S. Papež - Nástroje, Jílové u Prahy

Seznam kytarářů, stavitelů a opravářů jiných nástrojů

Vaše spokojenost

Můžete vybrat 1 možnost

Zobrazit výsledky

Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

S. Papež - Nástroje, Jílové u Prahy

Příspěvek od Nero »

Jméno: Stanislav Papež
Činnost: Nástroje (zakázková výroba a oprava elektrických kytar)

Kraj: Středočeský
Adresa: Šenflukova 543, 254 01 Jílové u Prahy
Kontakt: +420 728 730 556, info@kytaryservis.cz
Web: http://www.kytaryservis.cz/
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
micafica

Re: S. Papež - Nástroje, Jílové u Prahy

Příspěvek od micafica »

Standa je vynikající kytarář .. a skvělý člověk. Využívám jeho služeb už několik let a jsem víc než moc spokojen .... Mimochodem je bývalý žák P. Jurkoviče. Doporučuji jej pro spolehlivost, přesnost a vysokou flexibilitu a hlavně ochotu poradit a doporučit to nejlepší řešení dle jeho svědomí a ne podle Vaší peněženky. Je skutečně super!
Fender Strat USA Deluxe SSH, Schecter Hellraiser C7, Gibson LP Studio, Fender tele Mex. Std, Epi SG 400, ENGL - E650 R.B., ENGL BOX 4x12 V60, Pedalboard - download/file.php?id=876&mode=view, ruce ....
Kamahl

Příspěvek od Kamahl »

Od pana Papeže jsem si na své kytaře nechal vyměnit snímače, instalovat killswitch, zabrousit lože krku a kompletně seřídit kytaru - vše bezchybně provedeno. Precizní práce, skvělá komunikace, rád poradí... Rozhodně doporučuji! :wink:
Asanoth

Příspěvek od Asanoth »

Kamahl píše:Od pana Papeže jsem si na své kytaře nechal vyměnit snímače, instalovat killswitch, zabrousit lože krku a kompletně seřídit kytaru - vše bezchybně provedeno. Precizní práce, skvělá komunikace, rád poradí... Rozhodně doporučuji! :wink:
A co cena?
RHEA - progressive rock (neaktivní)

Petrof pianino, šedesátá léta
Kawai ES-8

Fender USA Strat / Tele PRODÁM NĚKOLIK FENDER USA/JP KYTAR (a sběratelský Framus) ---->ex-Fender 65 Deluxe Reverb / Strymon Iridium
Nashville NW-20C
micafica

Příspěvek od micafica »

Asanoth píše:
Kamahl píše:Od pana Papeže jsem si na své kytaře nechal vyměnit snímače, instalovat killswitch, zabrousit lože krku a kompletně seřídit kytaru - vše bezchybně provedeno. Precizní práce, skvělá komunikace, rád poradí... Rozhodně doporučuji! :wink:
A co cena?
Ceny jsou uvedeny na www.kytaryservis.cz - stejně jako kontakt na S. Papeže ... Je to velice příjemný člověk a ceny jsou obvykle ještě nižší, než deklaruje na stránkách - nejlepší doporučení!!!!
Fender Strat USA Deluxe SSH, Schecter Hellraiser C7, Gibson LP Studio, Fender tele Mex. Std, Epi SG 400, ENGL - E650 R.B., ENGL BOX 4x12 V60, Pedalboard - download/file.php?id=876&mode=view, ruce ....
lukyfon

Příspěvek od lukyfon »

Skvělé reference můžu jenom potvrdit. Doporučil mi ho Zdeněk Fišer. Potřeboval jsem přebrousit pražce a kompletně seřídit kytaru. Mimo to jsem se taky ptal na plno věcí, které mě zajímaly. Ochotně odpovídal a radil. Žádný stres, uvolněná přátelská atmosféra - už při pozdravu mezi dveřmi mi nabídl tykání. Opravdu milý a schopný člověk!
Asanoth

Příspěvek od Asanoth »

Kolik stálo třeba to přepražcování, to by mě zajímalo. Co jsem četl tady na fóru, měl to prej o dost dražší jak jinde...

Kawai ES-8

Fender USA Strat / Tele PRODÁM NĚKOLIK FENDER USA/JP KYTAR (a sběratelský Framus) ---->ex-Fender 65 Deluxe Reverb / Strymon Iridium
Nashville NW-20C
Kamahl

Příspěvek od Kamahl »

Asanoth píše:Kolik stálo třeba to přepražcování, to by mě zajímalo. Co jsem četl tady na fóru, měl to prej o dost dražší jak jinde...
O přepřažcování tady nikdo nemluvil - zaznělo tady zabroušení pražců. To mi mimochodem Papež dělal taky...

Co se týče ceny, platil jsem za to všechno cca 1 500,- Kč, což mi připadá jako fajn cena vzhledem k tomu, že všechno bylo opravdu špičkově provedené. :wink:
Asanoth

Příspěvek od Asanoth »

Já vím, že mě tenhle kytarář dost zklamal, když jsem řešil elektroniku v kytaře, a to tím, že se mi pokoušel tvrdit, že krk a kobyla na stratu nelze zapojit do série. Což mi příde sakra divný na člověka, co se tim živí.

