký, ale hlava sama nehraje...
Nemyslim,že kdyby našel Bugeru s Bugera boxem,že by ho to na bazaru vyšlo víc jak na 15k.... I nový to má cenu zhruba 19k.. Teda Bugera 6260,nebo 6262...Možná i 333,ale 333XL je samotný za 16k...
Dave3R
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dave3R »

Ty Bugera boxy nehrjaou nic moc....ale bugera je ted na bazaru za par korun hlava a mohl by sehnat 2x12 framusa nebo marshalla a mohlo by to hrát slušně. A nebo počkat až se tam objeví Engl Thunder kombo to by kolem 15 mohlo jít sehnat.
Baskytara:
Epiphone Thunderbird V reverse (Hořovice),BOSS ODB-3,BOSS CEB-3, Trace Elliot A350SMX, Trace Elliot 1048h, Behringer racktunner

http://www.bandzone.cz/melodymayhem

Kytara: Cort EVL Z4, Engl Screamer

http://www.bandzone.cz/wotf

Jeslti ste blízko od Brna a chcete nahrát Demo za pár korun, tak se ozvěte...
MLorenzo

Příspěvek od MLorenzo »

Nejspis se zde radi zbytecne, autor ma 1 prispevek a jeste se neozval...zrejme uz nema zajem o rady... A i kdyby mel, tak je prozatim zbytecne postovat tyhle aparaty, kdyz nemame tuseni co chce za zvuk... Tak mozna zavizt debatu o tehlech aparatech nekde jinde...
Dark Axel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark Axel »

Hele, píše lampové kombo, držel bych se toho

pokud se neozve, je to opravdu zbytečné sem něco psát. Ale proč bych si nepřispěl svou troškou do mlýna - kup Laney VC30 1x12". stojí nyní myslím 15500, dvoukanál s velmi dobrým čistým zvukem a vintage zkreslením tak na rocknroll. Slušně si to rozumí s krabičkama, má to pružinový reverb, efektovou smyčku s nastavitelnou hlasitostí, bright switch, celestion repro a solidní lampy Sovtek a Ruby. Zvukově je to vpodstatě vox-like apec (omlouvám se všem, kterým jsem to původně nevěřil)
Mám ho od vánoc a zatím jsem neměl moc šancí ho vytavit, pouze jednou cca na poloviční hlasitost a hrálo to krásně :-) Prostě nepřekombinovaný lampový plnokrevník za slušnou cenu
Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"
turbo_MaCk
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od turbo_MaCk »

pro borca co doma hrá blues? blbost... naprostej nesmysl radit, když ani nevíš, ajký sou požadavky
Vířím klidné vody pacifiku. Jsem jediným opravdovým nepřítelem dobrého zvuku.
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
lipo

Příspěvek od lipo »

Nejsem sice autor......ale když je tady to, co přesně potřebuju..............v létě se chystám na brigádu...po přispění rodičů počítám, že bych mohl mít 13 - 17K na apec. Chtěl bych, aby mi to pár let vydrželo....abych hned zase neměnil. Jednoznačně lampa.Hraju metal.....co se týče zvuku, tak by bylo nejlepší, aby se alespoň trochu přiblížil (vim, že Mesa to asi nebude :cry: ) Master Of Puppets. Výkon by měl stačit do zkušebny a nějaký to menší podiový hraní. Díkes moc
framikoin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od framikoin »

tak treba Pevay Valveking? Bugera? nejsem zrovna metlous, ale tohle by se ti mohlo libit.
Gibson Les Paul Studio,Epi SG400,Vintage Strat Icon Series,efekty,vox
frytol

Příspěvek od frytol »

framikoin píše:tak treba Pevay Valveking? Bugera? nejsem zrovna metlous, ale tohle by se ti mohlo libit.
Jak na co :) známej ho má a na muj vkus docela pilka.. :D tu Bugeru klidně je to solidní apec a já ho taky plánuju.. :D :wink:
lipo

Příspěvek od lipo »

co byste řikali pánové na tohle (bych musel zastihnout v bazáči)
http://kytary.cz/engl-thunder-50-combo- ... 85:0:0:1:0
Moleek

Příspěvek od Moleek »

lipo píše:co byste řikali pánové na tohle (bych musel zastihnout v bazáči)
http://kytary.cz/engl-thunder-50-combo- ... 85:0:0:1:0
Pokud zastihneš, tak chybu neuděláš
:Apollo LP junior::Molk telecaster::Dimavery Precision Bass::Cort AD810 NS::Bugera 6262::Molk custom box 412:
:Mapex Voyager(22",10",12",14",14")::Anatolian, Paiste, Zildjian a Amati činely::HW Mapex, Sonor::Vater 5A

http://bandzone.cz/fadetogrey
http://last.fm/user/Moleek
Maples
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Maples »

Pokud hledáš spíše kvalitní a všestranější zvuk, rozhodně je lepší kombo kolem 5O, 3O W, než levný 100W hlavy, to je určitě hovadina.) Fendery, Laney, Voxy - zkoušej. Engly jsou fajn, ale jak se říká, dost specifický, tak se ujistit, zda se Ti opravdu líbí. A určitě radím bazar
Fender AM Professional II Roasted Pine (2023), Fender American Stratocaster (2006), Fender Troy Van Leeuwen Jazzmaster (2021), Gibson LP Studio (1992), Gibson 60's Tribute Goldtop P90 (2011) -> Orange Rocker 15, Vox AC10
lipo

Příspěvek od lipo »

Díkes moc.......učitel mi ale řikal, že pokud bych koupil bazar, tak bych podle stáří možná musel přelampovat........je to pravda? Nevyplatí se tedy koupit novej?
McKozias
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od McKozias »

no, co tady ctu tak se prelampovava obcas i na novych
Odpovědět

Zpět na „Komba, zesilovače, reproboxy“