Hlas Johna Fogertyho z Creedence Clearwater aneb jak zpívat
Pravidla fóra
-
ondra.adamovsky
Hlas Johna Fogertyho z Creedence Clearwater aneb jak zpívat
Jak zpívat písničky kapely Creedence Clearwater Revival (have you ever sen the rain, Fortunate son atd.) Nebo rozbor Fogertyho hlasu...díky za odpovědi
Re: Hlas Johna Fogertyho z Creedence Clearwater aneb jak zpívat
Doporučoval bych čistě, nosně a s výrazem a dynamikou.
Každej má danou barvu hlasu, se kterou sice po vyškolení lze pracovat(a to docela dost, jeden by se divil
), ale nevim, na co se vlastně ptáš. Jestli chceš mít hlas jako on, nech si udělat plastiku hlasivek. O tom jsem ale ještě nikdy neslyšel, podle mě se to vůbec nedělá, nehledě na to, že bys nejspíš Fogertyho musel zabít, abys mohl kopčit jeho hlasivky.
Zpívej tak, jak zpíváš Ty, nekopíruj, dodej tomu něco ze sebe. To je lepší, než kopírovat.
Každej má danou barvu hlasu, se kterou sice po vyškolení lze pracovat(a to docela dost, jeden by se divil
Zpívej tak, jak zpíváš Ty, nekopíruj, dodej tomu něco ze sebe. To je lepší, než kopírovat.
RHEA - progressive rock (neaktivní)
Fender USA Strat / Tele PRODÁM NĚKOLIK FENDER USA/JP KYTAR (a sběratelský Framus) ---->ex-Fender 65 Deluxe Reverb / Strymon Iridium
Nashville NW-20C
Fender USA Strat / Tele PRODÁM NĚKOLIK FENDER USA/JP KYTAR (a sběratelský Framus) ---->ex-Fender 65 Deluxe Reverb / Strymon Iridium
Nashville NW-20C
-
ondra.adamovsky
Re: Hlas Johna Fogertyho z Creedence Clearwater aneb jak zpívat
To je jasný , to vim, ale zajímá mně ten jeho hlas jako takovej...