Každý, kdo umí šetřitmr.sneidy píše:ale kdo si to dneska může jen tak dovolit
Epiphone ted a driv
Pravidla fóra
- Regular John
ja teda nevim no jestli každý kdo umí šetřit já celkem šetřit umim a nemůžu si to dovolitRegular John píše:Každý, kdo umí šetřitmr.sneidy píše:ale kdo si to dneska může jen tak dovolit
kytara:Epiphone Les Paul LP100 a Squier by Fender affinity strat
španělka neznámého původu
kombo:Kustom Dart
Efekt:Marshall Bluesbreakers II
trsátka:dunlop tortex
španělka neznámého původu
kombo:Kustom Dart
Efekt:Marshall Bluesbreakers II
trsátka:dunlop tortex
- Jaguar master
- Kontaktovat uživatele:
Jo hosi, setrit je docela veda, ale usnadnit vam muze toto:
1) sednete si ke stolu
2) vezmete papir a tuzku
3) sepiste veskery seznam vydaju, ktere mivate mesicne
4) vyskrtnete ty vydaje, ktere se daji predejit (alkohol, cigarety, jine drogy, pamlsky, devky, multikina...)
5) zhodnotte zbytek dulezitych vydaju za mesic
6) sestavte rozpoctovy plan na dalsi mesic
7) dodrzujte tento rozpis
Hned se budou penizky hromadit.
1) sednete si ke stolu
2) vezmete papir a tuzku
3) sepiste veskery seznam vydaju, ktere mivate mesicne
4) vyskrtnete ty vydaje, ktere se daji predejit (alkohol, cigarety, jine drogy, pamlsky, devky, multikina...)
5) zhodnotte zbytek dulezitych vydaju za mesic
6) sestavte rozpoctovy plan na dalsi mesic
7) dodrzujte tento rozpis
Hned se budou penizky hromadit.
- turbo_MaCk
- Kontaktovat uživatele:
byl sem jedne z 1., kdo zkritizoval první čínský pokusy. A trvám na tom. teď po roce, jsem ale jeden koupil - SG400 custom. Zkoušel sem jich víc a všechny mě připadali hodně dobrý. Fakt sem z předchozí zkušenosti nelez do krámu s tím, že si ji pořídím, ale převálcovala i vintage (mího favorita). Stockový snímače sou ale řekl bych furt lehce horší než korejský. Mám doma oboje a porovnal jsem je. ten krční a střední mi přijde dobrej - čitelnej, ale kobylkový byli takový nevyrovnaný ve sředovýškách a výškách.
Vířím klidné vody pacifiku. Jsem jediným opravdovým nepřítelem dobrého zvuku.
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
- turbo_MaCk
- Kontaktovat uživatele:
tak zkus vidělávat... od příštího týdne jedu do zaří každej víkend 10ti hodinový směny v sobotu a v nedělu...rejmank píše:šetřim každou korunu a sem rád že do konce roku našetřim dva litry !!!!Regular John píše:Každý, kdo umí šetřitmr.sneidy píše:ale kdo si to dneska může jen tak dovolit
- Regular John
-
deziderolah
Re: Epiphone ted a driv
ahoj kucí...zakoupil jsem epi LP custom limited...atd...mam ju týden a už to začíná.. no ta kvalita není opravdu moc super,přezto že jde o dražší kytaru dovezenou do a po té z usa.(700usd)...skoro u všech částí co jsou přišroubovany vrutama do toho "dřeva"mají ty vruty strženej závit,takže všade kapka lepidla.....ty poťáky na zesílení atd nejsou vůbec dotaženy tou plochou matičkou co je pod štelovacím kolečkem,krk ze spodu je po celé délce vlnovatej....a jiné nedostatky co se začínají projevovat...jsu v celku nasranej hlavně na sebe,protože to martyryum s dovozem bylo v celku náročný a přezto že jsou na kytaře 3pečetě kvality(made usa)stojí to za h***o...zvuk a mechanika sice ok,ale celkově mínus........takže na závěr ..jsem sklamanej...
