Kombo+box

Lampy, tranzistory, technické problémy, ...
Odpovědět
Neediss

Kombo+box

Příspěvek od Neediss »

Čus, chtěl jsem se zeptat jestli bych mohl spolu zapojit kytarové kombo a MARSHALL MG30DFX, a reprobox Marshall AVT412XAT. Jde jen o provizorní záležitost, díky za radu.
dlabajíč

Re: Kombo+box

Příspěvek od dlabajíč »

Pokud to má stejné ohmy, tak by to mělo jít. Nevím jestli to ten zesík utahne, ale jako provizorium by to šlo.
Apec: Jet city JCA 50+ 1*12 Engl homemade box (1* cellestion vintage 30),
Kytara: Pořízka Stratocaster SSS
Latam
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Latam »

Pokud má kombo výstu na extarní repro tak to není problém. U tranďáku ty ohmy ani moc řešit nemusíš... stačí aby měla vyhovující výko, když zapojíš box s 16ohm na 8 ohm výstup tak to bude hrát jenom víc potichu, když na 4ohm tak to bude hrát hlasitěj a budeš potřebovat výkonovou rezervu u boxu... Tod asi vše, snad se nepletu
Neediss

Příspěvek od Neediss »

Latam píše:Pokud má kombo výstu na extarní repro tak to není problém. U tranďáku ty ohmy ani moc řešit nemusíš... stačí aby měla vyhovující výko, když zapojíš box s 16ohm na 8 ohm výstup tak to bude hrát jenom víc potichu, když na 4ohm tak to bude hrát hlasitěj a budeš potřebovat výkonovou rezervu u boxu... Tod asi vše, snad se nepletu

No ono to nemá výstup na externí box, tak mě napadlo jestli by to nešlo propojit s výstupem na sluchátka.
framikoin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od framikoin »

jako moc by to neslo :wink:
Gibson Les Paul Studio,Epi SG400,Vintage Strat Icon Series,efekty,vox
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Příspěvek od Nero »

To by fakt nešlo. Na připojení externího boxu potřebuješ mít výstup na externí box, kterým bude protékat signál o odpovídajících parametrech.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
kissak
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kissak »

Jaký máte zkušenosti s tímhle boxem AVT412XAT? Jaký to má repráky? Dozvěděl jsem se od výrobců akorát, že jsou to celestiony navržené pro avt... Nevíte jestli ten box ""tlačí"" a nesměte se :lol: já nevím jak to jinak popsat.

Popřípadně co byste mně doporučovali k hlavě Marshall MG 100W v podobné cennové relaci.
Jackson RR, Fokus RG, Marshall MG 100W, Digitech RP150, George Dennis Wah-Volume pedal (prodávám :-)) trsadla JAZZ III, struny Ernie Ball
Latam
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Latam »

kissak píše:Jaký máte zkušenosti s tímhle boxem AVT412XAT? Jaký to má repráky? Dozvěděl jsem se od výrobců akorát, že jsou to celestiony navržené pro avt... Nevíte jestli ten box ""tlačí"" a nesměte se :lol: já nevím jak to jinak popsat.

Popřípadně co byste mně doporučovali k hlavě Marshall MG 100W v podobné cennové relaci.
prodat mg 100 a koupit si slušné kombo... nebo taky stará dobrá 1960/1936 z bazaru, budeš mít slušný základ až si jednou, snad brzy, koupíš jinou hlavu.
Odpovědět

Zpět na „Komba, zesilovače, reproboxy“