Stěhování bicích do zkušebny?

Bicí soupravy, činely, hardware, ...
Odpovědět
D@vit
Bandzone: http://bandzone.cz/farside
Kontaktovat uživatele:

Stěhování bicích do zkušebny?

Příspěvek od D@vit »

Zdravim, chtěli bychom s kámošema založit kapelu, ale vyskytl se jeden problém. Ten co hraje na bicí bydlí kousek za městem a doma má na ně místo jenom v pokoji a není možné udělat tam zkušebnu. Zkušebnu bychom tedy zařídili někde ve městě, ale vyvstává tak jedna důležitá otázka: to by si na každou zkoušku stěhoval celou bicí soupravu?

Jak tohle řešíte vy? Máte všichni zkušebny u "bicáků" doma nebo má dvoje bicí nebo to vážně stěhujete? :roll:
Jsem zpěvák skupiny FARSIDE
Působím také jako 3D grafik
MáraZ
Kontaktovat uživatele:

Re: Stěhování bicích do zkušebny?

Příspěvek od MáraZ »

Já bicí nechávám ve zkušebně,sice se o to hrozně bojim,ale stěhovat to by bylo hrozně náročný.Ale záleží jakou má sadu.Jinak to je individuální věc bych řek.Když si chce něco strhat záda,tak proč ne :lol:
Monikad
Rádce
Bandzone: www.bandzone.cz/fan/ladydevil17

Příspěvek od Monikad »

D@vit píše:Zdravim, chtěli bychom s kámošema založit kapelu, ale vyskytl se jeden problém. Ten co hraje na bicí bydlí kousek za městem a doma má na ně místo jenom v pokoji a není možné udělat tam zkušebnu. Zkušebnu bychom tedy zařídili někde ve městě, ale vyvstává tak jedna důležitá otázka: to by si na každou zkoušku stěhoval celou bicí soupravu?

Jak tohle řešíte vy? Máte všichni zkušebny u "bicáků" doma nebo má dvoje bicí nebo to vážně stěhujete? :roll:
Mám dvoje bubny. Ale ne tak jak si myslíš ty... prostě mám akustiky se kterýma jezdím kšefty a zkouším s kapelama, no a doma mám elektorniky na domácí samostatné cvičení.
Jinak samozřejmě stěhuju... co se týče zkoušek, tak mám 2 stabilní bandy a tedy i dvě zkušebny. O to ale nejde, na zkoušky zas tolik času nebývá... víc mě dává zabrat to harcování se s tím každý víkend po kšeftech. naštěsí mám kolegy gentlemany a mnohdy i ochotné pořadatele co dodají dobrovolníky-bedňáky:)
Bicí GRETSCH Catalina Maple, snares MAPEX, drumrack a ostatní HW GIBRALTAR, double Mapex falcon, plechy ANATOLIAN, blány REMO, paličky R-STICK custom signature model, in-ear Shure + bezdrát LD, .. a ruce i nohy k nezaplacení:)))
" Co neuhraješ neukecáš!! "
JackLemon
Bandzone: www.bandzone.cz/zadnysmer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od JackLemon »

Tak třeba já jsem v pohodě že klávesák má doma starší Customy. Takže já nic nestěhuju ale dřív když jsem začínal a měli jsme kapelu tak jsem nechával soupravu u nich a tahal jsem jen malej bubínek domů na trénování..
Bicí Sonor Force 3007 (BD 22" , TT 10", 12" , FT 14"
Snare: Black Panther Blaster
Činely: Jen a jen Anatolian Ultimate,Diamond,
Double-400 od Sonoráku :)
Paličky jen a jen 5A hickor
pehve

Příspěvek od pehve »

jezdím s tím kam je potřeba...jo to je ta radost bubeníků a bubenic
Monikad
Rádce
Bandzone: www.bandzone.cz/fan/ladydevil17

Příspěvek od Monikad »

JackLemon píše:......... tahal jsem jen malej bubínek domů na trénování..
Už to tu jednou bylo TRÉNUJÍ sportovci!!!
My muzikanti ZKOUŠÍME a CVIČÍME!!!! :wink: :idea:
Bicí GRETSCH Catalina Maple, snares MAPEX, drumrack a ostatní HW GIBRALTAR, double Mapex falcon, plechy ANATOLIAN, blány REMO, paličky R-STICK custom signature model, in-ear Shure + bezdrát LD, .. a ruce i nohy k nezaplacení:)))
" Co neuhraješ neukecáš!! "
MáraZ
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MáraZ »

Monikad píše:
JackLemon píše:......... tahal jsem jen malej bubínek domů na trénování..
Už to tu jednou bylo TRÉNUJÍ sportovci!!!
My muzikanti ZKOUŠÍME a CVIČÍME!!!! :wink: :idea:
Správně.....to mi připomělo,že zrovna dneska ve škole nám řikal učitel,že máme používat správnou terminologii :mrgreen:
Odpovědět

Zpět na „Bicí nástroje“