Lehká metalová písnička
Pravidla fóra
k ty metallice docela jednoduchy sou ty novy, treba the unnamed feeling neni vubec tezka ..nebo shoot me again
a pokud je bubenik trochu lepsi, tak se daji i disturbed, na kytaru to takova sada neni, staci rychla prava ruka a umet trochu tlumit .. horsi by byl asi zpev .. nebo potom klasickej americkej new metal jako papa roach, staind, limp bizkit ..
- Metallistic
- Kontaktovat uživatele:
JJ to máš pravdu ale zas sou kytary podladění noJirkaD píše:k ty metallice docela jednoduchy sou ty novy, treba the unnamed feeling neni vubec tezka ..nebo shoot me againa pokud je bubenik trochu lepsi, tak se daji i disturbed, na kytaru to takova sada neni, staci rychla prava ruka a umet trochu tlumit .. horsi by byl asi zpev .. nebo potom klasickej americkej new metal jako papa roach, staind, limp bizkit ..
Cvičit,Cvičit,Cvičit ale bez chyb a pomalu jinak to nemá smysl;-)můj názor. .
Kytara-(sh*t Cruiser By Crafter),Cort EVL Z-4 BKS
Kombo-Roland Cube 30X,(Cruiser By Crafter)
Efekt-Digitech Death Metal

Kytara-(sh*t Cruiser By Crafter),Cort EVL Z-4 BKS
Kombo-Roland Cube 30X,(Cruiser By Crafter)
Efekt-Digitech Death Metal

Docela jednoduchá jetaky Mansonova Nobodies. Jedna kytara jede pořád dokola celkem snadnej riff a druhá občas zahraje pár power-akordů v nenáročným rytmu.
Epiphone LP Standard + Hocke VMH284
Nějaký efekt mezi to? Děkuji, mně stačí kabel ;o)
Let's Jam Contest
Nějaký efekt mezi to? Děkuji, mně stačí kabel ;o)
Let's Jam Contest
Re: Lehká metalová písnička
Skus od system of a down Sugar ta je vážne jednoduchá jestli ti nepude ten začátek tak ho trénuj.Pidin píše:Čau potřeboval bych poradit nejaký lehčí metalový písničky třeba i od méně známejch kapel-autorů!:-)S klukama začínáme hrát a třeba na Metallicu či Soad si netroufnem! A stačej třeba jen pisničky ktery se vám libej-proste bych potřeboval udělat si takovej přehled
Re:
Jo, to je lehký... hlavně na sehrání ten Fear...Rainmaker píše:pohodovy songy např od Iron Maiden
Wickerman, Brave New World ,Fear of the Dark, Paschandale
Manowar - Brothers of Metal, Gods Made Heavy Metal.
Ty JP by nebyly špatný.
We are not gonna ake it nebo Come on, feel the noise jsou fajn, ale zas to neni metal.
A Bark At Moon od Ozzyho je chuťovka
RHEA - progressive rock (neaktivní)
Fender USA Strat / Tele PRODÁM NĚKOLIK FENDER USA/JP KYTAR (a sběratelský Framus) ---->ex-Fender 65 Deluxe Reverb / Strymon Iridium
Nashville NW-20C
Fender USA Strat / Tele PRODÁM NĚKOLIK FENDER USA/JP KYTAR (a sběratelský Framus) ---->ex-Fender 65 Deluxe Reverb / Strymon Iridium
Nashville NW-20C
Hodně jednoduchá a efektní písnička od Megadeth, i když metal zrovna nemusim, tak tuhle mám rád.
http://www.youtube.com/watch?v=oUCbflBkIgo
Gibson, ESP
-
Dariel
- last.fm: http://www.last.fm/user/darieel
- Bandzone: http://bandzone.cz/fan/dariel
- Kontaktovat uživatele:
Možná plácnu blbost, ale Sweet Dreams od Mansona taky není tak těžká, ne?
