Roland Micro Cube, nebo krabka?
Pravidla fóra
Roland Micro Cube, nebo krabka?
Tak jsem si zahrál na malé kobíčko roland micro cube...Fakkt paráda, skreslený zvuk super. čistý taky, i modulační efekty... zkrátka vše. Tak jsem si řekl že si ho koupím, protože by se mi hodilo kombo, které je praktické, a dá se přenášet... Ale... Taky mě napadlo, že bych investoval do krabky, zkreslení..., Kterou bych použil k mojemu soundkingu, jelikož zkreslení u něj je velmi slabé. Co si myslíte že je vhodnější? Má to smysl rvát krabku do toho komba? V kapele kombo mám, takže žadné problémy, že je roland do kapely slabý u mě nehrozí... Díky za rady 
Martin Šuk - Concert Guitar Master Grade 2013 smrk+ palisandr
Seagull S6 Folk, cedr + divoká třešeň
Fender Standard Telecaster + Dimarzio Ritchie Kotzen pickups
Roland AC-60 Rosewood
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
Re: Roland Micro Cube, nebo krabka?
To je jak řešit, jestli jabka nebo hrušky...
Buď chceš kvalitní kombo nadoma, nebo chceš vylepšit zvuk tý svý obludy - kterou, pokud chápu dobře, používáš jen doma, protože v kapele máš něco jiného. Pokud máš v kapele kombo jiné než soundking, tak SK prodej a kup MC.
A jestli jsem tě pochopil špatně a v kapele hraješ na SK, tak si holt zvaž, jestli je pro tebe přínosnější mít lepší zvuk na zkouškách, nebo doma...
Buď chceš kvalitní kombo nadoma, nebo chceš vylepšit zvuk tý svý obludy - kterou, pokud chápu dobře, používáš jen doma, protože v kapele máš něco jiného. Pokud máš v kapele kombo jiné než soundking, tak SK prodej a kup MC.
A jestli jsem tě pochopil špatně a v kapele hraješ na SK, tak si holt zvaž, jestli je pro tebe přínosnější mít lepší zvuk na zkouškách, nebo doma...
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008