Jak tohle řešíte vy? Máte všichni zkušebny u "bicáků" doma nebo má dvoje bicí nebo to vážně stěhujete?
Stěhování bicích do zkušebny?
Pravidla fóra
- D@vit
- Bandzone: http://bandzone.cz/farside
- Kontaktovat uživatele:
Stěhování bicích do zkušebny?
Zdravim, chtěli bychom s kámošema založit kapelu, ale vyskytl se jeden problém. Ten co hraje na bicí bydlí kousek za městem a doma má na ně místo jenom v pokoji a není možné udělat tam zkušebnu. Zkušebnu bychom tedy zařídili někde ve městě, ale vyvstává tak jedna důležitá otázka: to by si na každou zkoušku stěhoval celou bicí soupravu?
Jak tohle řešíte vy? Máte všichni zkušebny u "bicáků" doma nebo má dvoje bicí nebo to vážně stěhujete?
Re: Stěhování bicích do zkušebny?
Já bicí nechávám ve zkušebně,sice se o to hrozně bojim,ale stěhovat to by bylo hrozně náročný.Ale záleží jakou má sadu.Jinak to je individuální věc bych řek.Když si chce něco strhat záda,tak proč ne 
- Monikad
- Rádce
- Bandzone: www.bandzone.cz/fan/ladydevil17
Mám dvoje bubny. Ale ne tak jak si myslíš ty... prostě mám akustiky se kterýma jezdím kšefty a zkouším s kapelama, no a doma mám elektorniky na domácí samostatné cvičení.D@vit píše:Zdravim, chtěli bychom s kámošema založit kapelu, ale vyskytl se jeden problém. Ten co hraje na bicí bydlí kousek za městem a doma má na ně místo jenom v pokoji a není možné udělat tam zkušebnu. Zkušebnu bychom tedy zařídili někde ve městě, ale vyvstává tak jedna důležitá otázka: to by si na každou zkoušku stěhoval celou bicí soupravu?
Jinak samozřejmě stěhuju... co se týče zkoušek, tak mám 2 stabilní bandy a tedy i dvě zkušebny. O to ale nejde, na zkoušky zas tolik času nebývá... víc mě dává zabrat to harcování se s tím každý víkend po kšeftech. naštěsí mám kolegy gentlemany a mnohdy i ochotné pořadatele co dodají dobrovolníky-bedňáky:)
Bicí GRETSCH Catalina Maple, snares MAPEX, drumrack a ostatní HW GIBRALTAR, double Mapex falcon, plechy ANATOLIAN, blány REMO, paličky R-STICK custom signature model, in-ear Shure + bezdrát LD, .. a ruce i nohy k nezaplacení:)))
" Co neuhraješ neukecáš!! "
-
JackLemon
- Bandzone: www.bandzone.cz/zadnysmer
- Kontaktovat uživatele:
Tak třeba já jsem v pohodě že klávesák má doma starší Customy. Takže já nic nestěhuju ale dřív když jsem začínal a měli jsme kapelu tak jsem nechával soupravu u nich a tahal jsem jen malej bubínek domů na trénování..
Bicí Sonor Force 3007 (BD 22" , TT 10", 12" , FT 14"
Snare: Black Panther Blaster
Činely: Jen a jen Anatolian Ultimate,Diamond,
Double-400 od Sonoráku
Paličky jen a jen 5A hickor
Snare: Black Panther Blaster
Činely: Jen a jen Anatolian Ultimate,Diamond,
Double-400 od Sonoráku
Paličky jen a jen 5A hickor
jezdím s tím kam je potřeba...jo to je ta radost bubeníků a bubenic
- Monikad
- Rádce
- Bandzone: www.bandzone.cz/fan/ladydevil17
Už to tu jednou bylo TRÉNUJÍ sportovci!!!JackLemon píše:......... tahal jsem jen malej bubínek domů na trénování..
My muzikanti ZKOUŠÍME a CVIČÍME!!!!
Bicí GRETSCH Catalina Maple, snares MAPEX, drumrack a ostatní HW GIBRALTAR, double Mapex falcon, plechy ANATOLIAN, blány REMO, paličky R-STICK custom signature model, in-ear Shure + bezdrát LD, .. a ruce i nohy k nezaplacení:)))
Správně.....to mi připomělo,že zrovna dneska ve škole nám řikal učitel,že máme používat správnou terminologiiMonikad píše:Už to tu jednou bylo TRÉNUJÍ sportovci!!!JackLemon píše:......... tahal jsem jen malej bubínek domů na trénování..
My muzikanti ZKOUŠÍME a CVIČÍME!!!!![]()