Zhodnoťte naše nahrávky - kytara

Tabulatury, noty, školy, kytarové techniky, cvičení ...
Odpovědět
Moleek

Re: Zhodnoťte naše nahrávky

Příspěvek od Moleek »

pupack píše:
Dark Axel píše:
pupack píše:kdo nemá rád popík at si to nepouští, jinak youtube spoluprace aneb original song :arrow:

http://www.youtube.com/watch?v=xQKH2u5UcTU
to už jsi tu jednou nehotové posílal, ne? máš tam comment :-) moc dobře se to poslouchá

kdepak to je velice čerstvé ;) dneska dodělané a min. týden započaté :wink: Díky
nAHRÁVÁŠ NORMÁLNĚ NA pc a pak jen dotočíš video na playback? Ale je to pěkný :)
:Apollo LP junior::Molk telecaster::Dimavery Precision Bass::Cort AD810 NS::Bugera 6262::Molk custom box 412:
:Mapex Voyager(22",10",12",14",14")::Anatolian, Paiste, Zildjian a Amati činely::HW Mapex, Sonor::Vater 5A

http://bandzone.cz/fadetogrey
http://last.fm/user/Moleek
pupack
Bandzone: pupack
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pupack »

moleek: ahoj samozrejme, nahravam v multitracku (reaper) tahle skladba ma 6 tracků (bicí, akustika, shimmer sound, 1 elektrika, 2 elektrika, zpev) vse nahravane jen pres PODxt . video jsem pak dotocil aby tam nebylo k mp3 jen cerne okenko, bez videa me to nenecha na youtube uploadovat
"Everybody’s going to remember your songs, it’s just that nobody’s gonna be able to play them" - Bob Dylan talking to The Edge
bjjz

Příspěvek od bjjz »

2 pupack
moc stereotypni pisnicka
klasika akusticky zacinajich pisnicek.. intro - prvne se zahrajou akordy, ktere jsou pouzity ke sloce.. nasleduje zpev a snimi akordy pouzite v intru.. pak nejaky refrem,solo po kterem neocekavane nasleduje zase refrem.. cele se to nese ve stylu tech nove na scenu prichazejich interpretu, hudba pro takove romanticke povahy.. to ovsem neni narazka, proti gustu zadny disputat,, chtelo by to prijit s necim novym, fantazii urcite nejakou mas, nedrz se starych konzervativnich stylu, stan se prukopnikem ,)
a jeste jedna pripominka - sice nechtel si at je cerne video, ale taky si urcite at to pusobi nejakym dojmem.. to brnkani do kytary mi prijde takove smesne, bez emoci, nudne..
tot vse, spise to ber, ze nepatrim mezi ty fanynky, ktere se u takovy hudby rozplyvaji bye .)

/e: no ted jsem si vsim, at si to nepoustej ti co nemusi popik.. no nic tak aspon vis nazor i nekoho jineho .)
pupack
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pupack »

bjjz píše:2 pupack
moc stereotypni pisnicka
klasika akusticky zacinajich pisnicek.. intro - prvne se zahrajou akordy, ktere jsou pouzity ke sloce.. nasleduje zpev a snimi akordy pouzite v intru.. pak nejaky refrem,solo po kterem neocekavane nasleduje zase refrem.. cele se to nese ve stylu tech nove na scenu prichazejich interpretu, hudba pro takove romanticke povahy.. to ovsem neni narazka, proti gustu zadny disputat,, chtelo by to prijit s necim novym, fantazii urcite nejakou mas, nedrz se starych konzervativnich stylu, stan se prukopnikem ,)
a jeste jedna pripominka - sice nechtel si at je cerne video, ale taky si urcite at to pusobi nejakym dojmem.. to brnkani do kytary mi prijde takove smesne, bez emoci, nudne..
tot vse, spise to ber, ze nepatrim mezi ty fanynky, ktere se u takovy hudby rozplyvaji bye .)

/e: no ted jsem si vsim, at si to nepoustej ti co nemusi popik.. no nic tak aspon vis nazor i nekoho jineho .)
díky za postrehy :) urcite si je vezmu k srdci az budu skladat nejakou pisnicku, tuhle jsem nesložil já ale jeden klučina z youtube mi ji poslal abych ji nahral . Jinak co se tyka slození klasického popu holt je to tak, pisen ma vzdy nejaky zacatek (intro) nejakou sloku a nejake vyvrcholeni (refren) pokud je to kytarove tak to ma prekvapive i kytarove solo :D :D ja pisu otevrene, ze je to pop se vsim vsudy :D

co se videa týká, ano to sem odflákl, jen tak ilustračně, přiznávám se :D Je třeba také brát, že je to všechno amatárismus domácího typu a tak k tomu také přistupovat. Kazdopadne diky za koment, tohle mi dá víc, než " je to skvělý" :wink:
"Everybody’s going to remember your songs, it’s just that nobody’s gonna be able to play them" - Bob Dylan talking to The Edge
hal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hal »

2 pupack: kuwa chlape dost dobrý :wink: . I když já piju z jinýho soudku,trošku tvrdší mok,vydržel jsem až do konce!!!! Jak píšeš,na domácí amatérismus,fakt dobrý. Líbí a až natočíš desku,tak si jednu zamlouvám :lol: .Kéž bych uměl aspoň tolik co ty :cry: .
Ibanez GAX30,Digitech RPx400,flašková 5W hlava HOMEMADE,flaškové 5W kombo HOMEMADE (pokus o JCM800)
Borda13

Příspěvek od Borda13 »

Pupack: Zajimavy kousek ;-)

