Kombo+box
Pravidla fóra
Re: Kombo+box
Pokud to má stejné ohmy, tak by to mělo jít. Nevím jestli to ten zesík utahne, ale jako provizorium by to šlo.
Apec: Jet city JCA 50+ 1*12 Engl homemade box (1* cellestion vintage 30),
Kytara: Pořízka Stratocaster SSS
Kytara: Pořízka Stratocaster SSS
Pokud má kombo výstu na extarní repro tak to není problém. U tranďáku ty ohmy ani moc řešit nemusíš... stačí aby měla vyhovující výko, když zapojíš box s 16ohm na 8 ohm výstup tak to bude hrát jenom víc potichu, když na 4ohm tak to bude hrát hlasitěj a budeš potřebovat výkonovou rezervu u boxu... Tod asi vše, snad se nepletu
Latam píše:Pokud má kombo výstu na extarní repro tak to není problém. U tranďáku ty ohmy ani moc řešit nemusíš... stačí aby měla vyhovující výko, když zapojíš box s 16ohm na 8 ohm výstup tak to bude hrát jenom víc potichu, když na 4ohm tak to bude hrát hlasitěj a budeš potřebovat výkonovou rezervu u boxu... Tod asi vše, snad se nepletu
No ono to nemá výstup na externí box, tak mě napadlo jestli by to nešlo propojit s výstupem na sluchátka.
- framikoin
- Kontaktovat uživatele:
jako moc by to neslo 
Gibson Les Paul Studio,Epi SG400,Vintage Strat Icon Series,efekty,vox
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
To by fakt nešlo. Na připojení externího boxu potřebuješ mít výstup na externí box, kterým bude protékat signál o odpovídajících parametrech.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
- kissak
- Kontaktovat uživatele:
Jaký máte zkušenosti s tímhle boxem AVT412XAT? Jaký to má repráky? Dozvěděl jsem se od výrobců akorát, že jsou to celestiony navržené pro avt... Nevíte jestli ten box ""tlačí"" a nesměte se
já nevím jak to jinak popsat.
Popřípadně co byste mně doporučovali k hlavě Marshall MG 100W v podobné cennové relaci.
Popřípadně co byste mně doporučovali k hlavě Marshall MG 100W v podobné cennové relaci.
Jackson RR, Fokus RG, Marshall MG 100W, Digitech RP150, George Dennis Wah-Volume pedal (prodávám
) trsadla JAZZ III, struny Ernie Ball
prodat mg 100 a koupit si slušné kombo... nebo taky stará dobrá 1960/1936 z bazaru, budeš mít slušný základ až si jednou, snad brzy, koupíš jinou hlavu.kissak píše:Jaký máte zkušenosti s tímhle boxem AVT412XAT? Jaký to má repráky? Dozvěděl jsem se od výrobců akorát, že jsou to celestiony navržené pro avt... Nevíte jestli ten box ""tlačí"" a nesměte sejá nevím jak to jinak popsat.