http://www.youtube.com/user/ArobasMusic
RSE se mi nikdy nelibilo, ale v tech videich to zni opravdu dobre, tak uvidime. Nove funkce taky vypadaji pekne
Sakra ty RSE zní opravdu zajímavě,už se těším jak si s tím autoři vyhrajouWohma píše:Uz brzy by mela vyjit beta GP6, tady jsou nejaka videa:
http://www.youtube.com/user/ArobasMusic
RSE se mi nikdy nelibilo, ale v tech videich to zni opravdu dobre, tak uvidime. Nove funkce taky vypadaji pekneJsem zvedav, jaka bude cena.

No v GP 5.2 sem jel zásadně bez RSE,protože ten zvuk byl opravdu nereálnej...Samozřejmě ,že se zvuk nepříblíží reálu uplně ,ale RSE v GP 5.2 prostě NE.... Ale u té 6ky zní dobře, takže už se těším. . .!LarryColl píše:Ja proti RSE v GP 5,2 nic nemam, zni to vcelku dobre...

Prej tam bude i ukulele, banjo atd....Asanoth píše:Taky se mi zdá, že RSE je humus. Navíc s mojim kompem se mi to stejně nerozběhne![]()
By mě zajímalo, jestli v tý šestce bude něco novýhoMě by se líbilo, aby to bylo víc "artificiální", bralo v úvahu, že existujou i jiný nástroje než kytara apod.
Ale toho se těžko dočkám, na to jsou jiný programy a neladí to s filosofií GP.

Dival ses na ty videa? Jedno je venovany vicemene novym funkcim, byly tam hezky veci.Asanoth píše:Taky se mi zdá, že RSE je humus. Navíc s mojim kompem se mi to stejně nerozběhne![]()
By mě zajímalo, jestli v tý šestce bude něco novýhoMě by se líbilo, aby to bylo víc "artificiální", bralo v úvahu, že existujou i jiný nástroje než kytara apod.
Ale toho se těžko dočkám, na to jsou jiný programy a neladí to s filosofií GP.
mě by se nějaké housle, balalajka, sitar a podobné exotické nástroje hodily, uvítal bych i jiné typy tabulatur - třeba na harmoniku (jak foukací, tak tahací - tahací byla myslím v TabEditu), kdesi jsem zahlédl snad i na flétnuMetallistic píše: Prej tam bude i ukulele, banjo atd....
Ono taky univerzálnější když se to jmenuje GUITAR Pro..Tak už ten název je jasnej, že je to prostě jednoduchej program na zapsání tabůohryzek36 píše:No já nevím- kvůli HW náročnosti používám jen GP4 a pětku jen bez toho RSE - i kdyby tam bylo to RSE vymakané 10x líp, tak na dělání muziky jsou jiné (lepší) programy - v GP se třeba stopy v MIDI formátu dělají dobře, ale po vyexportování to už jde někam jinam - já to beru pořád jako program na taby na kytaru (sice mám a používám celý mysongbook archív, ale na nic jiného se to pořádně používat nedá)
![]()
mě by se nějaké housle, balalajka, sitar a podobné exotické nástroje hodily, uvítal bych i jiné typy tabulatur - třeba na harmoniku (jak foukací, tak tahací - tahací byla myslím v TabEditu), kdesi jsem zahlédl snad i na flétnuMetallistic píše: Prej tam bude i ukulele, banjo atd....- prostě aby to bylo univerzálnější

Navíc zapisovat foukačku je peklo, píše se většinou ve specifickém formátu tabulatury, a stejně se nedá zapsat dokonale, těžko tam budeš zapisovat komplikovanější bendy, OB a OD (i když zrovna ty se zapisovat dají celkem snadno, jen se španě čtou), ale jak bys chtěl naráz zapsat bend, wah a artikulaci (což není tak neobvyklá věc), zvlášť v tabulatuře, kde už je dost narváno když zapíšeš tahaný tón, na kterém je 1/2bend-3/2bend-release?Metallistic píše:Ono taky univerzálnější když se to jmenuje GUITAR Pro..Tak už ten název je jasnej, že je to prostě jednoduchej program na zapsání tabůohryzek36 píše:mě by se nějaké housle, balalajka, sitar a podobné exotické nástroje hodily, uvítal bych i jiné typy tabulatur - třeba na harmoniku (jak foukací, tak tahací - tahací byla myslím v TabEditu), kdesi jsem zahlédl snad i na flétnu- prostě aby to bylo univerzálnější