Jackhammer - jak na něj?
Pravidla fóra
Stačí pochopit na co jsou který knofle a pak už to jde
Škoda akorát, že ten DIST mod je takovej nepovedenej, jinak vklidu
Ale někdy bych potřeboval i pilu
A při moc gainu už JH zas tak dobře nezní (aspoň s moji výbavou)...
#2022BezHF vyústil v to, že jsem si uvědomil, že muziku je lepší zažít a dělat, než o ní psát na internet. Tedy sbohem 
No já mám Tensonmarvel píše:A bude tak dobre hrat jak rikate i na obič kytarovem kompletu ( stagg kytara,kombo ) Uvazuju že bych jej vymenil za svuj MT2 nebo spiš přikoupil...
#2022BezHF vyústil v to, že jsem si uvědomil, že muziku je lepší zažít a dělat, než o ní psát na internet. Tedy sbohem 
-
aaasdfggg
- Kontaktovat uživatele:
Me dist zni zahuhlane kdyz to mam potichu ale dkyz jsem sam doma a vyhulim kombo na plne pecky tak ten dist je prekrasny na powery! fakt sila! a ja kdyz dam freqenci tak pred 3/4 a pridam volume na kombu tak z toho mam dost pilu.. nevim noDemilich píše:Stačí pochopit na co jsou který knofle a pak už to jdeŠkoda akorát, že ten DIST mod je takovej nepovedenej, jinak vklidu
Ale někdy bych potřeboval i pilu
A při moc gainu už JH zas tak dobře nezní (aspoň s moji výbavou)...
Tak s tím nemůžu souhlasitturbo_MaCk píše:tyto potvory s mega hejblátka to tak mají.... oni MXR EHX etc ví, že staší 2 ovladače zvuku jelikož každý další pouze zvuk rozšteluje... já sem pro MAX 3 poťáky - vstup filtr a výstup.... filtr zas tak potřebnej není
Guitar : Ibanez RG 350EX (DiMarzio Neck, Bridge PUs)
Amplification : Bugera 333, Ibanez TN412A Thermion
----------------------------------------------------------------------------
BandZone - Strain-Through - Alternative Metal? HC?
BandZone - SKAliSKA Ska/Punk
BandZone - Disagree of despair Alternative Metal
Amplification : Bugera 333, Ibanez TN412A Thermion
----------------------------------------------------------------------------
BandZone - Strain-Through - Alternative Metal? HC?
BandZone - SKAliSKA Ska/Punk
BandZone - Disagree of despair Alternative Metal
-
aaasdfggg
- Kontaktovat uživatele:
Hej no tak kdyz to reknu tak se mi polovina lidi tady vysmejeDemilich píše:Taky asi obšťastním sousedy v paneláku tímto pokusemJaké máš kombo (značka/výkon) ?
kytara- CORT KX5
kombo- behringer 15w gt 108 myslim
a marshallek jh1
Ale nevim co to tu jsou za ohlasy ze behringry josu shity komba... asi to tu jeden clovek pustil a vsichni to rozhlasuji dal. Prave kamos rikal ze behrigry josu dobre a nestezoval si vubec. a jehu icitel taky. ze neni to nic zavratneho ale hrat to hraje.
No a kdyz ho vyhulim na DIST tak to je kuaaa!
přesně tak když to ohulíš tak to je uplně něco jiného .. při nižší hlasitosti se zvuk zdá být zahuhlaný.
http://www.bandzone.cz/beastart
kytara: Schecter Damien 6
AMP: Rockwell Red trip Duo 120w
Box: 412 , 2xV30, 2xG12T-75
Mooer Reecho
Jestli chce nekdo poradit jak vyladit tak zde jsou nejake navody - http://kytary.cz/marshall-jackhammer-jh ... 32:0:0:1:0 pod tim obrazkem je obrazek ruznych vyladeni ruznych zvuku.Ja sem prvni byl velice nespokojeny kdyz sem ho doma napichl na muj Roland minicube ale nakonec jsem z toho slusny distortion dostal.Ve zkusebne kdyz sem si s tim pohral tak taky slusny distortion na muj Thrash ale dost stlumuje dalsi kytaru kdyz je napichla ve stejnem kombu i kdyz je dvou kanalove.Pouzivam ted Mega Distortion od Bosse a jsem velice spokojeny ,ale je to vec vkusu , hudebniho stylu ,kytary a vybaveni.Vsude znel totiz jinak ,musel jsem ho ladit pokazde na jinem apecu ale to je normalka 
Re: Jackhammer - jak na něj?
