S. Papež - Nástroje, Jílové u Prahy
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
S. Papež - Nástroje, Jílové u Prahy
Jméno: Stanislav Papež
Činnost: Nástroje (zakázková výroba a oprava elektrických kytar)
Kraj: Středočeský
Adresa: Šenflukova 543, 254 01 Jílové u Prahy
Kontakt: +420 728 730 556, info@kytaryservis.cz
Web: http://www.kytaryservis.cz/
Činnost: Nástroje (zakázková výroba a oprava elektrických kytar)
Kraj: Středočeský
Adresa: Šenflukova 543, 254 01 Jílové u Prahy
Kontakt: +420 728 730 556, info@kytaryservis.cz
Web: http://www.kytaryservis.cz/
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
Re: S. Papež - Nástroje, Jílové u Prahy
Standa je vynikající kytarář .. a skvělý člověk. Využívám jeho služeb už několik let a jsem víc než moc spokojen .... Mimochodem je bývalý žák P. Jurkoviče. Doporučuji jej pro spolehlivost, přesnost a vysokou flexibilitu a hlavně ochotu poradit a doporučit to nejlepší řešení dle jeho svědomí a ne podle Vaší peněženky. Je skutečně super!
Fender Strat USA Deluxe SSH, Schecter Hellraiser C7, Gibson LP Studio, Fender tele Mex. Std, Epi SG 400, ENGL - E650 R.B., ENGL BOX 4x12 V60, Pedalboard - download/file.php?id=876&mode=view, ruce ....
Od pana Papeže jsem si na své kytaře nechal vyměnit snímače, instalovat killswitch, zabrousit lože krku a kompletně seřídit kytaru - vše bezchybně provedeno. Precizní práce, skvělá komunikace, rád poradí... Rozhodně doporučuji! 
A co cena?Kamahl píše:Od pana Papeže jsem si na své kytaře nechal vyměnit snímače, instalovat killswitch, zabrousit lože krku a kompletně seřídit kytaru - vše bezchybně provedeno. Precizní práce, skvělá komunikace, rád poradí... Rozhodně doporučuji!
RHEA - progressive rock (neaktivní)
Fender USA Strat / Tele PRODÁM NĚKOLIK FENDER USA/JP KYTAR (a sběratelský Framus) ---->ex-Fender 65 Deluxe Reverb / Strymon Iridium
Nashville NW-20C
Fender USA Strat / Tele PRODÁM NĚKOLIK FENDER USA/JP KYTAR (a sběratelský Framus) ---->ex-Fender 65 Deluxe Reverb / Strymon Iridium
Nashville NW-20C
Ceny jsou uvedeny na www.kytaryservis.cz - stejně jako kontakt na S. Papeže ... Je to velice příjemný člověk a ceny jsou obvykle ještě nižší, než deklaruje na stránkách - nejlepší doporučení!!!!Asanoth píše:A co cena?Kamahl píše:Od pana Papeže jsem si na své kytaře nechal vyměnit snímače, instalovat killswitch, zabrousit lože krku a kompletně seřídit kytaru - vše bezchybně provedeno. Precizní práce, skvělá komunikace, rád poradí... Rozhodně doporučuji!
Fender Strat USA Deluxe SSH, Schecter Hellraiser C7, Gibson LP Studio, Fender tele Mex. Std, Epi SG 400, ENGL - E650 R.B., ENGL BOX 4x12 V60, Pedalboard - download/file.php?id=876&mode=view, ruce ....
Skvělé reference můžu jenom potvrdit. Doporučil mi ho Zdeněk Fišer. Potřeboval jsem přebrousit pražce a kompletně seřídit kytaru. Mimo to jsem se taky ptal na plno věcí, které mě zajímaly. Ochotně odpovídal a radil. Žádný stres, uvolněná přátelská atmosféra - už při pozdravu mezi dveřmi mi nabídl tykání. Opravdu milý a schopný člověk!
Kolik stálo třeba to přepražcování, to by mě zajímalo. Co jsem četl tady na fóru, měl to prej o dost dražší jak jinde...
Nashville NW-20C
Nashville NW-20C
O přepřažcování tady nikdo nemluvil - zaznělo tady zabroušení pražců. To mi mimochodem Papež dělal taky...Asanoth píše:Kolik stálo třeba to přepražcování, to by mě zajímalo. Co jsem četl tady na fóru, měl to prej o dost dražší jak jinde...
Co se týče ceny, platil jsem za to všechno cca 1 500,- Kč, což mi připadá jako fajn cena vzhledem k tomu, že všechno bylo opravdu špičkově provedené.
Já vím, že mě tenhle kytarář dost zklamal, když jsem řešil elektroniku v kytaře, a to tím, že se mi pokoušel tvrdit, že krk a kobyla na stratu nelze zapojit do série. Což mi příde sakra divný na člověka, co se tim živí.