Teda, až na ten zpěv
Teda, až na ten zpěv
Re:
Ta je skutečně hodně jednoduchá. Dobrej tip podle mě. Ani tam není sólo. Kromě té vyhrávky na začátku a na konci jsou to jen power chordy.MrDuck píše:Breaking the law od jp? Teda znám jenom ten začátek,dál ani nevim jak ta písnička je,ale co sem kdysi koukal na tab,tak tam snad nic těžkýho nebylo...ale ten začátek je krásně jednoduchejNo snad nejsem moc mimo,neznám tu songu dál no
Gibson Explorer '76 RI ● Cort M600 BCS ● Cort EVL Z4 (R.M. ColorSound, R.M. Custom AlNiCo) ● Ibanez RG570CT (olše+javor, SD SH-5) ● DIMAVERY PB-320 ● Hardwire CM-2 ● Michalík Wah-Volume ● Boss GEB-7 ● Hardwire CR-7 ● Hardwire TR-7 ● Hardwire DL-8 ● Laney VH100R ● 2x12" DIY bedna s Celestion G12-65 ● Peavey Bandit 112 Sheffield USA ● fake Shure SM58 ● M-Audio MobilePre USB mkII ● M-Audio Firewire 410
Bias je slovo, ne zkratka.
- Disasterpiece
- Kontaktovat uživatele:
Metallica-So fu**ing what
Disturbed-Mistress
Rammstein-Links 2.3.4
Disturbed-Mistress
Rammstein-Links 2.3.4
Rob Zombie - Demon Speeding (myslim, že těch pár tónu v tom sólu zmáknete
),vlastně ono celý to album Sinister Urge není nijak šílený. Pak třebas od Anthrax - Refuse to be denied nebo od zmiňovaných Twisted sister - Burn in hell...Nebo teď mě ještě napadnul předělanej Orgasmatron v podání Sepultury - na tom se pěkně vyblbnete... 
LP Epi SP.II, Laney 65W (hybrid)
Homer:Podle testu jste oba idioti.
Lenny:Fakt? Díky. Kolik jsme dlužni?
Homer:Podle testu jste oba idioti.
Lenny:Fakt? Díky. Kolik jsme dlužni?
Zkus od System of a down Sugar ta je vážne hodně lehká...Nebo ten žáčátek iron mam od black sabbath
jestli myslis lehky jako fakt lehky, tak cokoliv od linkinu by ti nemelo delat problem, aspon dokud te neprestane bavit menit 4 powery celou pisnicku 
- Disasterpiece
- Kontaktovat uživatele:
ted me jeste napadlo Trivium-Dyin in your arms, kdyz vypustite solo tak je to jednoduchy
Re: Re:
je tam solo...Bummer píše:Ta je skutečně hodně jednoduchá. Dobrej tip podle mě. Ani tam není sólo. Kromě té vyhrávky na začátku a na konci jsou to jen power chordy.MrDuck píše:Breaking the law od jp? Teda znám jenom ten začátek,dál ani nevim jak ta písnička je,ale co sem kdysi koukal na tab,tak tam snad nic těžkýho nebylo...ale ten začátek je krásně jednoduchejNo snad nejsem moc mimo,neznám tu songu dál no
No... tak dobře, podle mě je trochu nadnesený tomuhle říkat sólo, ale když myslíš...
Gibson Explorer '76 RI ● Cort M600 BCS ● Cort EVL Z4 (R.M. ColorSound, R.M. Custom AlNiCo) ● Ibanez RG570CT (olše+javor, SD SH-5) ● DIMAVERY PB-320 ● Hardwire CM-2 ● Michalík Wah-Volume ● Boss GEB-7 ● Hardwire CR-7 ● Hardwire TR-7 ● Hardwire DL-8 ● Laney VH100R ● 2x12" DIY bedna s Celestion G12-65 ● Peavey Bandit 112 Sheffield USA ● fake Shure SM58 ● M-Audio MobilePre USB mkII ● M-Audio Firewire 410
jestli slysim dobre tak od 1:15 tam solo je kamoBummer píše:No... tak dobře, podle mě je trochu nadnesený tomuhle říkat sólo, ale když myslíš...
Tak si poslechni studiovku a pak mi ukaž, kde tam máš to sólo. Kámo.Dirty.Pig píše:jestli slysim dobre tak od 1:15 tam solo je kamoBummer píše:No... tak dobře, podle mě je trochu nadnesený tomuhle říkat sólo, ale když myslíš...http://www.youtube.com/watch?v=Nu5gv9A2zc0
kdyz to beres podle studiovky tak teda joBummer píše:Tak si poslechni studiovku a pak mi ukaž, kde tam máš to sólo. Kámo.Dirty.Pig píše:jestli slysim dobre tak od 1:15 tam solo je kamoBummer píše:No... tak dobře, podle mě je trochu nadnesený tomuhle říkat sólo, ale když myslíš...http://www.youtube.com/watch?v=Nu5gv9A2zc0