-
simonwalker
- Kontaktovat uživatele:
To si ale to si asi na neco skocil, protoze epi vyrabi v USA jen Elitist serii. Takze nevim co si to koupil neco takoveho jsem na zadne Epi jeste nevidel.deziderolah píše:ahoj kucí...zakoupil jsem epi LP custom limited...atd...mam ju týden a už to začíná.. no ta kvalita není opravdu moc super,přezto že jde o dražší kytaru dovezenou do a po té z usa.(700usd)...skoro u všech částí co jsou přišroubovany vrutama do toho "dřeva"mají ty vruty strženej závit,takže všade kapka lepidla.....ty poťáky na zesílení atd nejsou vůbec dotaženy tou plochou matičkou co je pod štelovacím kolečkem,krk ze spodu je po celé délce vlnovatej....a jiné nedostatky co se začínají projevovat...jsu v celku nasranej hlavně na sebe,protože to martyryum s dovozem bylo v celku náročný a přezto že jsou na kytaře 3pečetě kvality(made usa)stojí to za h***o...zvuk a mechanika sice ok,ale celkově mínus........takže na závěr ..jsem sklamanej...
Squier Classic Vibe 50's Stratocaster/Gibson Firebird Studio => G Lab Wah => Electro Harmonix LPB-1 => T.C. Electronics G Major => Fender Super Champ XD
- turbo_MaCk
- Kontaktovat uživatele:
když je někdo debla koupí nástroj an slepo 
- banana bonus
- Kontaktovat uživatele:
loni jsem si koupil vymodlenou epinu Les Paul Custom Plus a ta kytara za tu cenu, kterou jsem ji sehnal, nemá konkurenci. Jediné co bylo slabší, byly snímače. Myslím si, že tam schválně dávají levné snímače, protože ty se dají snadno vyměnit. Třeba počítají s tím, že si někdo nemůže dovolit vybulit za kytaru najednou 20 táců, ale třeba jen 15, ale těch 5 ve snímačích si dokoupí později až zase něco našetří. Já to udělal přesně tak a z kytary mám řvoucí monstrum, bohužel jsem zatím neměl možnost srovnání s Gibson. přecejenom Gibson Custom je trochu cenově někde jinde.
kytara:ESP-LTD MH1000 STB
kytara: Epiphone Les Paul Custom Plus
snímače: EMG 81 bridge, EMG 85 neck
hlava: Orange Dark Terror 15W
box: 2X Krank Rev Jr 1x12
kapela: http://scarlettavenue.eu
kytara: Epiphone Les Paul Custom Plus
snímače: EMG 81 bridge, EMG 85 neck
hlava: Orange Dark Terror 15W
box: 2X Krank Rev Jr 1x12
kapela: http://scarlettavenue.eu
ja jsem letos v unoru kamaradovi kupoval v kytarach.cz epi SG 310 a kupodivu to byla snad nejlepsi co meli v tu chvili na krame. nebo minimalne jedna z nejlepsich
rozhodne hrala lip nez ten zeleny singlecut od prs co tam meli. samozrejme snimace nic moc, ale i s nima to znelo skvele - jenom mi na nich vadilo ze maji tak tvrdy, nepoddajny charakter (lacina keramika).
-
deziderolah
kluci,všem dík za radu...no necham ju nekde seřídit ..a se vokáže....jinak je to epi LP limited edition silverburst.nechápu jak ju 3x kontrolovali (kolečka s pečetí)když ju tak "pustili"...je to taková pěkná kopie gibsona(3400usd).....R
-
deziderolah
to s tou elitou jsem si taky myslel,...a nakonec "šidka".....no co už včil....turbo_MaCk píše:když je někdo debla koupí nástroj an slepo
-
deziderolah
- Dark Axel
- Kontaktovat uživatele:
wow, Epina v silverburstu? O.O luxusdeziderolah píše:tu jest....http://www.guitarcenter.com/Epiphone-Li ... 1168180.gc
bohužel, zřejmě jsi chytl VELMI špatný kus... ale zkus si to teĎ reklamovat do ameriky
Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"
- turbo_MaCk
- Kontaktovat uživatele:
otázkou je, jestli ten kus je opravdu špatný, nebo jestli kouká na to, na co nemá. Hraje dobře, rovnej krk má, usazenej kdk do sedla má, dobře vrtaný kolíky a kobyllku má. To že má někde hrbatý lak ej celekm nepodstatné. Ty epiphony sou z dost měháho mahagonu a maj dost tenkou vrstvu laku. když je opřeš o hranu stolu, udělá se ti na kytaře promáčklá čára. Má už má pár takýchro efektů, ale mě nevadí... Potvrdila se mi má teorie, že tam je tenká vrstvička laku, což je to, na co mě sbalila. Mám SG G400 custom. V provovnání s vintage i s bach byla už na sucho poněkud živější, proto sem ji koupil.