Kombo Ashton či jiné

Lampy, tranzistory, technické problémy, ...
Odpovědět
andrewthegreat

Kombo Ashton či jiné

Příspěvek od andrewthegreat »

V hudebninách mě poradili po dotazu na celolampovku do takovejch 8 - 10000 tohle kombo
http://www.musiccenter.cz/Ashton-VP30/C ... a/:3:23541
máte někdo zkušenosti s touhle značkou, popř. s timhle konkretnim kombem?
Nebo má někdo nějaký typ na něco jinýho v týhle cenový relaci s výkonem tak kolem 30W? Hraju předevšim Heavy metal (Iron Maiden atd.) spíš pro zábavu, nebo v garáži s kámošema.
Díky za typy :wink:
Asanoth

Re: Kombo Ashton či jiné

Příspěvek od Asanoth »

Nedávno jsem sháněl taky levnou lampu, klikni na odkaz v mojem podpisu na Crate, mohlo by Ti to pomoct :)
Na Ashtona jsem nehrál, ale býval bych ho rád vyzkoušel. Žel v Praze nebylo kde.
RHEA - progressive rock (neaktivní)

Petrof pianino, šedesátá léta
Kawai ES-8

Fender USA Strat / Tele PRODÁM NĚKOLIK FENDER USA/JP KYTAR (a sběratelský Framus) ---->ex-Fender 65 Deluxe Reverb / Strymon Iridium
Nashville NW-20C
andrewthegreat

Asanoth píše:Nedávno jsem sháněl taky levnou lampu, klikni na odkaz v mojem podpisu na Crate, mohlo by Ti to pomoct :)
Na Ashtona jsem nehrál, ale býval bych ho rád vyzkoušel. Žel v Praze nebylo kde.
Zajímavá diskuse, nicméně pro mě ta lampovka bude skok docela razantní, já tedka hraju na set od Behringera což mě pro moje začátky cca před dvouma rokama stačilo :D ještě k tomu mám efekt Marshall Jackhammer JH-1. Né že bych už tedka hrál nějak extra dobře ale leccos už zahraju, ale jak sem psal vejš tak je to spíš pro zábavu a nevim jestli by i tech 30W převážně na doma nebylo moc, ikdyž je to asi kus od kusu trochu jiný. Ono to bude hádám i složitý stou "levnou" kytarou přejít na tohle, ikdyž sem na lampovku 15W (nevim ted přesně značku) hrál u kámoše a nebylo to špatný.
Asanoth

Příspěvek od Asanoth »

No, na doma to hodně je. Na doma je docela hodně i 15W lampa. I 5W umí sakra řvát. Ale do garáže zas potřebuješ víc.
Být Tebou bych koupil do případný kapely lampu okolo těch 30ti(15-50 podle třídy) a na doma si nechal Behringera. Nebo na lampu kašlal a koupil na doma ějakýho Rolanda Cube :)
RHEA - progressive rock (neaktivní)

Petrof pianino, šedesátá léta
Kawai ES-8

Fender USA Strat / Tele PRODÁM NĚKOLIK FENDER USA/JP KYTAR (a sběratelský Framus) ---->ex-Fender 65 Deluxe Reverb / Strymon Iridium
Nashville NW-20C
andrewthegreat

Asanoth píše:No, na doma to hodně je. Na doma je docela hodně i 15W lampa. I 5W umí sakra řvát. Ale do garáže zas potřebuješ víc.
Být Tebou bych koupil do případný kapely lampu okolo těch 30ti(15-50 podle třídy) a na doma si nechal Behringera. Nebo na lampu kašlal a koupil na doma ějakýho Rolanda Cube :)
Ten Behringer je špatnej, nevyloudíš z toho čistej zvuk ani kdyby ses stavěl na hlavu a i při ostatních nastaveních je to špaténka, na začátek OK ale ted už ne. Takže spíš bych asi sáhnul po něčem 15W no. Uvidim, pokusim se zkusit toho Ashtona kterej má 30W a nebo ještě počkám na něco dalšího
Odpovědět

Zpět na „Komba, zesilovače, reproboxy“