Roland Micro Cube, nebo krabka?

Lampy, tranzistory, technické problémy, ...
Odpovědět
piranha90
Kontaktovat uživatele:

Roland Micro Cube, nebo krabka?

Příspěvek od piranha90 »

Tak jsem si zahrál na malé kobíčko roland micro cube...Fakkt paráda, skreslený zvuk super. čistý taky, i modulační efekty... zkrátka vše. Tak jsem si řekl že si ho koupím, protože by se mi hodilo kombo, které je praktické, a dá se přenášet... Ale... Taky mě napadlo, že bych investoval do krabky, zkreslení..., Kterou bych použil k mojemu soundkingu, jelikož zkreslení u něj je velmi slabé. Co si myslíte že je vhodnější? Má to smysl rvát krabku do toho komba? V kapele kombo mám, takže žadné problémy, že je roland do kapely slabý u mě nehrozí... Díky za rady :wink:

Martin Šuk - Concert Guitar Master Grade 2013 smrk+ palisandr
Seagull S6 Folk, cedr + divoká třešeň
Fender Standard Telecaster + Dimarzio Ritchie Kotzen pickups
Roland AC-60 Rosewood
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Re: Roland Micro Cube, nebo krabka?

Příspěvek od Nero »

To je jak řešit, jestli jabka nebo hrušky...

Buď chceš kvalitní kombo nadoma, nebo chceš vylepšit zvuk tý svý obludy - kterou, pokud chápu dobře, používáš jen doma, protože v kapele máš něco jiného. Pokud máš v kapele kombo jiné než soundking, tak SK prodej a kup MC.

A jestli jsem tě pochopil špatně a v kapele hraješ na SK, tak si holt zvaž, jestli je pro tebe přínosnější mít lepší zvuk na zkouškách, nebo doma...
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
Odpovědět

Zpět na „Komba, zesilovače, reproboxy“