a nějakej ten les paul, ale nevím jaký asi tento:

u toho LP mě teď nějak zaujal Zakk Wylde při tom dnešním učení Stillborn

a na mě příliš plýtvání TriaxisemRed Bull píše:Nuker: Na mě moc Halenovsko Hammetovské
Počkej až to jednou dostanu do ruky , to bude zvuk , že se z tohoDark Axel píše:a na mě příliš plýtvání TriaxisemRed Bull píše:Nuker: Na mě moc Halenovsko Hammetovsképroč do zesíku, který si lidi kupují kvůli skvělému zkreslení bodat triaxis?
to je jak... já nevím, koupit si do dvojice s Plexinou Dual recto protože se ti líbí jeho čistý kanál... nevím, těžko se to přirovnává, ale prostě mi to připadá zbytečné
o tom nepochybuju, ale to nemění nic na tom, že je to trochu zbytečnéNuker píše:Počkej až to jednou dostanu do ruky , to bude zvuk , že se z tohoDark Axel píše:a na mě příliš plýtvání TriaxisemRed Bull píše:Nuker: Na mě moc Halenovsko Hammetovsképroč do zesíku, který si lidi kupují kvůli skvělému zkreslení bodat triaxis?
to je jak... já nevím, koupit si do dvojice s Plexinou Dual recto protože se ti líbí jeho čistý kanál... nevím, těžko se to přirovnává, ale prostě mi to připadá zbytečné![]()

Myslim, že Z5 nebudeš potřebovat, protože tam ti kanály bude přepínat G-major, takže stačí ten midi ovladačcerfotoc píše:Takhle bude za pár let vypadat moje výbava:) :
edit: zapoměl sem, Z5 od ENGLu a nějakej midi ovladač k majorovi a nějaká kvalitní vysílačka

všem moderním hi-gain zesilovačům pomáhá na zkreslení nějaký diody či tak něcoBummer píše:Ten Blackstar vypadá naproti tomu suprově, už se nemůžu dočkat, až ho vyzkouším. Má ale taky jednu skvrnku... Zřejmě to totiž není tak čistokrevná lampa, jak se tvrdí. Se zkreslením mu totiž pomáhá cosi polovodičového.
Aha, no pořád se musím vzdělávat.MrB14ck píše:všem moderním hi-gain zesilovačům pomáhá na zkreslení nějaký diody či tak něcoBummer píše:Ten Blackstar vypadá naproti tomu suprově, už se nemůžu dočkat, až ho vyzkouším. Má ale taky jednu skvrnku... Zřejmě to totiž není tak čistokrevná lampa, jak se tvrdí. Se zkreslením mu totiž pomáhá cosi polovodičového.
pokud se to neprojeví negativně na dynamice je mi srdečně ukradený jestli tam je dioda nebo ne...
Je tu snad jeden zesilovač, který má místo ************* diod *********** lampy. *********** není ale žádné sprosté slovo, anglicky to znamená ********** a podle toho se ten aparát menuje ********MrB14ck píše:všem moderním hi-gain zesilovačům pomáhá na zkreslení nějaký diody či tak něcoBummer píše:Ten Blackstar vypadá naproti tomu suprově, už se nemůžu dočkat, až ho vyzkouším. Má ale taky jednu skvrnku... Zřejmě to totiž není tak čistokrevná lampa, jak se tvrdí. Se zkreslením mu totiž pomáhá cosi polovodičového.
pokud se to neprojeví negativně na dynamice je mi srdečně ukradený jestli tam je dioda nebo ne...