Jsem docela fanda zvuku phaseru a už na Digi RP80 jsem ho rád porůznu někam cpal. Byl to sice pekelně digitální zvuk, avšak na některé věci se mi poměrně líbil...
Jinak jsem si nakonec vybral MXR Phase 100, stál o pár kaček víc než 90, a tak jsem šel radši do té větší mašinky. Efekt je to super, hezky měkký, krabka masivní nezničitelná, možnost nastavení 4 různých vln je parádní a člověk se s tím vcelku vyblbne. I když mám dojem, že pokud nejste extra fandové do phasu, tak by vám 90 mohla bohatě stačit. Ovšem na nějaké extra brutální psycho zvuky to příliš není.
O Bossu jsem uvažoval. Koneckonců, koupil jsem si Boss Flanger a DD7, a tak jsem chtěl být věrný značce. Ovšem vůbec mě nenadchnul a MXR zvítězil na celé čáře. Ten Boss vám musí vysloveně sednout, přesně jak psal Axel.
Jinak, co se týče zapojení.. Prvně jsem ho tradičně zapojil do smyčky. S čistým paráda, ale se zkreslením z toho leze takový "kňouravější" zvuk či jak to mám nazvat a ten se mi nikam moc nehodí

Proto doporučuju to zapojit před overdrive (já ho mám hned za kytarou) a to dodá tomu zkreslení pekelnou šťávu. Osolte to ještě kvákadlem a rochněte se ve funky
Snad jen cena (já kupoval nový tuším za 3,800 v K-Audiu) není úplně nízká, a tak rozumnou alternativou může být nesmrtelný Small Stone... Ale mě ty EHX prostě nějak nesednou.