chci hrát punk-rock a rock,
takže k otázkám: máte někdo s tímhle player packem zkušenosti?, je tahle kejtra dobrá na punk-rock?
dík předem za všechny přínosné odpovědi
a co, každej je jinej, nebudu ti tady říkat jak jsou Green Day dobří a že ostatní kapely jsou proti nim ho*no, já to ostatně ani netvrdím, nikdo není nejlepší, ale takovýhle narážky mě dokážou vytočit ať se jedná o Greeny nebo nějakou jinou kapelu, toť všeturbo_MaCk píše:ježiš, další GD děcko.
turbo_MaCk píše:Předem ti říkám, že to není nic do budoucna, jen na naučení. Pokud ti to vydrží, budeš se chtět všeho z toho packu zbavit co nejrychlej. Ovšem za ty peníze to svůj účel plní.
fajn, tyhle odpověďi mi stačí, díkworo90 píše:Sakra to se všichni punkeři pomátli? Na punk-rock a rock je dobrá každá kytara. LP Junior snad ani k ničemu jinému není.
hlavně na naučeníturbo_MaCk píše:Předem ti říkám, že to není nic do budoucna, jen na naučení.
On to snad nemyslel ve zlým. Jenže víc jak polovina lidí, co sem přijde hledat kytaru, jí chce na punk-rock. Některým už tu z toho začíná hrabat.pitris7 píše:a co, každej je jinej, nebudu ti tady říkat jak jsou Green Day dobří a že ostatní kapely jsou proti nim ho*no, já to ostatně ani netvrdím, nikdo není nejlepší, ale takovýhle narážky mě dokážou vytočit ať se jedná o Greeny nebo nějakou jinou kapelu, toť všeturbo_MaCk píše:ježiš, další GD děcko.
ahaBummer píše:Jenže víc jak polovina lidí, co sem přijde hledat kytaru, jí chce na punk-rock. Některým už tu z toho začíná hrabat.
turbo_MaCk píše:4lověk, co se o umění zajímá se tím i vyvíjí a kdoví, jak zkončíš ty.
mám známýho který hraje,nebo hrál v kapele, tak si ho do bazaru vemu s sebou, nebo ze ho zeptám na nějakou tu kejtruturbo_MaCk píše:-bazar (jetá lepší věc za stejný peníz, chce to ale trochu se vyznat, aby člověk vůbec věděl, co to tam ti lidi píšou, menší výběr)
-koupit jen kytaru a hrát přez software (chce to minimálně redukci, pohrát si s assio ovladačema zvukovky, sehnat si nějaký ten soft ať free, nebo placený, omezená mobilita)
-pokud možnost, tak si dozačátku pučit buď kombo, nebo kajtru od nějakýho známího.