Jinak jsem slozil novou vec nazvanou Mistake in my brain. Bohuzel je az dole v playlistu(nejak nemuzu posouvat skladby na bandzone). Jinak je tam jeste jedna starsi se kterou bych se chtel prezentovat a to Medium thin ice(taky opet uplne dole). a muj bandzone je wwww.bandzone.cz/deathpeople

Tuz perte do me kritiku! :-D
piranha90
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od piranha90 »

Skoušel jsem nějaký ten tapping :P
http://uloz.to/1827334/tapping.mp3

Martin Šuk - Concert Guitar Master Grade 2013 smrk+ palisandr
Seagull S6 Folk, cedr + divoká třešeň
Fender Standard Telecaster + Dimarzio Ritchie Kotzen pickups
Roland AC-60 Rosewood
Dark Axel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark Axel »

piranha90 píše:Skoušel jsem nějaký ten tapping :P
musíš na tom ještě makat, pomalu ti to občas rytmicky ujíždí, rychleji se to ztrácí. ujde to, ale cvič :-)
Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"
alkaba

Příspěvek od alkaba »

Red House: http://www.edisk.cz/stahni/32827/Red_Ho ... .42MB.html
Sorry za rozladěnou kytaru..(tremolo) :-/
Squier Stratocaster® + 2x Lace Hot Gold + Hot Rails™ for Strat SHR-1
Make love, not war...
MLorenzo

Příspěvek od MLorenzo »

alkaba píše:Red House: http://www.edisk.cz/stahni/32827/Red_Ho ... .42MB.html
Tak tohle sem si poslechl se zavrenyma ocima...pekny, libilo.
Nuker
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nuker »

piranha90 píše:Skoušel jsem nějaký ten tapping :P
Jakym zpusobem tapuješ ? Směrem od sebe nebo k sobě ?
.:- Washburn X22 -- Guitar Rig 3 -- Amplitube 2 -- Amplitube Metal -- Amplitube Fender -- Amplitube Jimi Hendrix -- Dunlop Jazz III -- Red Lucky Strike -:.
rasomaso

Příspěvek od rasomaso »

hele buď sem blbej já, nebo ty to hraješ v éčku a je to v áčku. jinak fakt nevim :lol:

btw: http://www.youtube.com/watch?v=RESqasIQ_wQ&fmt=18
Petře, byl jsi nejlepší. Sbohem...

"When the power of love overcomes the love of power the world will know peace."
pupack
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pupack »

Dobrý, dobrý! jen mi vadilo že se to občas snažíš moc překombinovat rychlostí, to mi tam nesedí, a to že hodně - ty trilkové nebo rychlé pasáže - někdy je míň více ;) + po chvilce mi to přijde dost monotoní co se nápaditosti týká

to Rasomaso: noo mě to sedí v pohodě? :) btw v pozici kde to hraje čili od 12. pražce jsou ty dva boxy pentatoniky (potažmo 7 tonove stupnice) defacto stejne až na dva pultony ;) a ty tam sedí stejně tak jako tak
rasomaso

Příspěvek od rasomaso »

pupack píše:to Rasomaso: noo mě to sedí v pohodě? :) btw v pozici kde to hraje čili od 12. pražce jsou ty dva boxy pentatoniky (potažmo 7 tonove stupnice) defacto stejne až na dva pultony ;)
jo a právě proto ti to tam sedí, hele nemůžu si pomoct hraje to v éčku

pupack
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pupack »

rasomaso píše:
pupack píše:to Rasomaso: noo mě to sedí v pohodě? :) btw v pozici kde to hraje čili od 12. pražce jsou ty dva boxy pentatoniky (potažmo 7 tonove stupnice) defacto stejne až na dva pultony ;)
jo a právě proto ti to tam sedí, hele nemůžu si pomoct hraje to v éčku
No dobře, ale nějak mi uniká pointa věci :D to co tam jamuje mi tam sedí, není to falešně nebo v jiné tonině...takže nevidím nikde "jádro pudla" :D
rasomaso

Příspěvek od rasomaso »

pupack píše:není to falešně nebo v jiné tonině...
právě že je :(

alkaba

Příspěvek od alkaba »

Wau...teď to poslouchám a zní to fakt strašně :oops: Jdu to nahrát znova...
Make love, not war...
pupack
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pupack »

stáhl sem si ten backing ze stranky guitarbt.com pod Jimi Hendrix - Redhouse a stojim si za tim, ze ten backing je v Ami

edit: aha on to raso tvrdil, ja myslel ze si to tvrdil obracene :lol: :lol: :lol:
rasomaso

Příspěvek od rasomaso »

alkaba píše:Wau...teď to poslouchám a zní to fakt strašně :oops: Jdu to nahrát znova...
Jn i mistr se utne že :D nic si z toho nedělej, já si myslim že je to škoda. Jsem zvědav na novou nahrávku. 8)

btw nějaká objektivní kritika na mojí nahrávku nebude? :twisted:

alkaba

Příspěvek od alkaba »

rasomaso píše:
alkaba píše:Wau...teď to poslouchám a zní to fakt strašně :oops: Jdu to nahrát znova...
Jn i mistr se utne že :D nic si z toho nedělej, já si myslim že je to škoda. Jsem zvědav na novou nahrávku. 8)

btw nějaká objektivní kritika na mojí nahrávku nebude? :twisted:
Kritika na tvoji nahrávku? No teď jsem to poslouchal a je to moc pěkné, žádné chyby jsem nenašel...sólo je moc povedené :) Jenom taková rada: zkus si trochu pohrát se zvukem, máš ho ve všech nahrávkách skoro stejný... :P
Make love, not war...
Odpovědět

Zpět na „Hraní na kytaru, tabulatury“