nAHRÁVÁŠ NORMÁLNĚ NA pc a pak jen dotočíš video na playback? Ale je to pěknýpupack píše:Dark Axel píše:to už jsi tu jednou nehotové posílal, ne? máš tam commentpupack píše:kdo nemá rád popík at si to nepouští, jinak youtube spoluprace aneb original song![]()
http://www.youtube.com/watch?v=xQKH2u5UcTUmoc dobře se to poslouchá
kdepak to je velice čerstvédneska dodělané a min. týden započaté
Díky
Zhodnoťte naše nahrávky - kytara
Pravidla fóra
Re: Zhodnoťte naše nahrávky
:Apollo LP junior::Molk telecaster::Dimavery Precision Bass::Cort AD810 NS::Bugera 6262::Molk custom box 412:
:Mapex Voyager(22",10",12",14",14")::Anatolian, Paiste, Zildjian a Amati činely::HW Mapex, Sonor::Vater 5A
http://bandzone.cz/fadetogrey
http://last.fm/user/Moleek
:Mapex Voyager(22",10",12",14",14")::Anatolian, Paiste, Zildjian a Amati činely::HW Mapex, Sonor::Vater 5A
http://bandzone.cz/fadetogrey
http://last.fm/user/Moleek
- pupack
- Bandzone: pupack
- Kontaktovat uživatele:
moleek: ahoj samozrejme, nahravam v multitracku (reaper) tahle skladba ma 6 tracků (bicí, akustika, shimmer sound, 1 elektrika, 2 elektrika, zpev) vse nahravane jen pres PODxt . video jsem pak dotocil aby tam nebylo k mp3 jen cerne okenko, bez videa me to nenecha na youtube uploadovat
"Everybody’s going to remember your songs, it’s just that nobody’s gonna be able to play them" - Bob Dylan talking to The Edge
2 pupack
moc stereotypni pisnicka
klasika akusticky zacinajich pisnicek.. intro - prvne se zahrajou akordy, ktere jsou pouzity ke sloce.. nasleduje zpev a snimi akordy pouzite v intru.. pak nejaky refrem,solo po kterem neocekavane nasleduje zase refrem.. cele se to nese ve stylu tech nove na scenu prichazejich interpretu, hudba pro takove romanticke povahy.. to ovsem neni narazka, proti gustu zadny disputat,, chtelo by to prijit s necim novym, fantazii urcite nejakou mas, nedrz se starych konzervativnich stylu, stan se prukopnikem ,)
a jeste jedna pripominka - sice nechtel si at je cerne video, ale taky si urcite at to pusobi nejakym dojmem.. to brnkani do kytary mi prijde takove smesne, bez emoci, nudne..
tot vse, spise to ber, ze nepatrim mezi ty fanynky, ktere se u takovy hudby rozplyvaji bye .)
/e: no ted jsem si vsim, at si to nepoustej ti co nemusi popik.. no nic tak aspon vis nazor i nekoho jineho .)
moc stereotypni pisnicka
klasika akusticky zacinajich pisnicek.. intro - prvne se zahrajou akordy, ktere jsou pouzity ke sloce.. nasleduje zpev a snimi akordy pouzite v intru.. pak nejaky refrem,solo po kterem neocekavane nasleduje zase refrem.. cele se to nese ve stylu tech nove na scenu prichazejich interpretu, hudba pro takove romanticke povahy.. to ovsem neni narazka, proti gustu zadny disputat,, chtelo by to prijit s necim novym, fantazii urcite nejakou mas, nedrz se starych konzervativnich stylu, stan se prukopnikem ,)
a jeste jedna pripominka - sice nechtel si at je cerne video, ale taky si urcite at to pusobi nejakym dojmem.. to brnkani do kytary mi prijde takove smesne, bez emoci, nudne..
tot vse, spise to ber, ze nepatrim mezi ty fanynky, ktere se u takovy hudby rozplyvaji bye .)
/e: no ted jsem si vsim, at si to nepoustej ti co nemusi popik.. no nic tak aspon vis nazor i nekoho jineho .)
- pupack
- Kontaktovat uživatele:
díky za postrehybjjz píše:2 pupack
moc stereotypni pisnicka
co se videa týká, ano to sem odflákl, jen tak ilustračně, přiznávám se
"Everybody’s going to remember your songs, it’s just that nobody’s gonna be able to play them" - Bob Dylan talking to The Edge
2 pupack: kuwa chlape dost dobrý
. I když já piju z jinýho soudku,trošku tvrdší mok,vydržel jsem až do konce!!!! Jak píšeš,na domácí amatérismus,fakt dobrý. Líbí a až natočíš desku,tak si jednu zamlouvám
.Kéž bych uměl aspoň tolik co ty
.