mam JH1 taky a nemuzu si stezovat... distorition teda nepouzivam ale OD je naprosto dokonalej zvlast v kombinaci s lampou a poradnym volume... nakroutim natom ACDC, Metallicu, cokoliv a i doma na mym Cratu 15 to zni paradne... Chce to kroutit chlapci 
Gibson Les Paul Standard 2002
FOKUS Floyd Rose IB 1
amp: doma-CRATE FW 15R
zkusebna-IMG GAT 1250R 50w lampa
Marshall Jackhammer
FOKUS Floyd Rose IB 1
amp: doma-CRATE FW 15R
zkusebna-IMG GAT 1250R 50w lampa
Marshall Jackhammer
- Jaguar master
- Kontaktovat uživatele:
Tak já mám JH a jsem úúúplně spokojený, stačí to vytočit to větších hlasitostí a zpívá to
A teď myslím vytočit hlavně ten pedál volume nahoru, jinak je to na pytel. Ono většina krabiček kromě mulťáků hraje na pytal potichu. Takže doma trénujte pánové na sucho a až máte někde možnost to vytočit že to bude hrát až se podlaha třepe tak hrajte 
Final Frontier
Naprostý souhlas ... jinak záleží, co od toho JH očekáváš ... pokud nějaký rozmetaný bzukot, tak bych doporučil něco z dílny Boss - jaho metalový praparáty.Jaguar master píše:Tak já mám JH a jsem úúúplně spokojený, stačí to vytočit to větších hlasitostí a zpívá toA teď myslím vytočit hlavně ten pedál volume nahoru, jinak je to na pytel. Ono většina krabiček kromě mulťáků hraje na pytal potichu. Takže doma trénujte pánové na sucho a až máte někde možnost to vytočit že to bude hrát až se podlaha třepe tak hrajte
Fender Strat USA Deluxe SSH, Schecter Hellraiser C7, Gibson LP Studio, Fender tele Mex. Std, Epi SG 400, ENGL - E650 R.B., ENGL BOX 4x12 V60, Pedalboard - download/file.php?id=876&mode=view, ruce ....
- Jaguar master
- Kontaktovat uživatele:
Prostě na tom OD modu je zvuk sypaného skla
dža dža
ten DIST je celkem na sóla, je takový více moderní..ale je na hraní ve vyšších polohách a na powery mi přijde moc tupý...ale je to věc nastavení, nepovedlo se mi zatím nastavit aby to mělo dobrý zvuk na obojí. Ale celkem jsem to ani moc nezkoušel.
Final Frontier
- Pepe_Crack
Já ho mám taky a je to o tom přes co na to hraješ. Já ho používám jako nakopávadlo pro lampy u mojí osmistovky a nemůžu si na něj stěžovat....
kytara: Squier by Fender Telecaster 94´ (RM Pickups, novej krk z Hořovic, mechaniky Schaller) :: Marshall JCM 800 (2204) 50W MKII :: CRATE 4x12" V30 120W :: BOSS Metal Zone MT-2 :: George Dennis Volume Pedal
basa: Yamaha RBX270 MPP :: Fender Rumble 100W
Tak to bych radsi pouzival jako booster klasickou ts9/sd-1.Pepe_Crack píše:Já ho mám taky a je to o tom přes co na to hraješ. Já ho používám jako nakopávadlo pro lampy u mojí osmistovky a nemůžu si na něj stěžovat....
Jackhammer je precejen hotovy zkresleni at uz na crunch/solo (od/dost) a nema na boost apratu takovej vystup a stredy jako treba tubescreamer. Navic uz je od vyroby prebasovanej.
Fender Classic 70's Strat
Ibanez TS-9
Marshall JCM 800
Marshall 1960A
Ibanez TS-9
Marshall JCM 800
Marshall 1960A
- Pepe_Crack
No jasný, ale sehnat klasickou ts9 (nemyslím dnešní čínskej šmejd) je docela problém...Kai píše:Tak to bych radsi pouzival jako booster klasickou ts9/sd-1.Pepe_Crack píše:Já ho mám taky a je to o tom přes co na to hraješ. Já ho používám jako nakopávadlo pro lampy u mojí osmistovky a nemůžu si na něj stěžovat....
Jackhammer je precejen hotovy zkresleni at uz na crunch/solo (od/dost) a nema na boost apratu takovej vystup a stredy jako treba tubescreamer. Navic uz je od vyroby prebasovanej.
kytara: Squier by Fender Telecaster 94´ (RM Pickups, novej krk z Hořovic, mechaniky Schaller) :: Marshall JCM 800 (2204) 50W MKII :: CRATE 4x12" V30 120W :: BOSS Metal Zone MT-2 :: George Dennis Volume Pedal