levný strat = krabka na zkreslení
Pravidla fóra
levný strat = krabka na zkreslení
Čau,
potřebuju poradit mám levnýho strat se singlama (squier bullet) a neleze z toho zrovna zkreslení na heavy metal... zkoušel sem to píchnout do crata 15 i ibanez 10 a zkreslenej připomínal rádio bez signálu..
bratr řikal že by to spravila nějaká krabka nebo mulťák.. mohli byste mi poradit co by mohlo vyřešit můj problém..
nechci investovat balík mulťák by byl do začátku v pohodě ale jestli by nestačila nějaká levná krabička která by to vyřešila např..
http://kytary.cz/danelectro-fab-distort ... 32:0:0:1:0
poraďte mi sem zoufalí
potřebuju poradit mám levnýho strat se singlama (squier bullet) a neleze z toho zrovna zkreslení na heavy metal... zkoušel sem to píchnout do crata 15 i ibanez 10 a zkreslenej připomínal rádio bez signálu..
bratr řikal že by to spravila nějaká krabka nebo mulťák.. mohli byste mi poradit co by mohlo vyřešit můj problém..
nechci investovat balík mulťák by byl do začátku v pohodě ale jestli by nestačila nějaká levná krabička která by to vyřešila např..
poraďte mi sem zoufalí
-
simonwalker
- Kontaktovat uživatele:
Re: levný strat = krabka na zkreslení
Teda se singlama nic moc necekej, to neni snimac na heavy metal..... Singly maji navic o hodne vic hluku takze to by bylo hlucnejsi a hlucnejsi.Hlína píše:Čau,
poraďte mi sem zoufalí
Squier Classic Vibe 50's Stratocaster/Gibson Firebird Studio => G Lab Wah => Electro Harmonix LPB-1 => T.C. Electronics G Major => Fender Super Champ XD
By Tebou bych ten litr vrazil spíš do snímačů. Za 1000 se dá sehnat sada od RM nebo mexický ne-Standart Fender.
RHEA - progressive rock (neaktivní)
Fender USA Strat / Tele PRODÁM NĚKOLIK FENDER USA/JP KYTAR (a sběratelský Framus) ---->ex-Fender 65 Deluxe Reverb / Strymon Iridium
Nashville NW-20C
Fender USA Strat / Tele PRODÁM NĚKOLIK FENDER USA/JP KYTAR (a sběratelský Framus) ---->ex-Fender 65 Deluxe Reverb / Strymon Iridium
Nashville NW-20C
- framikoin
- Kontaktovat uživatele:
tak nevim, jaky presne zvuk chces, ale se singly to bude asi malinko problem, jak uz nekdo psal. ale neveset hlavu. nevim, jestli to Danelectro, ktery jsi sem napsal, nebude trosku malo "metal" pro tebe. podivej se po youtube na ukazky krabicek a aspon neco uslysis.
Gibson Les Paul Studio,Epi SG400,Vintage Strat Icon Series,efekty,vox
omlouvám se samozřejmě metal se stratem hrát nechci styl chci hrát punk rock tak potřebuju jenom nějaký rozumný skreslení... kámoš co měl dřív dimavery strata tak hrál přes multiefekt digitech a zvuk mu z toho lezl hodně slušnej v rámci možností... sem úplnej začátečník tak nic moc extra nepotřebuju stačí aby se to dalo poslouchat..
Tyhle Faby mě moc nenadchli je to takové bezcharakteru ale co čekat od takové krabičky.radši bych zkusil od behringeru ultra metal-je to kopie metalzone od boss na tom se dá nakroutit dobrý punkový underground....
Porizka - BS Custom 8
Ibanez - RGA 8
Line6 - POD X3
Orange - PPC 212
!!!!!Morava!!!!!
Fractal Audio - Axe-Fx ULTRA už brzooo!!!
Ibanez - RGA 8
Line6 - POD X3
Orange - PPC 212
!!!!!Morava!!!!!
Fractal Audio - Axe-Fx ULTRA už brzooo!!!
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
Boss DS-1 je klasika.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
a nebo vymenit snimac... zkusit treba sehnat na bazaci nejaky rail od rmpickups... je to otazka par stovek
cpat za levny singl se sterilnim slabym zvouckem nejaky vysavačoidní distortion - to bude hrát ve výsledku dost nepoužitelně...
neříkám, že singl hraje špatně - dobrý singl přes dobrý lampový apec dá tak skvělé zkreslení, že by se mnozí hodně divili, ale v tomhle případě ten snímač opravdu nebude stát za nic a spíš bys měl začít řešit problém od začátku řetězce a nenabalovat na nepoužitelný zvuk nějaké chemické zhutňovače a zkrášlovadla kvůli vidině dobrého výsledku
cpat za levny singl se sterilnim slabym zvouckem nejaky vysavačoidní distortion - to bude hrát ve výsledku dost nepoužitelně...
neříkám, že singl hraje špatně - dobrý singl přes dobrý lampový apec dá tak skvělé zkreslení, že by se mnozí hodně divili, ale v tomhle případě ten snímač opravdu nebude stát za nic a spíš bys měl začít řešit problém od začátku řetězce a nenabalovat na nepoužitelný zvuk nějaké chemické zhutňovače a zkrášlovadla kvůli vidině dobrého výsledku
No a až pořešíš lepší snímače,tak jeden z nejlepších distoršnů na singly je RAT. Nádo pozkůšať 
- PRS Custom MACHO, Strat MACHO, aku FURCH S25-SR Cut, Fender Thienline Elite, MusicMan Axis Pořízka, HOHNER Revelation RTX, Epi Wildkat, Tele MIK, Hohner Strat Prof., Sigma OM .....
- krabiček a efektů kýbl
- 3x Mmjuz aparáty, FR kombo Yamaha Stageplan 200 BTR
- krabiček a efektů kýbl
Na singly teda doporucuju tsko/sd-1/bluesdriver a v ostrejsim zkresleni ds1/2 - rozhodne ne chlupatyho ujecenyho rata.Lachim píše:No a až pořešíš lepší snímače,tak jeden z nejlepších distoršnů na singly je RAT. Nádo pozkůšať
Fender Classic 70's Strat
Ibanez TS-9
Marshall JCM 800
Marshall 1960A
Ibanez TS-9
Marshall JCM 800
Marshall 1960A
Chlupatej,ale krásnej. Nemusíš to ale hned negovat. Prostě to chce ozkoušet. Každej to slyší jinak
- PRS Custom MACHO, Strat MACHO, aku FURCH S25-SR Cut, Fender Thienline Elite, MusicMan Axis Pořízka, HOHNER Revelation RTX, Epi Wildkat, Tele MIK, Hohner Strat Prof., Sigma OM .....
- krabiček a efektů kýbl
- krabiček a efektů kýbl
Ruznejch RATů jsem mival az az, ale staly kazdopadne za to, kdyz mi je pan Smrcka prekopal ve strevech!
Behringer Ultra Metal nebrat , leze z toho jen smetí , jsem rád , že jsem se ho zbavil.
.:- Washburn X22 -- Guitar Rig 3 -- Amplitube 2 -- Amplitube Metal -- Amplitube Fender -- Amplitube Jimi Hendrix -- Dunlop Jazz III -- Red Lucky Strike -:.