Kawai ES-8

Nashville NW-20C
60'Rock_N'_Roll

Příspěvek od 60'Rock_N'_Roll »

Kamahl píše:Od pana Papeže jsem si na své kytaře nechal vyměnit snímače, instalovat killswitch, zabrousit lože krku a kompletně seřídit kytaru. Precizní práce
Zabroušení pražců chápu, ale co na výmněně snímačů může někdo udělat neprecizního, když i já sem to zvládnul tak, že se pan Kobrle ptal, kdo mi to tak exelentně připájel....
rasomaso

Příspěvek od rasomaso »

Je to celkem jednoduchý. Napsal co všechno mu udělal a souhrně potom konstatoval, že to udělal precizně. Co je na tom k nepochopení? To má jako psát že tohle a tohle udělal precizně ale tohle a tohle ne protože na tom nic není? :roll:
Petře, byl jsi nejlepší. Sbohem...

"When the power of love overcomes the love of power the world will know peace."
lukyfon

Příspěvek od lukyfon »

Kamahl píše:
Asanoth píše:Kolik stálo třeba to přepražcování, to by mě zajímalo. Co jsem četl tady na fóru, měl to prej o dost dražší jak jinde...
O přepřažcování tady nikdo nemluvil - zaznělo tady zabroušení pražců. To mi mimochodem Papež dělal taky...

Co se týče ceny, platil jsem za to všechno cca 1 500,- Kč, což mi připadá jako fajn cena vzhledem k tomu, že všechno bylo opravdu špičkově provedené. :wink:
Me to prebrouseni prazcu a kompletni serizeni (kobyla, snimace, krk, dohamt...) stalo taky neco pres tisic. Myslim, ze asi 1 100 Kc nebo tak nejak.
TakJakyhoMeZnas

Příspěvek od TakJakyhoMeZnas »

Standa je velmi ochotný a milý člověk. Kytaru jsem u něj měl sice trošku déle, ale říkal jsem mu že to vůbec nevadí, jelikož se mu narodila tuším holčička a to je přece nejpřednější. Nechával jsem si u něj seřídit kytaru, a přidělat push pull poták na rozepnutní krkového HB na vnější cívku, dále na sérii jedné cívky krkového a jedné z kobylkového, s tím že na konci bylo to samé jako na začátku ->vnější cívka krkového HB. Vše v naprostém pořádku a chtěl za to 500. Nejhorší bylo asi cesta k němu :lol: příště už jědině po jižní spojce, proplétat se těma vesničkama bez značek je katastrofa. Za mě THUMBS UP
"You feel alright then you hear a music ring"
Ragnar
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ragnar »

Broušení, seřízení, výměna jacku a trochu si pohrál s elektronikou. Kytaru mám doma už od ledna a nemusel jsem na ní sáhnout, hraje furt stejně dobře jako když jsem jí přivezl. Budu jí tam dávat pravidelně. Komunikace super. I když to trvalo trochu déle, dávám 1.
micafica

Příspěvek od micafica »

Ragnar píše:Broušení, seřízení, výměna jacku a trochu si pohrál s elektronikou. Kytaru mám doma už od ledna a nemusel jsem na ní sáhnout, hraje furt stejně dobře jako když jsem jí přivezl. Budu jí tam dávat pravidelně. Komunikace super. I když to trvalo trochu déle, dávám 1.
Haleluja za chválu Standy - je to super člověk, a to, že to trvalo momentálně déle je tím, e má čerstvého potomka a jeho kolega, který mu pomáhá na výrobě je marod. Rád si vždy i počkám, ale práce je odvedena na 1 s *******!
NHK

Příspěvek od NHK »

Standa je borec na 1* :!:
Perfektní přístup, vždy se snaží vyhovět aby si našel chvilku i když mu to třeba nevyhovuje, odvedená práce vysoce kvalitní, rád poradí a na nic si nehraje a to se cení.
Takže můžu jen doporučit :!:
ESP LTD EC-401 BK LANEY TI15-112 MONSTER Rock-12
ObrázekObrázekObrázek
krasty

Příspěvek od krasty »

Standa je výborný kytarář a stejně výborný člověk. Dělal mi na hodně kytarách jak maličkosti, tak i generálky a vždy bez problémů. I když mám nestandardní požadavky.
boga
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od boga »

asi blbá otázka, která vyvolá víc komentářů komentujících její stupiditu než odpovědí,ale risknu to:) kolik řádově může stát vyrobení něčeho jako RR3 ale s pevnou kobylou? Jenom pro představu
krasty

Příspěvek od krasty »

boga píše:asi blbá otázka, která vyvolá víc komentářů komentujících její stupiditu než odpovědí,ale risknu to:) kolik řádově může stát vyrobení něčeho jako RR3 ale s pevnou kobylou? Jenom pro představu

Záleží na výběru dřeva, jeho kvalitě, hardwaru, laku a pracnosti. Nejlepší je zavolat kytarářovi a probrat to s ním.
aivn86
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od aivn86 »

boga píše:asi blbá otázka, která vyvolá víc komentářů komentujících její stupiditu než odpovědí,ale risknu to:) kolik řádově může stát vyrobení něčeho jako RR3 ale s pevnou kobylou? Jenom pro představu
Není to blbá otázka. Ale jde spíš o to, že je to hodně individuální a myslím, že málo kdo je to tu schpen nějak líp odhadnout.
Fender Jazz Bass American Special, Fokus Jazz bass fretless+RM, Markbass Mini CMD121P, Makrbass Mirkomark 801
Odpovědět

Zpět na „Kytaráři“