Koupit Tele ??

Strat, Les Paul, Tele, SG, semiakustické, ...
krica879

Koupit Tele ??

Příspěvek od krica879 »

Zdravím, chtěl bych se zeptat jestli se vyplati zvukově koupit k moji činský stratce :lol: jeste todle Tele: http://sounder.cz/?54,kytara-elektricka ... 56-cervena a jestli mezi nima bude nějakej vyraznejsi zvukovej rozdil. Převážně hraju na clean channel (styl softrock,funky atd).O znacce Sounder jsem četl v celku pozitivni komentáře. Co si o ty kytaře myslíte ?? Diky za odpověd
Kytara: Fender mexican strat, Fokus Tele Custom
Struny: Daddario 10
Asanoth

Re: Koupit Tele ??

Příspěvek od Asanoth »

No, pokud se chceš zbavit dvou tisíc, tak napiš SZ a já Ti pošlu číslo účtu ;)
Bude to to samý v bledě modrym.
RHEA - progressive rock (neaktivní)

Petrof pianino, šedesátá léta
Kawai ES-8

Fender USA Strat / Tele PRODÁM NĚKOLIK FENDER USA/JP KYTAR (a sběratelský Framus) ---->ex-Fender 65 Deluxe Reverb / Strymon Iridium
Nashville NW-20C
Janny

Příspěvek od Janny »

Asi tak :D Do takový kytary (jestli se tomu tak dá říkat :) ) bych nešla :wink:
krica879

Příspěvek od krica879 »

Jasne je to činskej sh**t ,ale do 3,5k tezko sezenu podobnou kytaru :? . Kdyby ste o necem vedeli dejte vedet :wink: . Cchi proste zkusit neco jinyho nez strata ,ale aby se na tom dal hrat funk,softrock atd ploste nic tvrdyho. Vybral jsem si tak levnou kytaru aby zbyli prachy na efekty ,ale bez tech bych se i obesel :) .
Skořepný Šokátor

Příspěvek od Skořepný Šokátor »

Já mám tu značku a možná byste nevěřili, ale to dokonce i hraje!!! :D Být tebou bych to koupil a když bude ehm...hrozná, tak ji prodej za 2 litry nebudeš moc toho litovat...
fekál.
krica879

Příspěvek od krica879 »

To jsme chtel slyset xD :-D . Ty mas tu gothic black ze jo ?? jestli si dobre pamatuju ,ze fg-260 byla ona. Ta jsme taky libila jneze strata uz mam :). Jak se hraje na tu fg 260ku ?? brumej snimace ?? vazby hodne ?. Ptam se abch vedel co cekat od toho telete.
Skořepný Šokátor

Příspěvek od Skořepný Šokátor »

krica879 píše:To jsme chtel slyset xD :-D . Ty mas tu gothic black ze jo ?? jestli si dobre pamatuju ,ze fg-260 byla ona. Ta jsme taky libila jneze strata uz mam :). Jak se hraje na tu fg 260ku ?? brumej snimace ?? vazby hodne ?. Ptam se abch vedel co cekat od toho telete.
No...snímače ujdou,moc nebruměj, při velkym gainu to vazbí hodně,ale nic hroznýho...
fekál.
Janny

Příspěvek od Janny »

no to by mě zajímalo kdo by ju za 2000 koupil :mrgreen: popř vrátit (po vyzkoušení a zjištění za co to stojí :D )
...EDGE...

Příspěvek od ...EDGE... »

Ja bych byt teou hlavne necekal, ze by to melo zvukove neco spolecneho se skutecnym Telecasterem...
krica879

Příspěvek od krica879 »

jj prave ten zvuk tele je tele :) , asi se na to vybodnu a zainvestuju do neceho uzitecnejsiho nejakej wah pedal treba :) Diky za rady.
60'Rock_N'_Roll

Příspěvek od 60'Rock_N'_Roll »

bejt tebou....prodám strata, vezmu tyhle prachy a koupim nějakou kytaru třeba za 5000. to už seženeš dobrou...Funk znám většinou na clean a ten na levný kytaře je hnusnej.... :|
dlabajíč

Příspěvek od dlabajíč »

Kdybys přece jen něco kupoval podívej se spíš sem:
http://www.bachmusik.com/c183/el-kytara-styl-tele/
nebo
http://www.fokuskytary.cz/158-elektrick ... l?typ=TELE

Ale pokud máš strata, tak to zas takový rozdíl nebude. Spíš bych pošetřil a koupil časem třeba nějakého mexičana fendera za 10K na bazáči.
Apec: Jet city JCA 50+ 1*12 Engl homemade box (1* cellestion vintage 30),
Kytara: Pořízka Stratocaster SSS
krica879