Ibanez GAX30,Digitech RPx400,flašková 5W hlava HOMEMADE,flaškové 5W kombo HOMEMADE (pokus o JCM800)
Pupack: Zajimavy kousek 
Jinak jsem slozil novou vec nazvanou Mistake in my brain. Bohuzel je az dole v playlistu(nejak nemuzu posouvat skladby na bandzone). Jinak je tam jeste jedna starsi se kterou bych se chtel prezentovat a to Medium thin ice(taky opet uplne dole). a muj bandzone je wwww.bandzone.cz/deathpeople
Tuz perte do me kritiku!
Jinak jsem slozil novou vec nazvanou Mistake in my brain. Bohuzel je az dole v playlistu(nejak nemuzu posouvat skladby na bandzone). Jinak je tam jeste jedna starsi se kterou bych se chtel prezentovat a to Medium thin ice(taky opet uplne dole). a muj bandzone je wwww.bandzone.cz/deathpeople
Tuz perte do me kritiku!
Martin Šuk - Concert Guitar Master Grade 2013 smrk+ palisandr
Seagull S6 Folk, cedr + divoká třešeň
Fender Standard Telecaster + Dimarzio Ritchie Kotzen pickups
Roland AC-60 Rosewood
- Dark Axel
- Kontaktovat uživatele:
musíš na tom ještě makat, pomalu ti to občas rytmicky ujíždí, rychleji se to ztrácí. ujde to, ale cvič
Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"
Red House: http://www.edisk.cz/stahni/32827/Red_Ho ... .42MB.html
Sorry za rozladěnou kytaru..(tremolo) :-/
Squier Stratocaster® + 2x Lace Hot Gold + Hot Rails™ for Strat SHR-1
Make love, not war...
Make love, not war...
Tak tohle sem si poslechl se zavrenyma ocima...pekny, libilo.alkaba píše:Red House: http://www.edisk.cz/stahni/32827/Red_Ho ... .42MB.html
Jakym zpusobem tapuješ ? Směrem od sebe nebo k sobě ?
.:- Washburn X22 -- Guitar Rig 3 -- Amplitube 2 -- Amplitube Metal -- Amplitube Fender -- Amplitube Jimi Hendrix -- Dunlop Jazz III -- Red Lucky Strike -:.
hele buď sem blbej já, nebo ty to hraješ v éčku a je to v áčku. jinak fakt nevimalkaba píše:Red House: http://www.edisk.cz/stahni/32827/Red_Ho ... .42MB.html
btw: http://www.youtube.com/watch?v=RESqasIQ_wQ&fmt=18
Petře, byl jsi nejlepší. Sbohem...
"When the power of love overcomes the love of power the world will know peace."
- pupack
- Kontaktovat uživatele:
Dobrý, dobrý! jen mi vadilo že se to občas snažíš moc překombinovat rychlostí, to mi tam nesedí, a to že hodně - ty trilkové nebo rychlé pasáže - někdy je míň vícealkaba píše:Red House: http://www.edisk.cz/stahni/32827/Red_Ho ... .42MB.html
to Rasomaso: noo mě to sedí v pohodě?
jo a právě proto ti to tam sedí, hele nemůžu si pomoct hraje to v éčkupupack píše:to Rasomaso: noo mě to sedí v pohodě?btw v pozici kde to hraje čili od 12. pražce jsou ty dva boxy pentatoniky (potažmo 7 tonove stupnice) defacto stejne až na dva pultony
![]()
- pupack
- Kontaktovat uživatele:
No dobře, ale nějak mi uniká pointa věcirasomaso píše:jo a právě proto ti to tam sedí, hele nemůžu si pomoct hraje to v éčkupupack píše:to Rasomaso: noo mě to sedí v pohodě?btw v pozici kde to hraje čili od 12. pražce jsou ty dva boxy pentatoniky (potažmo 7 tonove stupnice) defacto stejne až na dva pultony
![]()
právě že jepupack píše:není to falešně nebo v jiné tonině...
Wau...teď to poslouchám a zní to fakt strašně
Jdu to nahrát znova...
Make love, not war...
Make love, not war...
- pupack
- Kontaktovat uživatele:
stáhl sem si ten backing ze stranky guitarbt.com pod Jimi Hendrix - Redhouse a stojim si za tim, ze ten backing je v Ami
edit: aha on to raso tvrdil, ja myslel ze si to tvrdil obracene

edit: aha on to raso tvrdil, ja myslel ze si to tvrdil obracene
Jn i mistr se utne žealkaba píše:Wau...teď to poslouchám a zní to fakt strašněJdu to nahrát znova...
btw nějaká objektivní kritika na mojí nahrávku nebude?
Kritika na tvoji nahrávku? No teď jsem to poslouchal a je to moc pěkné, žádné chyby jsem nenašel...sólo je moc povedenérasomaso píše:Jn i mistr se utne žealkaba píše:Wau...teď to poslouchám a zní to fakt strašněJdu to nahrát znova...
nic si z toho nedělej, já si myslim že je to škoda. Jsem zvědav na novou nahrávku.
btw nějaká objektivní kritika na mojí nahrávku nebude?
Make love, not war...
Make love, not war...