Vaše sny

Strat, Les Paul, Tele, SG, semiakustické, ...
Odpovědět
Mjkl
last.fm: Mjkl666
Bandzone: Mjkl666
Kontaktovat uživatele:

Re: Vaše sny

Příspěvek od Mjkl »

aktuální sen:
Obrázek
Obrázek
a nějakej ten les paul, ale nevím jaký asi tento:
Obrázek

u toho LP mě teď nějak zaujal Zakk Wylde při tom dnešním učení Stillborn :D
Red Bull
Globální moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Red Bull »

Nuker: Na mě moc Halenovsko Hammetovské
"MOJO" kills modern music...

Je tu spousta otázek, které již byly zodpovězeny.
Fender Stratocaster photo flame MIJ [1994] -> Ibanez AW3000NT ]

http://www.7daysgallery.com
Dark Axel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark Axel »

Red Bull píše:Nuker: Na mě moc Halenovsko Hammetovské
a na mě příliš plýtvání Triaxisem :-D proč do zesíku, který si lidi kupují kvůli skvělému zkreslení bodat triaxis?

to je jak... já nevím, koupit si do dvojice s Plexinou Dual recto protože se ti líbí jeho čistý kanál... nevím, těžko se to přirovnává, ale prostě mi to připadá zbytečné ;-)
Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"
DirX

Příspěvek od DirX »

Mě přibyl jeden sen-Digitech-GSP 2101 fakt brutální pre-amp!!!
A stále zůstává moje nedokončená osmička :x
Porizka - BS Custom 8
Ibanez - RGA 8
Line6 - POD X3
Orange - PPC 212
!!!!!Morava!!!!!
Fractal Audio - Axe-Fx ULTRA už brzooo!!!
Nuker
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nuker »

Dark Axel píše:
a na mě příliš plýtvání Triaxisem :-D proč do zesíku, který si lidi kupují kvůli skvělému zkreslení bodat triaxis?

to je jak... já nevím, koupit si do dvojice s Plexinou Dual recto protože se ti líbí jeho čistý kanál... nevím, těžko se to přirovnává, ale prostě mi to připadá zbytečné ;-)
Počkej až to jednou dostanu do ruky , to bude zvuk , že se z toho :twisted: :lol:
.:- Washburn X22 -- Guitar Rig 3 -- Amplitube 2 -- Amplitube Metal -- Amplitube Fender -- Amplitube Jimi Hendrix -- Dunlop Jazz III -- Red Lucky Strike -:.
Dark Axel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark Axel »

Nuker píše:
Dark Axel píše:

Počkej až to jednou dostanu do ruky , to bude zvuk , že se z toho :twisted: :lol:
o tom nepochybuju, ale to nemění nic na tom, že je to trochu zbytečné :-D

a abych nebyl úplně OT: k tomu co je nahoře před pár dny přibylo totok

Obrázek

stojí 400 dolarů, ale jednou bude můj :-D Eventide timefactor se může jít vycpat, tohle údajně zní mnohem přirozeněji a méně digitálně... za stejnou cenu :-)
Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"
Disasterpiece
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Disasterpiece »

boze to vypada hruzostrasne zajimave :)
me by v poho stacilo:
6505+
Mesa bedynka
a nejaka fesna prestige ibanezka ci jackson :)

a btw: toto se snad brzo splni ale nechci to zakriknout....
Obrázek
cerfotoc
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od cerfotoc »

Takhle bude za pár let vypadat moje výbava:) :
ObrázekObrázek
Kytary: SCHECTER C-7 HELLRAISER a SCHECTER JEFF LOOMIS

Obrázek
Obrázek
Rack: ISP Decimator a G-MAJOR na modulační efekty

Obrázek
Hlava: ENGL PowerBall

Obrázek
Box: Engl 4x12 V30 v černým provedení

Pěkný ne? :twisted: :)

edit: zapoměl sem, Z5 od ENGLu a nějakej midi ovladač k majorovi a nějaká kvalitní vysílačka
schecter damien 7(w/ EMG 707), engl e530, l-amp 50W 6L6 poweramp, engl e212v
line6 relay g90, ehx memory toy, korg dtr-1000, rocktron hush super c, the t.racks pc200

Obrázek
Moleek

Příspěvek od Moleek »

cerfotoc píše:Takhle bude za pár let vypadat moje výbava:) :

edit: zapoměl sem, Z5 od ENGLu a nějakej midi ovladač k majorovi a nějaká kvalitní vysílačka
Myslim, že Z5 nebudeš potřebovat, protože tam ti kanály bude přepínat G-major, takže stačí ten midi ovladač ;) (Minimálně Hazydecay to tak s 5150kou funguje)
:Apollo LP junior::Molk telecaster::Dimavery Precision Bass::Cort AD810 NS::Bugera 6262::Molk custom box 412:
:Mapex Voyager(22",10",12",14",14")::Anatolian, Paiste, Zildjian a Amati činely::HW Mapex, Sonor::Vater 5A

http://bandzone.cz/fadetogrey
http://last.fm/user/Moleek
cerfotoc
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od cerfotoc »

ale jak to propojit? ENGL nemá MIDI in, ta Z5 se připojuje přes ten zvláštní konektor http://www.houseofenglamps.com/jpg/HiRes/E_645_back.jpg . Ví o tom někdo něco(kdyžtak SZ)?
line6 relay g90, ehx memory toy, korg dtr-1000, rocktron hush super c, the t.racks pc200

Obrázek
Vilcek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vilcek »

Kytary: Jackson DK2; Ibanez GSA
Aparát: Peavey ValveKing 112; Ibanez 15W
Efekty: Boss SD-1, LS-2; CryBaby Kirk Hammett signatre; Marshall EH-1; ladička PlanetWaves
Struny: Ernie Ball 9-10

http://www.youtube.com/user/Vilcekcovers
http://bandzone.cz/fan/vilcek
cerfotoc
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od cerfotoc »

tenhle kufro/obal na kytaru momentálně :)
http://www.monocase.com/mono-electric-guitar.asp

přesně to bych chtěl, nahoře ta kapsa na mobil a doklady...dole větší kapsa na kabel a i nějaká ta krabka se tam s klidem vejde...a pak ty různý vychytávky jako kapsa na trsátka atd. :)

a konečně bych nemusel všude tahat kromě kytary i batoh...

