Chcem sa to naučiť!
Pravidla fóra
Chcem sa to naučiť!
Zdravím, predpokladám, že väčšina z vás sa radí k skúseným hudobníkom a rada by som sa spýtala na váš názor na to, koľko asi tak trvá človeku, ktorý v živote nehral na žiadny nástroj sa naučiť hrať na keyboard??? A či vôbec má šancu sa to naučiť ako samouk??..
Re: Chcem sa to naučiť!
Trvá to celý život.
Nebo desítky let přinejmenším, než se na daný nástroj skutečně "naučíš".
Pokud máš talent, máš šanci se leccos sám naučit,ale já Ti doporučím toto:
Najdi si Základní uměleckou školu u sebe v okolí a tam hledej učitele hry na klavír. Lepší možnost podle mě není. Cvičit můžeš na klávesách(já taky cvičím na clavinově z roku 98 nebo tak nějak). Tuhle radu Ti dávám proto,. že jsem se zatím nesetkal s jediným případem, kdy výuka keyboardu k něčemu vedla. Hraje se na to stejně jak na klavír(kterej má ale asi o tunu větší možnosti, ohledně hry samotné), takže není co řešit
Pokud máš vůli, jdi do toho.
Nebo desítky let přinejmenším, než se na daný nástroj skutečně "naučíš".
Pokud máš talent, máš šanci se leccos sám naučit,ale já Ti doporučím toto:
Najdi si Základní uměleckou školu u sebe v okolí a tam hledej učitele hry na klavír. Lepší možnost podle mě není. Cvičit můžeš na klávesách(já taky cvičím na clavinově z roku 98 nebo tak nějak). Tuhle radu Ti dávám proto,. že jsem se zatím nesetkal s jediným případem, kdy výuka keyboardu k něčemu vedla. Hraje se na to stejně jak na klavír(kterej má ale asi o tunu větší možnosti, ohledně hry samotné), takže není co řešit
Pokud máš vůli, jdi do toho.
RHEA - progressive rock (neaktivní)
Fender USA Strat / Tele PRODÁM NĚKOLIK FENDER USA/JP KYTAR (a sběratelský Framus) ---->ex-Fender 65 Deluxe Reverb / Strymon Iridium
Nashville NW-20C
Fender USA Strat / Tele PRODÁM NĚKOLIK FENDER USA/JP KYTAR (a sběratelský Framus) ---->ex-Fender 65 Deluxe Reverb / Strymon Iridium
Nashville NW-20C
Vďaka:-)..len ide o to, že teraz pôjdem na vysokú školu, čiže na zuš nebudem už mať zrejme príležitosť chodiť a klavír tiež tak jednoducho nezoženiem, preto som si povedala, že by som skúsila aspoň keyboard, len vôbec neviem, čo od toho môžem očakávať ...
Sežeň si člověka s aprobací k výuce klavíru a uč se u něj soukromě.
RHEA - progressive rock (neaktivní)
Nashville NW-20C
Nashville NW-20C
Už 8 měsíců(neznám noty a předtím jsem klavír viděl jenom na obrázku) se učím hrát na Yamaha PSR225 skladbu od yanna tiersena Comptine D'un Autre Ete. Už ji zahraji celou teď jenom piluju aby to znělo dobře. Tahle skladba není příliš těžká, nejhorší bylo naučit se hrát levou a pravou rukou dohromady. Noty bohužel neumím ale už se je učím. Pokud budou peníze kupuji pianino petrof staré 23let za 200kč+flaška slivovice a sháním učitele.
Jak zahrát.
Jak zahrát.