po šmejdění po místním fóru a přečtení x topiců týkající se lampových komb jsem bohuže stále nepřišel na to, které by bylo pro mě to pravé. Už asi 3 roky hraji na tranďák Fender 212R, jsem s ním vcelku spokojen, dospěl jsem k názoru, že už by to chtělo lampu. Oběhl jsem pár kšeftů přehrál si pár favoritů a chtěl bych se vás zkušených poptat, co myslíte o následujících možnostech.
Ještě upzoroním, že hraju alternativní rock (ale už spíše starší věci hrané ještě se sranda mulťákem Digitech RP80 a starší kytarou BaCH http://bandzone.cz/fullstop), hraju jak sóla, tak doprovody, kytaru mám FENDER - Special Edition TC-90 Thinline a používám docela dost efektů (T.Rex Moller, Boss DD7, BOSS Flanger, MXR Phase 100, T.Rex Tremster, kvákadlo Vox). Oblíbení kytaristi jsou namátkou Jeff Beck, Tom Verlaine, Andy Summers. Cena tak nějak kolem 20 000 a klidně i o fous výš. Jsem připraven si ke kombu i pořídit nějaký overdrive na sóla (ten Moller je moc měkkej), horký kandidát je Visual Sound Double Trouble..
Takže:
VOX AC30
Fender Hot Rod Deluxe
Fender Blues Deluxe (bohužel jsem neměl šanci ještě vyzkoušet, takže moc netuším)
nějaký jiný Fender bazar či verze DeVille?
Orange Rocker 30
Hughes-Kettner Statesman QUAD EL84
Hlavně by mě zajímalo, jestli má cenu zkoumat ty Twin Amp Fendery atd., co se sem tam toulají po bazaru oproti Hot Rodu a Blues Deluxu.
Díky za Vaše rady