Jackhammer - jak na něj?

Pedály, multiefekty, procesory, ...
Demilich

Příspěvek od Demilich »

Stačí pochopit na co jsou který knofle a pak už to jde 8) Škoda akorát, že ten DIST mod je takovej nepovedenej, jinak vklidu :) Ale někdy bych potřeboval i pilu :) A při moc gainu už JH zas tak dobře nezní (aspoň s moji výbavou)...
#2022BezHF vyústil v to, že jsem si uvědomil, že muziku je lepší zažít a dělat, než o ní psát na internet. Tedy sbohem :D
marvel

Příspěvek od marvel »

A bude tak dobre hrat jak rikate i na obič kytarovem kompletu ( stagg kytara,kombo ) Uvazuju že bych jej vymenil za svuj MT2 nebo spiš přikoupil...
tom.4th
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od tom.4th »

Měnit určitě ne!!! Ale jinak se neboj do něj jít... Akorát to pak chce přidat trochu volume na kombu, jinak je to parádní krabice!!! Co by se taky dalo čekat od Marshallu???
Demilich

Příspěvek od Demilich »

marvel píše:A bude tak dobre hrat jak rikate i na obič kytarovem kompletu ( stagg kytara,kombo ) Uvazuju že bych jej vymenil za svuj MT2 nebo spiš přikoupil...
No já mám Tenson :lol: a ve svém skromném měřítku jsem spokojen :)
#2022BezHF vyústil v to, že jsem si uvědomil, že muziku je lepší zažít a dělat, než o ní psát na internet. Tedy sbohem :D
aaasdfggg
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od aaasdfggg »

Demilich píše:Stačí pochopit na co jsou který knofle a pak už to jde 8) Škoda akorát, že ten DIST mod je takovej nepovedenej, jinak vklidu :) Ale někdy bych potřeboval i pilu :) A při moc gainu už JH zas tak dobře nezní (aspoň s moji výbavou)...
Me dist zni zahuhlane kdyz to mam potichu ale dkyz jsem sam doma a vyhulim kombo na plne pecky tak ten dist je prekrasny na powery! fakt sila! a ja kdyz dam freqenci tak pred 3/4 a pridam volume na kombu tak z toho mam dost pilu.. nevim no :D
tom.4th
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od tom.4th »

Me dist zni zahuhlane kdyz to mam potichu ale dkyz jsem sam doma a vyhulim kombo na plne pecky tak ten dist je prekrasny na powery! fakt sila! a ja kdyz dam freqenci tak pred 3/4 a pridam volume na kombu tak z toho mam dost pilu.. nevim no :D[/quote]

Du to vyzkoušet!
aaasdfggg
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od aaasdfggg »

Jo jo fakt to je proste tim jak to mas nahlas... taky se mi DIST nelibil ale kurna kdyz jsem to vyhulil tak to byly powery jak bejk! takove hutne a konkretni a pritom ne zahuhlane
Demilich

Příspěvek od Demilich »

Taky asi obšťastním sousedy v paneláku tímto pokusem :lol: Jaké máš kombo (značka/výkon) ?
JanSpilka
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od JanSpilka »

turbo_MaCk píše:tyto potvory s mega hejblátka to tak mají.... oni MXR EHX etc ví, že staší 2 ovladače zvuku jelikož každý další pouze zvuk rozšteluje... já sem pro MAX 3 poťáky - vstup filtr a výstup.... filtr zas tak potřebnej není
Tak s tím nemůžu souhlasit ;) ... chybí ti tam pak jak jistá univerzálnost tak i jedinečnost... vycházím třeba z Uber Metalu, najdeš na něm tolik zvuků, že se nestačíš divit a hodně ti v tom právě pomůže možnost posílit/ubrat středy v tebou zvolené frekvenci... :idea: BTW, 12,12,12,12,12... můžeš nastavit vždycky 8) :lol:
Guitar : Ibanez RG 350EX (DiMarzio Neck, Bridge PUs)
Amplification : Bugera 333, Ibanez TN412A Thermion
----------------------------------------------------------------------------
BandZone - Strain-Through - Alternative Metal? HC?
BandZone - SKAliSKA Ska/Punk
BandZone - Disagree of despair
Alternative Metal
aaasdfggg
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od aaasdfggg »

Demilich píše:Taky asi obšťastním sousedy v paneláku tímto pokusem :lol: Jaké máš kombo (značka/výkon) ?
Hej no tak kdyz to reknu tak se mi polovina lidi tady vysmeje

kytara- CORT KX5
kombo- behringer 15w gt 108 myslim
a marshallek jh1

Ale nevim co to tu jsou za ohlasy ze behringry josu shity komba... asi to tu jeden clovek pustil a vsichni to rozhlasuji dal. Prave kamos rikal ze behrigry josu dobre a nestezoval si vubec. a jehu icitel taky. ze neni to nic zavratneho ale hrat to hraje.

