pravá ruka
Pravidla fóra
pravá ruka
Zdravím kytaristy,
Mám takovej menší problém, učím se písničku The Wicker Man od Maidenů a ve sloce se hraje na strunu e 0-0-0-0-0-0 a já na to nemám tak rychlou ruku abych to uhrál a když stříhám údery nahoru dolů tak to vůbec nezní jak má. Skuste mi prosim vás poradit jak zrychlit tu pravou ruku díky
Mám takovej menší problém, učím se písničku The Wicker Man od Maidenů a ve sloce se hraje na strunu e 0-0-0-0-0-0 a já na to nemám tak rychlou ruku abych to uhrál a když stříhám údery nahoru dolů tak to vůbec nezní jak má. Skuste mi prosim vás poradit jak zrychlit tu pravou ruku díky
- McKozias
- Kontaktovat uživatele:
Re: pravá ruka
cvicit cvicit cvicit...nevim jak by to slo jinak
tak ja ten song znam... jestli ti tlumene nejde zahrat prazdne E.. tak to zkus pomaleji, na to nen ifinta proste to vydri.. vzdyt to neni zas tak rychle;)
- Jaguar master
- Kontaktovat uživatele:
Tady není co řešit
Hooodně věcí v heavy se hraje prostě dolů...zní to tvrději 
Final Frontier
Pokud se ale naučíš hrát s PM na jedné struně nahoru i dolů rovnoměrně, můžeš s tím vyvádět šílené věci, zrovna v heavy by se to mohlo dost hodit. Já to používám když zkouším něco thrashového nebo trochu tvrdšího.
Na tenhle profil mi nepište, nefunguje. Funkční je woro90-1.
Hraju našrot na šrot: trubka Amati/Arigra po dědovi (patrně 1948), elektrika Behringer mojí rukou přeměněná v hrající žluté cosi -> homemade Woro90 signature Bazz Fuss -> Tesla Transiwatt 140 Studio + bedny že se o ně vždycky v noci přerazím, akustika Stamar KA-120, pár dalších akustik v různém stavu, homemade cajón bez strun ("rockový"), foukací harmoniky...
Hraju našrot na šrot: trubka Amati/Arigra po dědovi (patrně 1948), elektrika Behringer mojí rukou přeměněná v hrající žluté cosi -> homemade Woro90 signature Bazz Fuss -> Tesla Transiwatt 140 Studio + bedny že se o ně vždycky v noci přerazím, akustika Stamar KA-120, pár dalších akustik v různém stavu, homemade cajón bez strun ("rockový"), foukací harmoniky...
Musíš to prostě rvát dolů...to se za chvíli podá. A Wicker man zrovna neni nějak rychlej, to se budeš ještě divit co najdeš za věci! To za chvíli pude samo.
-
TheBedmasters
- Kontaktovat uživatele:
Wicker Man je ještě sranda,mě nejvíc dělá problém "Interlude" Ze Surfacing. Je to hraný jen úhozama ze zhora dolů (Jednostraně) Je to toto http://www.youtube.com/watch?v=Jwgac4siEbI v čase kole 4:00
- absolute__
No, jak se na to tak dívám, tak on to nehraje jenom úhozema dolů....možná se pletuTheBedmasters píše:Wicker Man je ještě sranda,mě nejvíc dělá problém "Interlude" Ze Surfacing. Je to hraný jen úhozama ze zhora dolů (Jednostraně) Je to toto http://www.youtube.com/watch?v=Jwgac4siEbI v čase kole 4:00
Ibanez GRG 170DX
Crate FW15/Marshall (repro)
Asus U80V --> Line 6 UX2
"92% of teens have moved onto rap or hip hop. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature"!
Crate FW15/Marshall (repro)
Asus U80V --> Line 6 UX2
"92% of teens have moved onto rap or hip hop. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature"!
jen tak pro doplnění...můj učitel si myslí (a já už taky) že úhozy nahoru i dolů můžou znít stejně, nebo dokonce že by měli
Nejdřív jsem na něj koukal jak na vola ale teď když už to umím
vím že to jde
a rozhodně si myslím že (nejen) v metalu ti to dost pomůže
Epiphone Firebird VII, Blade Delta Classic (Telecaster), Hughes and Kettner ATTAX 100, Wah-Volume Michalík a spousta kravinek k tomu!
ano, mel by byt. ikdyz hrajes treba doprovody tak by uhoz nahoru mel byt stejne razantni a jak ten dolu.loos píše:jen tak pro doplnění...můj učitel si myslí (a já už taky) že úhozy nahoru i dolů můžou znít stejně, nebo dokonce že by měliNejdřív jsem na něj koukal jak na vola ale teď když už to umím
vím že to jde
a rozhodně si myslím že (nejen) v metalu ti to dost pomůže
Stop dreaming, start playing!
No takhle moc bych to nezobecnoval, nicmene clovek by mel umet takhle hrat 
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus