Jolana Hurricane 2

Strat, Les Paul, Tele, SG, semiakustické, ...
Odpovědět
Emča Piškotek
Kontaktovat uživatele:

Jolana Hurricane 2

Příspěvek od Emča Piškotek »

zdravím ve spolek:) se mi domů dostala thale potvůrka,hraje nádherně =c) ;) ale vtip je v tom že jsou odpojené potenciometry,tón i hlasitost,sice je vše na maximum ale štve mne to...nevíte co s tim? nemáte někdo zkušenosti?:) popř schémata někde?:) děkuji:)

Obrázek
jen tak pro predstavu,akorat ji mam ve vinove barve:)
`°º¤ø„¸ViVa¸„ø¤º°¨~
¸„ø¤º°¨LA R'n'R``°º¤ø„
¸„ø¤º``°º¤ø „¸„ø¤º¨°º¤ø¸„
Asanoth

Re: Jolana Hurricane 2

Příspěvek od Asanoth »

Tak vystup přepínače(teď bude asi na jacku) připájej na PRAVÝ kontakt potenciometru hlasitosti a z tohoto spojení vyveď drát na LEVÝ kontakt potenciometru clony, pravý kotakt uzemni, prostřední veď do výstupu.
Prostřední kontakt clony veď skrz zvolený kondenzátor a ten uzemni na potenciometru clony, tohe uzemnění musíš ještě uzemnit tam, kde zemníš všechno(kobyla, switch, volume, snímače).

Schéma jde najít třeba na seymouru.

edit: Tak jsem Ti ho našel já :-P http://www.seymourduncan.com/support/wi ... ffswitches
pokud jsem správně pochopil tu fotku, měl bys tam mít jen jeden switch navíc, kterej zapojíš stejně jako ty ostatní.
RHEA - progressive rock (neaktivní)

Petrof pianino, šedesátá léta
Kawai ES-8

Fender USA Strat / Tele PRODÁM NĚKOLIK FENDER USA/JP KYTAR (a sběratelský Framus) ---->ex-Fender 65 Deluxe Reverb / Strymon Iridium
Nashville NW-20C
necross
Bandzone: saphet

Příspěvek od necross »

co takhle se poptat na jolanáckým foru a stránkách. tam bys třeba sehnal origo schéma zapojení
Fender strat, Kramer Baretta III, Standa Papež strat,
Marshall
Emča Piškotek
Kontaktovat uživatele:

to schéma z webu seymouru vypadá docela na pohdu,,i realizovatelně:) fakt pěkný,sem ani nevěděl ;)

na jolaňáckej web už sem jukal a schémat tam bylo na pár kytar:)¨ale ne na hurikána:( tak sem jim napsal a snad nĚco vyploděj nebo poraděj,snad....:)

když ne budu muset zkusit to seymourácký zapojení :D :mrgreen:
`°º¤ø„¸ViVa¸„ø¤º°¨~
¸„ø¤º°¨LA R'n'R``°º¤ø„
Pikus

Příspěvek od Pikus »

Můžu mít dotaz, co v tom schématu znamená to ".022 cap" na potenciometru?
Wohma
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wohma »

Znamena to 0,022uF kondenzator. Cap = capacitor = kondenzator, .022 je cislo v mikrofaradech po anglosasku.
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
Pikus

Příspěvek od Pikus »

ok... díky moc ;-)
Emča Piškotek
Kontaktovat uživatele:

tam sou potenciometry origo 100k od tesly,mislí že bdue vadit když to nahradím 250kama? pač doma jiný nemám :D...ale zase mám strach aby to pak netlumilo..jestli ty 100ky nejsou nějak dopočítaný že to je optimum....... :idea: :|
`°º¤ø„¸ViVa¸„ø¤º°¨~
¸„ø¤º°¨LA R'n'R``°º¤ø„
woro90

Příspěvek od woro90 »

Emča Piškotek píše:tam sou potenciometry origo 100k od tesly,mislí že bdue vadit když to nahradím 250kama? pač doma jiný nemám :D...ale zase mám strach aby to pak netlumilo..jestli ty 100ky nejsou nějak dopočítaný že to je optimum....... :idea: :|
Nebude to zrovna příjemné, jenom pěkně zvedni pozadí a doběhni si pro ty stovky :wink:
Na tenhle profil mi nepište, nefunguje. Funkční je woro90-1.
Hraju našrot na šrot: trubka Amati/Arigra po dědovi (patrně 1948), elektrika Behringer mojí rukou přeměněná v hrající žluté cosi -> homemade Woro90 signature Bazz Fuss -> Tesla Transiwatt 140 Studio + bedny že se o ně vždycky v noci přerazím, akustika Stamar KA-120, pár dalších akustik v různém stavu, homemade cajón bez strun ("rockový"), foukací harmoniky...
Pikus

Příspěvek od Pikus »

A pokud seženeš origo TESLA, tak taky neprohloupíš... ty něco vydržej (na opravu Vikomta jsem dostal nějaký od učitele na fytiku... má toho v kabinetě spoustu) :lol:
Emča Piškotek
Kontaktovat uživatele:

wow se máš :D :D =cP sme mluvil s kámošem a snad donese nějaký ze starýho rádia co jsou v poho:) právě žeteslácký... jen doufám žue ho stihnu ve škole,teď zevlim doma s nemocí a už se to 4 tejdny nelepší :(
`°º¤ø„¸ViVa¸„ø¤º°¨~
¸„ø¤º°¨LA R'n'R``°º¤ø„
Odpovědět

Zpět na „Elektrické kytary“