Příspěvek od krica879 »

jojo prodat strata taky me to napadlo tech 5000 by z toho mohlo vyjit. Co byste mi doporucili za kytaru (nemusi to bejt tele) na muj styl ?? (funk,soft rock) atd proste samej clean :) .
60'Rock_N'_Roll

Příspěvek od 60'Rock_N'_Roll »

krica879 píše:jojo prodat strata taky me to napadlo tech 5000 by z toho mohlo vyjit. Co byste mi doporucili za kytaru (nemusi to bejt tele) na muj styl ?? (funk,soft rock) atd proste samej clean :) .
Tele od squieru standard :wink:
Velda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Velda »

60'Rock_N'_Roll píše:Tele od squieru standard :wink:
Naprostej souhlas. Tele nebo i strata, nejspíš od Squieru, za 5000 na bazaru bys moh narazit na něco fakt pěknýho, myslim že si docela pomůžeš.
PRS SE Mark Tremonti Signature (+ DiMarzio Air Norton, Tone Zone), Fender Telecaster Am. Std., Fender Supersonic 22, Smrčka OD Station III TB, Dunlop Cry Baby, Zoom G3, TC Polytune Mini, Line6 Relay G30
Pikus

Příspěvek od Pikus »

Velda píše:
60'Rock_N'_Roll píše:Tele od squieru standard :wink:
Naprostej souhlas. Tele nebo i strata, nejspíš od Squieru, za 5000 na bazaru bys moh narazit na něco fakt pěknýho, myslim že si docela pomůžeš.
No, a pokud nenajdeš, tak zkus nějakou affinu... ty by taky nemusely být špatné. Momentálně se dívám po první el. kytaře a pravděpodobně půjdu do affinity strata nebo telete
Moleek

Příspěvek od Moleek »

Kříča, nejseš náhodou ten ze Zaječic (podle jména, komba a toho že hraješ na klávesy) ? jinák telata jsou opravdu krásný kousky, ale měl sis ho koupit rovnou a nezačínat na stratu... To moc nemá cenu kupovat další levnou kytaru
:Apollo LP junior::Molk telecaster::Dimavery Precision Bass::Cort AD810 NS::Bugera 6262::Molk custom box 412:
:Mapex Voyager(22",10",12",14",14")::Anatolian, Paiste, Zildjian a Amati činely::HW Mapex, Sonor::Vater 5A

http://bandzone.cz/fadetogrey
http://last.fm/user/Moleek
Mastr

Příspěvek od Mastr »

Hrál jsem na to tele, ale v bílé a divili byste se... za ty prachy bylo dost slušné
Kytara: Homemade Bonewhite Exp EMG81/60, Macassar Ebony Flying V EMG81/85, Flying V Custom white EMG81/60, LP Custom black (kopie) EMG81/85, Apec: Blackstar S1 100, Blackstar HT, Marshall 4x12 A, Marshall 4x12 B, efekt: Dunlop 95Q, biyang chorus, Dunlop Carbon Copy delay,Behringer harmonist, TC. Polytune mini, http://bandzone.cz/blackshard Kdybyste někdo chtěli nějaký upgrade kytary týkající se frézování, vrtání nebo i úprav elektroniky napište sz.
dlabajíč

Příspěvek od dlabajíč »

Já začínal taky na affiniti strat od Squieru. I když stála tehdy 6990, tak to byl celkem slušný nástroj. Nicméně pokud bych měl znovu volit, tak vemu squier standart strat. Stojí 5,5K a zdá se mi o malinko lepší. Nicméně affiniti strat je fajn. Pokud trefíš na dobrý kousek, tak budeš spokojený. Ten můj krásně držel ladění i týden, oktávy super, ale jenom ty snímače byly takové jalové a páka se nedala moc používat, ale na clean to bylo luxusní. krásný sametový tón.
Apec: Jet city JCA 50+ 1*12 Engl homemade box (1* cellestion vintage 30),
Kytara: Pořízka Stratocaster SSS
micafica

Příspěvek od micafica »

Pokud chceš příjemné tele za dobrou cenu, tak bych doporučoval kouknout se po bazaru na tele od Squieru .. Je to nejlepší poměr cena/kvalita. Navíc Squiery bývají co do dřeva často lepší než mexické kopie US Fenderů a postupně se dá dostrojit u kytaráře ... , takže časem z ní uděláš super kytaru.
Fender Strat USA Deluxe SSH, Schecter Hellraiser C7, Gibson LP Studio, Fender tele Mex. Std, Epi SG 400, ENGL - E650 R.B., ENGL BOX 4x12 V60, Pedalboard - download/file.php?id=876&mode=view, ruce ....
Odpovědět

Zpět na „Elektrické kytary“