PUNK CZ!! Co vy na nej???

Vše o kapelách a hudebnících ...
bobo

Příspěvek od bobo »

!pang píše:
cerfotoc píše:než jsem objevil krásu metalu tak jsem punk poslouchal :) ale už mě štvalo že je to takový strtašně jednoduchý a veselý, což mi po docela krátký době začalo lízt na nervy. Jako už to neposloucham, ale když to někde hraje tak mi to nevadí.
Jojo,to jste vy metalisti :)..vubec nic proti,ja si sem tam taky neco z toho jeste tvrdsiho sudu nez je punk poslechnu a nektere veci mam hodne rad...ale spis ty starsi,Deep purple,Halloween,Judas priest,Motorhead a tak...akorat me zarazi to "vesely"...urcite myslis hudebne,protoze si neumim vybavit zadnou veselou punkovku textove...
No přece známka punku!
:)
http://www.youtube.com/watch?v=aZx57yriVXk

"92% of teens have moved onto rap or hip hop. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy
and paste this into your signature"
necross
Bandzone: saphet

Příspěvek od necross »

mě se vždycky líbili SPS, HNF, Hassmann+ práce na silnici. ani nevím jesli ještě vůbec nějaká kapela hraje
Fender strat, Kramer Baretta III, Standa Papež strat,
Marshall
Chapek1

Příspěvek od Chapek1 »

sps tu bohuzel jeste strasej a ps hrajou tak jednou za rok
Chip

Příspěvek od Chip »

Me osobne se libi Sanov a Visaci to je klasika a ne ze ne ted uz sou sice nekde jinde nez pred 15ti20ti lety ale kazdy se vyviji...

Za pankáče se nikterak nepovažuju ale bčas si něco poslechnu hlavně se mi libi když si jednou za čas zajdu na nějaký pankovější koncert zaskáču si u toho pak pokecam s nakym pankáčem protoze jsou tuze pratelsti. Takhle to v posledni dobe praktikuju a nemuzu si stezovat na nejake poslouchani doma a u prace treba to moc pro me uz neni to uz spis neco progresivnejsiho.

Ale jako hudebni styl to celkove uznavam a uznavam ty lidi co to delaji dobre. Je to sice jednoduche ale je to spatne? Nekdy je vymysleni nejakych brutalnich vyhravek spis naskodu
CORT MR 710 F
vlkodrak
Kontaktovat uživatele:

Re: PUNK CZ!! Co vy na nej???

Příspěvek od vlkodrak »

volant je pro mě nejlepší česká skupina vůbec. to mý srdce zaplesalo když jsem je tu viděl zmíněný :!: jo a co mi kámoš poslal exhalaci od sps, tak to se mi taky dost zalíbilo, někdy bych je chtěl poznat víc.
Why don't you go and sue Napster you little Danish twat?
Olihen

Příspěvek od Olihen »

Vypsaná Fixa
ty jejich texty sou brutal a ani hudebne je to pekne
songy jako Čáp,James a Hunny Bunny me vzdycky dostanou do ulítle bezstarostne nálady :-)
Yamaha Motif XS8
Yamaha MOX6
Stanley
Kontaktovat uživatele:

Re:

Příspěvek od Stanley »

!pang píše:
cerfotoc píše:než jsem objevil krásu metalu tak jsem punk poslouchal :) ale už mě štvalo že je to takový strtašně jednoduchý a veselý, což mi po docela krátký době začalo lízt na nervy. Jako už to neposloucham, ale když to někde hraje tak mi to nevadí.
Jojo,to jste vy metalisti :)..vubec nic proti,ja si sem tam taky neco z toho jeste tvrdsiho sudu nez je punk poslechnu a nektere veci mam hodne rad...ale spis ty starsi,Deep purple,Halloween,Judas priest,Motorhead a tak...akorat me zarazi to "vesely"...urcite myslis hudebne,protoze si neumim vybavit zadnou veselou punkovku textove...
S chutí si dam zelenou a potom načnu špeka, náladu mam veselou a vytuhnu jak veka... Znáš? :D
Basuju: Jackson C20
Kejtruju: Apollo DMG-1200
Apec: Laney H160b, Peavey Blazer 158, Kustom KLA 10
Kejbly, struny: Warwick
Prcátka: Dunlop .68, Brain .71
!pang
Kontaktovat uživatele:

Re: Re:

Příspěvek od !pang »

jistěže....jo život takovej je pěkně veselej pořádně zmaštěnej je život rokovej kořalka na litry a fůra špeku veselá nálada na věky věků!! :) to jsou ale vyjmecne takove "vesele" songy...mno malo jich neni,ale vic je tech "proti" :)
:: Cort m600 AVD :: Roland Cube XL 40 ::
Říkám vám to!
Naposled!!
Vy konzumenti!!!
Punk´s not Dead!!!!
Pumlitch

Příspěvek od Pumlitch »

Na střední jsem poslouchal kapely jako DDŽ, Bradavice, Požár Mlýna, SPS, DOA, ...ještě kopa dalších.
K tomu ZNC a Visáče, což posloucham doposud. Hlavně VZ teda. Pokud započítat i <lll>, ty forever :)

jak někdo psal HNF, tak ty byly dost svérázný :D

EDIT: DOA nejsou našinci, jsem přehlídl, že nadpis je CZ
misadlouhy

Příspěvek od misadlouhy »

punk floid - jako sranda kapelu to beru ale neslyším v tom něco pro co bych si nějakou jejich konkrétní skladbu zapamatoval třeba jako největší pecky od Antonína Dvořáka nebo Pink Floid :). Prostě se to valí, ale song který by mi utkvěl v paměti jsem od nich neslyšel... nehrají na emoce..
Norman ST 40 folk
Hulk

