Epiphone LP JR?

Strat, Les Paul, Tele, SG, semiakustické, ...
Odpovědět
pitris7
Kontaktovat uživatele:

Epiphone LP JR?

Příspěvek od pitris7 »

zdravím, chtěl bych hrát na elektriku, tak sem se rozhlížel po netu(taky sem vybíral podle mého oblíbeného interpreta), po e-shopech a dospěl sem k tomuhle:http://www.music-city.cz/player-pack-el ... -2484.html
chci hrát punk-rock a rock,
takže k otázkám: máte někdo s tímhle player packem zkušenosti?, je tahle kejtra dobrá na punk-rock?

dík předem za všechny přínosné odpovědi :-)
school is practice for the future, and practice makes perfect, and nobodies perfect, so why practice?
Greinerův poznatek o zhroucení: Důvod, proč se počítač zhroutil, je vždy za hranicí tvých znalostí.
"92% of teens have moved onto rap or hip hop. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature"!
woro90

Re: Epiphone LP JR?

Příspěvek od woro90 »

Sakra to se všichni punkeři pomátli? Na punk-rock a rock je dobrá každá kytara. LP Junior snad ani k ničemu jinému není.
Na tenhle profil mi nepište, nefunguje. Funkční je woro90-1.
Hraju našrot na šrot: trubka Amati/Arigra po dědovi (patrně 1948), elektrika Behringer mojí rukou přeměněná v hrající žluté cosi -> homemade Woro90 signature Bazz Fuss -> Tesla Transiwatt 140 Studio + bedny že se o ně vždycky v noci přerazím, akustika Stamar KA-120, pár dalších akustik v různém stavu, homemade cajón bez strun ("rockový"), foukací harmoniky...
turbo_MaCk
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od turbo_MaCk »

ježiš, další GD děcko.... No tak kytara je dost brak, ale co bys do začátku nechtěl... Jinak vpodstatě se tento styl dá hrát na cokoliv (tím nemyslím, že je zbytečný mít dobrou kytaru). Ať si vybereš LP SG nebo strat. Předem ti říkám, že to není nic do budoucna, jen na naučení. Pokud ti to vydrží, budeš se chtět všeho z toho packu zbavit co nejrychlej. Ovšem za ty peníze to svůj účel plní.
Vířím klidné vody pacifiku. Jsem jediným opravdovým nepřítelem dobrého zvuku.
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
pitris7
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pitris7 »

turbo_MaCk píše:ježiš, další GD děcko.
a co, každej je jinej, nebudu ti tady říkat jak jsou Green Day dobří a že ostatní kapely jsou proti nim ho*no, já to ostatně ani netvrdím, nikdo není nejlepší, ale takovýhle narážky mě dokážou vytočit ať se jedná o Greeny nebo nějakou jinou kapelu, toť vše ;-)
turbo_MaCk píše:Předem ti říkám, že to není nic do budoucna, jen na naučení. Pokud ti to vydrží, budeš se chtět všeho z toho packu zbavit co nejrychlej. Ovšem za ty peníze to svůj účel plní.
woro90 píše:Sakra to se všichni punkeři pomátli? Na punk-rock a rock je dobrá každá kytara. LP Junior snad ani k ničemu jinému není.
fajn, tyhle odpověďi mi stačí, dík ;-)

btw
turbo_MaCk píše:Předem ti říkám, že to není nic do budoucna, jen na naučení.
hlavně na naučení :-)
school is practice for the future, and practice makes perfect, and nobodies perfect, so why practice?
Greinerův poznatek o zhroucení: Důvod, proč se počítač zhroutil, je vždy za hranicí tvých znalostí.
"92% of teens have moved onto rap or hip hop. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature"!
Bummer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bummer »

pitris7 píše:
turbo_MaCk píše:ježiš, další GD děcko.
a co, každej je jinej, nebudu ti tady říkat jak jsou Green Day dobří a že ostatní kapely jsou proti nim ho*no, já to ostatně ani netvrdím, nikdo není nejlepší, ale takovýhle narážky mě dokážou vytočit ať se jedná o Greeny nebo nějakou jinou kapelu, toť vše ;-)
On to snad nemyslel ve zlým. Jenže víc jak polovina lidí, co sem přijde hledat kytaru, jí chce na punk-rock. Některým už tu z toho začíná hrabat. :)
Gibson Explorer '76 RI Cort M600 BCS Cort EVL Z4 (R.M. ColorSound, R.M. Custom AlNiCo) Ibanez RG570CT (olše+javor, SD SH-5) DIMAVERY PB-320 Hardwire CM-2 Michalík Wah-Volume Boss GEB-7 Hardwire CR-7 Hardwire TR-7 Hardwire DL-8 Laney VH100R 2x12" DIY bedna s Celestion G12-65 Peavey Bandit 112 Sheffield USA fake Shure SM58 M-Audio MobilePre USB mkII M-Audio Firewire 410

Bias je slovo, ne zkratka.
turbo_MaCk
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od turbo_MaCk »

ve zlým opravdu ne... sám mám american idiot na vinylu v limitovaný edici ikdyž už je to trocha mimo můj styl 8) Přechod k větší alternativě. Méně hudba, více však umění. Ty GD sou poněkut středově zaměřená kapela, co se má líbit všem a vpodstatě s ničím nepřijít. Ale to sou věci, na který si každej člověk přichází sám. Nebo taky přichází na jiný věci. Co si budem povídat. 4lověk, co se o umění zajímá se tím i vyvíjí a kdoví, jak zkončíš ty.
Nabídl bych ale ještě alternativní řešení:
-bazar (jetá lepší věc za stejný peníz, chce to ale trochu se vyznat, aby člověk vůbec věděl, co to tam ti lidi píšou, menší výběr)
-koupit jen kytaru a hrát přez software (chce to minimálně redukci, pohrát si s assio ovladačema zvukovky, sehnat si nějaký ten soft ať free, nebo placený, omezená mobilita)
-pokud možnost, tak si dozačátku pučit buď kombo, nebo kajtru od nějakýho známího.
Vířím klidné vody pacifiku. Jsem jediným opravdovým nepřítelem dobrého zvuku.
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
pitris7
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pitris7 »

Bummer píše:Jenže víc jak polovina lidí, co sem přijde hledat kytaru, jí chce na punk-rock. Některým už tu z toho začíná hrabat. :)
aha :D
turbo_MaCk píše:4lověk, co se o umění zajímá se tím i vyvíjí a kdoví, jak zkončíš ty.
:-D
turbo_MaCk píše:-bazar (jetá lepší věc za stejný peníz, chce to ale trochu se vyznat, aby člověk vůbec věděl, co to tam ti lidi píšou, menší výběr)
-koupit jen kytaru a hrát přez software (chce to minimálně redukci, pohrát si s assio ovladačema zvukovky, sehnat si nějaký ten soft ať free, nebo placený, omezená mobilita)
-pokud možnost, tak si dozačátku pučit buď kombo, nebo kajtru od nějakýho známího.
mám známýho který hraje,nebo hrál v kapele, tak si ho do bazaru vemu s sebou, nebo ze ho zeptám na nějakou tu kejtru :D
Odpovědět

Zpět na „Elektrické kytary“