No a kdyz ho vyhulim na DIST tak to je kuaaa! :) :D
romcx75
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od romcx75 »

přesně tak když to ohulíš tak to je uplně něco jiného .. při nižší hlasitosti se zvuk zdá být zahuhlaný.

http://www.bandzone.cz/beastart

kytara: Schecter Damien 6
AMP: Rockwell Red trip Duo 120w
Box: 412 , 2xV30, 2xG12T-75
Mooer Reecho
Demilich

Příspěvek od Demilich »

Ale jo, něco na tom je.. Zkoušel jsem to jenom asi 3 minuty a pak došel otec z práce = konec rachotu, ale znělo to fakt slibněji :) :)
Doomec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Doomec »

Jestli chce nekdo poradit jak vyladit tak zde jsou nejake navody - http://kytary.cz/marshall-jackhammer-jh ... 32:0:0:1:0 pod tim obrazkem je obrazek ruznych vyladeni ruznych zvuku.Ja sem prvni byl velice nespokojeny kdyz sem ho doma napichl na muj Roland minicube ale nakonec jsem z toho slusny distortion dostal.Ve zkusebne kdyz sem si s tim pohral tak taky slusny distortion na muj Thrash ale dost stlumuje dalsi kytaru kdyz je napichla ve stejnem kombu i kdyz je dvou kanalove.Pouzivam ted Mega Distortion od Bosse a jsem velice spokojeny ,ale je to vec vkusu , hudebniho stylu ,kytary a vybaveni.Vsude znel totiz jinak ,musel jsem ho ladit pokazde na jinem apecu ale to je normalka :D

Re: Jackhammer - jak na něj?

Příspěvek od Cita »

mam JH1 taky a nemuzu si stezovat... distorition teda nepouzivam ale OD je naprosto dokonalej zvlast v kombinaci s lampou a poradnym volume... nakroutim natom ACDC, Metallicu, cokoliv a i doma na mym Cratu 15 to zni paradne... Chce to kroutit chlapci ;)
Gibson Les Paul Standard 2002
FOKUS Floyd Rose IB 1
amp: doma-CRATE FW 15R
zkusebna-IMG GAT 1250R 50w lampa
Marshall Jackhammer
Jaguar master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jaguar master »

Tak já mám JH a jsem úúúplně spokojený, stačí to vytočit to větších hlasitostí a zpívá to :D A teď myslím vytočit hlavně ten pedál volume nahoru, jinak je to na pytel. Ono většina krabiček kromě mulťáků hraje na pytal potichu. Takže doma trénujte pánové na sucho a až máte někde možnost to vytočit že to bude hrát až se podlaha třepe tak hrajte :D
Final Frontier
micafica

Příspěvek od micafica »

Jaguar master píše:Tak já mám JH a jsem úúúplně spokojený, stačí to vytočit to větších hlasitostí a zpívá to :D A teď myslím vytočit hlavně ten pedál volume nahoru, jinak je to na pytel. Ono většina krabiček kromě mulťáků hraje na pytal potichu. Takže doma trénujte pánové na sucho a až máte někde možnost to vytočit že to bude hrát až se podlaha třepe tak hrajte :D
Naprostý souhlas ... jinak záleží, co od toho JH očekáváš ... pokud nějaký rozmetaný bzukot, tak bych doporučil něco z dílny Boss - jaho metalový praparáty.
Fender Strat USA Deluxe SSH, Schecter Hellraiser C7, Gibson LP Studio, Fender tele Mex. Std, Epi SG 400, ENGL - E650 R.B., ENGL BOX 4x12 V60, Pedalboard - download/file.php?id=876&mode=view, ruce ....
Jaguar master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jaguar master »

Prostě na tom OD modu je zvuk sypaného skla :) dža dža :) ten DIST je celkem na sóla, je takový více moderní..ale je na hraní ve vyšších polohách a na powery mi přijde moc tupý...ale je to věc nastavení, nepovedlo se mi zatím nastavit aby to mělo dobrý zvuk na obojí. Ale celkem jsem to ani moc nezkoušel.
Final Frontier
Pepe_Crack

Příspěvek od Pepe_Crack »

Já ho mám taky a je to o tom přes co na to hraješ. Já ho používám jako nakopávadlo pro lampy u mojí osmistovky a nemůžu si na něj stěžovat....
kytara: Squier by Fender Telecaster 94´ (RM Pickups, novej krk z Hořovic, mechaniky Schaller) :: Marshall JCM 800 (2204) 50W MKII :: CRATE 4x12" V30 120W :: BOSS Metal Zone MT-2 :: George Dennis Volume Pedal
basa: Yamaha RBX270 MPP :: Fender Rumble 100W
Kai

Příspěvek od Kai »

Pepe_Crack píše:Já ho mám taky a je to o tom přes co na to hraješ. Já ho používám jako nakopávadlo pro lampy u mojí osmistovky a nemůžu si na něj stěžovat....
Tak to bych radsi pouzival jako booster klasickou ts9/sd-1.

Jackhammer je precejen hotovy zkresleni at uz na crunch/solo (od/dost) a nema na boost apratu takovej vystup a stredy jako treba tubescreamer. Navic uz je od vyroby prebasovanej.
Fender Classic 70's Strat
Ibanez TS-9
Marshall JCM 800
Marshall 1960A
Pepe_Crack

Příspěvek od Pepe_Crack »

Kai píše:
Pepe_Crack píše:Já ho mám taky a je to o tom přes co na to hraješ. Já ho používám jako nakopávadlo pro lampy u mojí osmistovky a nemůžu si na něj stěžovat....
Tak to bych radsi pouzival jako booster klasickou ts9/sd-1.

Jackhammer je precejen hotovy zkresleni at uz na crunch/solo (od/dost) a nema na boost apratu takovej vystup a stredy jako treba tubescreamer. Navic uz je od vyroby prebasovanej.
No jasný, ale sehnat klasickou ts9 (nemyslím dnešní čínskej šmejd) je docela problém...
kytara: Squier by Fender Telecaster 94´ (RM Pickups, novej krk z Hořovic, mechaniky Schaller) :: Marshall JCM 800 (2204) 50W MKII :: CRATE 4x12" V30 120W :: BOSS Metal Zone MT-2 :: George Dennis Volume Pedal
basa: Yamaha RBX270 MPP :: Fender Rumble 100W
Odpovědět

Zpět na „Kytarové efekty“