Obrázek
Johndie
last.fm: http://www.last.fm/user/Johndie
Bandzone: http://bandzone.cz/fan/johndierocks
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Johndie »

Obrázek

Blackstar HT-5 Combo

parádní lampa nadoma, 5W a krásný zvuk, bohužel 11 tisíc nemám
Bummer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bummer »

Už ho mám taky na wishlistu. Ještě to bude chtít zkoušet, ale v kategorii do 15k ten výběr pro můj styl muziky zas tak obrovský není.

Už jsem zkoušel Valvekinga a moc mě teda nenadchnul. Asi měl staré lampy, dost to v něm pískalo a šumělo, ovladač texture dokázal změnit jen charakter šumu, na zvuku se to neprojevilo a co se týče zvukové variability, tak skoro žádná. Dynamiku bych si taky představoval lepší, i když byla oproti tranzistoru docela znát. Charakter zkreslení mi nesedl. Na málo gainu vůbec, na plný gain a třetinovou hlasitost si to pěkně poradilo s Enter Sandman (opravdu moc pěkně).

Ten Blackstar vypadá naproti tomu suprově, už se nemůžu dočkat, až ho vyzkouším. Má ale taky jednu skvrnku... Zřejmě to totiž není tak čistokrevná lampa, jak se tvrdí. Se zkreslením mu totiž pomáhá cosi polovodičového.
Gibson Explorer '76 RI Cort M600 BCS Cort EVL Z4 (R.M. ColorSound, R.M. Custom AlNiCo) Ibanez RG570CT (olše+javor, SD SH-5) DIMAVERY PB-320 Hardwire CM-2 Michalík Wah-Volume Boss GEB-7 Hardwire CR-7 Hardwire TR-7 Hardwire DL-8 Laney VH100R 2x12" DIY bedna s Celestion G12-65 Peavey Bandit 112 Sheffield USA fake Shure SM58 M-Audio MobilePre USB mkII M-Audio Firewire 410

Bias je slovo, ne zkratka.
MrB14ck

Příspěvek od MrB14ck »

Bummer píše:Ten Blackstar vypadá naproti tomu suprově, už se nemůžu dočkat, až ho vyzkouším. Má ale taky jednu skvrnku... Zřejmě to totiž není tak čistokrevná lampa, jak se tvrdí. Se zkreslením mu totiž pomáhá cosi polovodičového.
všem moderním hi-gain zesilovačům pomáhá na zkreslení nějaký diody či tak něco
pokud se to neprojeví negativně na dynamice je mi srdečně ukradený jestli tam je dioda nebo ne...
JJ Gtrs "Yamaha SG-40 replica", Aria Diamond 1803T, Zenon Audition->TC Polytune mini->Super Electric MK1.5->Boss DC3->Ibanez SC10->Ibanez DE7->Yamaha MagicStomp->Acoustic 450->Selmer T&B 212 + Stanley 212
www.black-audio.net
Bummer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bummer »

MrB14ck píše:
Bummer píše:Ten Blackstar vypadá naproti tomu suprově, už se nemůžu dočkat, až ho vyzkouším. Má ale taky jednu skvrnku... Zřejmě to totiž není tak čistokrevná lampa, jak se tvrdí. Se zkreslením mu totiž pomáhá cosi polovodičového.
pokud se to neprojeví negativně na dynamice je mi srdečně ukradený jestli tam je dioda nebo ne...
Aha, no pořád se musím vzdělávat. :) Budiž mi útěchou, že jsou i (vcelku slavné) metalové kapely, co používají čistokrevné tranzistory. Takže mi polovodič v lampě prostě nemůže vadit. :D
Gibson Explorer '76 RI Cort M600 BCS Cort EVL Z4 (R.M. ColorSound, R.M. Custom AlNiCo) Ibanez RG570CT (olše+javor, SD SH-5) DIMAVERY PB-320 Hardwire CM-2 Michalík Wah-Volume Boss GEB-7 Hardwire CR-7 Hardwire TR-7 Hardwire DL-8 Laney VH100R 2x12" DIY bedna s Celestion G12-65 Peavey Bandit 112 Sheffield USA fake Shure SM58 M-Audio MobilePre USB mkII M-Audio Firewire 410

sissa
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sissa »

moje sny sa co sa gitar tyka pohybuju niekde od Fendera k Framusom, Eastmanom ...:) aparat znackovo nejak neombedzujem , ale musi ist samozrejme o kvalitu , nejeky "vintage" :mrgreen: a najvacsi sen je asu naucit sa poriadne hrat :wink:
jazz je štýlom, ktorý môžete použiť na akýkoľvek druh skladby
mycountry
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mycountry »

MrB14ck píše:
Je tu snad jeden zesilovač, který má místo ************* diod *********** lampy. *********** není ale žádné sprosté slovo, anglicky to znamená ********** a podle toho se ten aparát menuje ********
Bummer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bummer »

Hmm, tak teď jsem trochu mimo...

cerfotoc
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od cerfotoc »

Cos tím chtěl říct?? jako že v rectu nejsou zadny diody nebo sem t spatne pochopil? :|

Obrázek
Odpovědět

Zpět na „Elektrické kytary“