Jakou znacku atd. se ted neptam, spise me zajima jestli muzu s lampovým kombem hrát do sluchátek ( bydlim v byte a vedle sousedi - aktivni otravni duchodci
PS : to ze lampa neni pro sluchatka sem se proste doslech
To teda rozhodne neni. Jediny, co je, tak je praktictejsi.romcx75 píše:podle mě by bylo nejjednodušší koupit si VOX Amplug, lepší než nějaký SW
Co je potom teda jednodušší?Wohma píše:To teda rozhodne neni. Jediny, co je, tak je praktictejsi.romcx75 píše:podle mě by bylo nejjednodušší koupit si VOX Amplug, lepší než nějaký SW
Hrat pres pocitac. Paklize hrajes doma a nebydlis nekde uprostred pustiny, tak velmi casto potrebujes hrat do sluchatek, coz je s lampovym kombem v podstate neslucitelny. A nez jakykoli bezny tranzistorovy kreslitko a udelator, to radsi hrat pres pocitac, pokud tedy clovek ma slusnou zvukovku s ASIO. Zvukove to bude nekde dost jinde a navic to cloveku k necemu i je - da se tak nahrat dost slusny demo. Ten Amplug je dobrej leda kdyz potrebujes hrat i na cestach nebo zkratka mimo pocitac.romcx75 píše:Co je potom teda jednodušší?
Já doma brousim přes X V-ampa a s trochu slušnějším reprem to na cvičení naprosto stačíDirX píše:Kup si lampu,časem až budeš mít prachy si kup nějaký multák a s tím můžeš hrát do sluchátek....ten multák na bazaru tě vyjde do litru.....pokud překonáš strach z bazarových věcí