Je to super!

I se slušnou zavádějící sbírkou opravářů. Vím, kolik to muselo zabrat času.
Základní pravidla se mi taky zdají být nastavena dobře. Ale to bych nebyl já, kdybych nezmínil pár malicherností. EDIT: Tak koukám, že se to dost zvrho.
Názvy theadů:
- Mezi názvem a činností by vypadala dobře dlouhá pomlčka "—". Problém je, že není na klávesnici.

Ale není problém přes schránku zkopčit.
- Činnosti jen malými písmeny
- To základní rozdělení do 3 kategorií v názvu je ideální, alespoň nebude hrozit, že se to do názvu vše nevejde.
- Města bych dával do kulatých závorek, je to pak výraznější.
Text prvního příspěvku:
Do textu úvodního příspěvku by bylo dobrý promyslet podrobnější seznam profesí, kvůli jemnější filtraci a používat vždy názvy těch profesí v předepsaném tvaru: např. zběžně jsem sepsal:
- stavba nástrojů (nebo) výroba nástrojů
- oprava nástrojů
- oprava elektroniky nástrojů
- stavba apararátů/aparatur
- oprava aparatur
- stavba efektů
- oprava efektů (to můžou být třeba autorizované servisy)
To mi připomíná věc, na kterou by se mělo pamatovat při tvorbě vyhledávacích linků - daná fráze např. "oprava nástrojů" musí být zadána do vyhledávacího pole v uvozovkách, aby to našlo jen a pouze danou činnost. (tak podrobně to nevysvětluju, že bych někoho z vás považoval za blbce, ale to nějak můj styl, což je někdy dost časově náročné
)
Taky by šlo zvážit, i když vím, že to je zas práce navíc, přímý odkaz na mapu (nejspíš Google Maps). To na oficiálních stránkách opravářů mnohdy chybí.
Pokusil jsem se mé výmysly uplatnit v
tomto tématu.
Já bych nechal i ostatní, kdo mají chuť, vytvořit nějaků svůj styl obsahu prvního příspěvku, třeba se přijde jiště na jiný způsob.
Šablona příspěvku
Ještě koukám na tu anketu. I když jsem ji, myslím, taky navrhoval, tak teď koukám, jestli spíš nebude zbytečná, nebo zavádějící. Věřím ,že spousta lam odhlasuje jen kvůli tomu, aby se jim na trvalo zobrazovaly výsledky. Ono to svádí odhlasovat, protože při další návštěvě je opět nutné kliknout pro zobrazení výsledků. Ankety, jak jsou koncipovány v phpBB3, jsou vhodné pouze pro dotazy, na které může odpovědět každý. Buď přidat odpověď "nemám zkušenost" a povolit změnu hlasu nebo opravit kód, aby se to zobrazovalo hned (už jsem se o to někde zajímal, šlo by to). Ale myslím, že to nebude ono. Spíš nevím, jestli to hodnocení bude mít celkově nějakou vypovídající hodnotu.
Co takhle "když už, tak už" a navrhnout nějakou šablonu příspěvků, kde by hodnocení mohlo být zahrnuto (i třeba 1-10, což se do ankety nemůže vlézt). Styl třeba stejný jako na Instrumentu: číslo, komentář, číslo komentář (podobně to plánujete i u produktů počítám)
Třeba u kytarářů kategorie:
Preciznost:
Poměr kvalita odvedené práce/cena:
Komunikace (jednání): (nenavyšuje se cena opravy bez vašeho přičinění?)
Odbornost, profesionalita: (nejen zručnost, kytarářská zručnost, ale i znalost moderních trendů, vybavení dílny, jestli to nedělá na koleně, popř. ve svěráku, čistota dílny)
Časové lhůty (celková vytíženost):
Dodržení termínů zakázek:
(Celkový dojem / šel bych k němu znovu?.... proč? (je jediný v místě bydliště, férový přístup,.....)
P.S.: Často se používá pro fóra typu "Co se nikam..." výraz "Kafilérka".