Nashville NW-20C
Nashville NW-20C
- 60'Rock_N'_Roll
Zabroušení pražců chápu, ale co na výmněně snímačů může někdo udělat neprecizního, když i já sem to zvládnul tak, že se pan Kobrle ptal, kdo mi to tak exelentně připájel....Kamahl píše:Od pana Papeže jsem si na své kytaře nechal vyměnit snímače, instalovat killswitch, zabrousit lože krku a kompletně seřídit kytaru. Precizní práce
Je to celkem jednoduchý. Napsal co všechno mu udělal a souhrně potom konstatoval, že to udělal precizně. Co je na tom k nepochopení? To má jako psát že tohle a tohle udělal precizně ale tohle a tohle ne protože na tom nic není? 
Petře, byl jsi nejlepší. Sbohem...
"When the power of love overcomes the love of power the world will know peace."
"When the power of love overcomes the love of power the world will know peace."
Me to prebrouseni prazcu a kompletni serizeni (kobyla, snimace, krk, dohamt...) stalo taky neco pres tisic. Myslim, ze asi 1 100 Kc nebo tak nejak.Kamahl píše:O přepřažcování tady nikdo nemluvil - zaznělo tady zabroušení pražců. To mi mimochodem Papež dělal taky...Asanoth píše:Kolik stálo třeba to přepražcování, to by mě zajímalo. Co jsem četl tady na fóru, měl to prej o dost dražší jak jinde...
Co se týče ceny, platil jsem za to všechno cca 1 500,- Kč, což mi připadá jako fajn cena vzhledem k tomu, že všechno bylo opravdu špičkově provedené.
- TakJakyhoMeZnas
Standa je velmi ochotný a milý člověk. Kytaru jsem u něj měl sice trošku déle, ale říkal jsem mu že to vůbec nevadí, jelikož se mu narodila tuším holčička a to je přece nejpřednější. Nechával jsem si u něj seřídit kytaru, a přidělat push pull poták na rozepnutní krkového HB na vnější cívku, dále na sérii jedné cívky krkového a jedné z kobylkového, s tím že na konci bylo to samé jako na začátku ->vnější cívka krkového HB. Vše v naprostém pořádku a chtěl za to 500. Nejhorší bylo asi cesta k němu
příště už jědině po jižní spojce, proplétat se těma vesničkama bez značek je katastrofa. Za mě THUMBS UP
"You feel alright then you hear a music ring"
Broušení, seřízení, výměna jacku a trochu si pohrál s elektronikou. Kytaru mám doma už od ledna a nemusel jsem na ní sáhnout, hraje furt stejně dobře jako když jsem jí přivezl. Budu jí tam dávat pravidelně. Komunikace super. I když to trvalo trochu déle, dávám 1.
Haleluja za chválu Standy - je to super člověk, a to, že to trvalo momentálně déle je tím, e má čerstvého potomka a jeho kolega, který mu pomáhá na výrobě je marod. Rád si vždy i počkám, ale práce je odvedena na 1 s *******!Ragnar píše:Broušení, seřízení, výměna jacku a trochu si pohrál s elektronikou. Kytaru mám doma už od ledna a nemusel jsem na ní sáhnout, hraje furt stejně dobře jako když jsem jí přivezl. Budu jí tam dávat pravidelně. Komunikace super. I když to trvalo trochu déle, dávám 1.
Standa je borec na 1*
Perfektní přístup, vždy se snaží vyhovět aby si našel chvilku i když mu to třeba nevyhovuje, odvedená práce vysoce kvalitní, rád poradí a na nic si nehraje a to se cení.
Takže můžu jen doporučit
Perfektní přístup, vždy se snaží vyhovět aby si našel chvilku i když mu to třeba nevyhovuje, odvedená práce vysoce kvalitní, rád poradí a na nic si nehraje a to se cení.
Takže můžu jen doporučit
Standa je výborný kytarář a stejně výborný člověk. Dělal mi na hodně kytarách jak maličkosti, tak i generálky a vždy bez problémů. I když mám nestandardní požadavky.
asi blbá otázka, která vyvolá víc komentářů komentujících její stupiditu než odpovědí,ale risknu to:) kolik řádově může stát vyrobení něčeho jako RR3 ale s pevnou kobylou? Jenom pro představu
boga píše:asi blbá otázka, která vyvolá víc komentářů komentujících její stupiditu než odpovědí,ale risknu to:) kolik řádově může stát vyrobení něčeho jako RR3 ale s pevnou kobylou? Jenom pro představu
Záleží na výběru dřeva, jeho kvalitě, hardwaru, laku a pracnosti. Nejlepší je zavolat kytarářovi a probrat to s ním.
Není to blbá otázka. Ale jde spíš o to, že je to hodně individuální a myslím, že málo kdo je to tu schpen nějak líp odhadnout.boga píše:asi blbá otázka, která vyvolá víc komentářů komentujících její stupiditu než odpovědí,ale risknu to:) kolik řádově může stát vyrobení něčeho jako RR3 ale s pevnou kobylou? Jenom pro představu
Fender Jazz Bass American Special, Fokus Jazz bass fretless+RM, Markbass Mini CMD121P, Makrbass Mirkomark 801