Příspěvek od Hulk »

Náhodou Punk Floidi mají celkem jakže dobře zapamatovatelné písničky asi něco jako Totáči :D
Klávesy: Yamaha DGX-205
Pedál: Yamaha FC5
!pang
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od !pang »

Prave si taky myslim,že Punk Floidi maj zapamatovatelny text,jinak bych si nepamatoval vsechny jejich veci :D A ohledne tech emoci me prijde,ze ve starsi albech to bylo jen takove to chlastame,kalime,zivot je na h***o ale posledni 2alba se timto smerem dost posunuli,obzvlast album Tvuj boj ...sle to nic nemeni na tom,ze si na nich vzdycki poradne zapoguju :) kdyz se jim podari spravne nastavit aparaturu,tak z me tech kytar mrazi :)
:: Cort m600 AVD :: Roland Cube XL 40 ::
Říkám vám to!
Naposled!!
Vy konzumenti!!!
Punk´s not Dead!!!!
SheSEll

Příspěvek od SheSEll »

Český punk je dost dobrý, pokud do toho nepočítáte komerční ''punkové'' skupiny typu Rybičky 48, Mandrage a podobné. %) Ráda si poslechnu E!E, Punk Floidy, NVÚ, SPS a samozřejmě Visáče. :)
No alarms and no surprises..
Silent silence
paul.novikov
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od paul.novikov »

Ahoj vsem! Jsem novy na tomto forumu a velmi miluju cesku a skovensku hudbu. sam ja ziji na Ukrajine, a tak mam velmi omezeny pristup do ceskych a slovenskych skupin. Kdo muze poradit mi nejaky dobry rok-kapely?)
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Příspěvek od Nero »

Co přesně si pod tím rockem představuješ? To je tak široká škatulka, že bych ti tam mohl zařadit jak Chinaski, tak Kabát, jak Tata Bojs, tak Kryštof, jak Sunshine, tak Vypsanou fixu, jak Visací zámek, tak Buty :wink:

A hledáš kapely česky zpívající nebo stačí z ČR pocházející?
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
paul.novikov
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od paul.novikov »

Nero píše:Co přesně si pod tím rockem představuješ? To je tak široká škatulka, že bych ti tam mohl zařadit jak Chinaski, tak Kabát, jak Tata Bojs, tak Kryštof, jak Sunshine, tak Vypsanou fixu, jak Visací zámek, tak Buty :wink:

A hledáš kapely česky zpívající nebo stačí z ČR pocházející?
Nejdrive punk-rock kapely, iako polski The Analogs. Take mam zajem o ceskem brit-popu a grung'u =)
SUK
last.fm: last.fm/user/sukcz
Bandzone: http://bandzone.cz/fan/sukovec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SUK »

Ja mam punk docela rad. Precejenom, kdyz vezmu kytaru do ruky, tak to je docela dost punk...
Doma si to moc nepoustim, to spis metalek nebo folk a podobne, ale na koncert obcas nekam zajdu...
Z ceskyho predevsim ty NVU, <|||>, Visaci Zamek, Punk Floid, SPS i Totalni nasazaeni a E!E... z cizich sem tam pistole, exploited nebo DK...
Na co jsem ale z nejakyho duvodu alergickej je Vypsana Fixa (aby se objevovali na kazdym pultym festaku (ano, pultym, nekde hrajou treba i 3x za sebou) to fakt nemusim. Ze to obcas zni stejne a texty jsou jen vyplod zhulenosti ve kterym proste se svym nizkym intelektem smysl nenajdu, to je fakt uz asi jen detail). Mluvilo se o Volantech. Ja je videl asi dvakrat nebo trikrat. Neodejit, ani kofein by me nezachranil a asi bych usnul a byl uslapan. Ten zpevak je vylozene trapnej (ale nastesti uz se naucil i jinou vetu nez "Tocte se pankacove"), hudba me neskutecne nudi a ze tam fuka do mosazi tomu nepomaha....
Hodně budem někde...
Kinx
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kinx »

ac mam punk rad, tak na CS punku me stve ze je ve vetsine pripadu naprosto debilne zahrany - proste obecna uroven je tatam, absolutne to neslape i kdyz treba myslenka neni spatna. vyjimka jsou v tomhle pro me treba plexis nebo desky visacu (nazivo jsem VZ videl jednou a zklamani :( ). jinak treba sanov, spinaci spendlik etc me docela bavi (i kdyz uz ne tolik jako kdyz mi bylo 15), ale blbe se mi to posloucha.
SUK
last.fm: last.fm/user/sukcz
Bandzone: http://bandzone.cz/fan/sukovec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SUK »

Co konkretne se ti nelibi?
Kazdopadne si ale zajdi nebo poslechni N.V.U.... O tom obcas tvrdim, ze uz to neni punk, protoze umej hrat :D
Hodně budem někde...
Kinx
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kinx »

zrovna NVU dost velky zklamani, vydrzel jsem tak dve veci :/ to jsem cekal diky reputaci jakou maj trochu jiny kafe :)
Odpovědět

Zpět na „Skupiny a hudebníci“