IBANEZ RG 321MH
Pravidla fóra
IBANEZ RG 321MH
Ahoj, chtěl bych si koupit kytaru, ale jelikož se v tom ještě jaksi moc nevyznám rád bych si od vás nechal poradit.
Chtěl bych si koupit nějakou pěknou Ibanezku a ne zas tak drahou, no a k tomu samozřejmě nějaký to kombo a efekt. Budu moc rád když poradíte, zatím sem vybral tohle:
http://eshop.kytary.cz/IBANEZ-RG-321MH/ ... Ibanez:1:0
díky moc předem
Chtěl bych si koupit nějakou pěknou Ibanezku a ne zas tak drahou, no a k tomu samozřejmě nějaký to kombo a efekt. Budu moc rád když poradíte, zatím sem vybral tohle:
http://eshop.kytary.cz/IBANEZ-RG-321MH/ ... Ibanez:1:0
díky moc předem
-
Inhabitant
Já ji mam taky a jsem s ní spokojenej... To většinou píšou ti, co k ní maj kombo Roland CUBE, na tom asi taky něco bude...
Nechá se z ní vykouzlit pěknej ostrej metalovej zvuk, ale s nastavením zkreslení Acoustic, na tom kombu co mam, je k skoro k nerozeznání od akustické kytary. Čistej kanál je takovej, jak bych to řek, trochu zamlželej, ale zase dobrej pro trénink.
Nechá se z ní vykouzlit pěknej ostrej metalovej zvuk, ale s nastavením zkreslení Acoustic, na tom kombu co mam, je k skoro k nerozeznání od akustické kytary. Čistej kanál je takovej, jak bych to řek, trochu zamlželej, ale zase dobrej pro trénink.
Ibanez RG321MH + Roland CUBE 30X
Je to dobra kejtra, vyrabi se uz dlouho, a neni na ni pri vyrobe moc co "zkazit" - ma jen obycejnou pevnou kobylku...
Mahagon je vyborny, ma krasny dlouhy sustain, ale jak rika kolega, cisty kanal se muze zdat "zamlzeny", ona i sama o sobe oproti treba olsi je hodne do basu (mahagon), takze po upgrade snimacu na nejaky stredovejsi (RMpickups) je to bomba....
Muzu doporucit...
Mahagon je vyborny, ma krasny dlouhy sustain, ale jak rika kolega, cisty kanal se muze zdat "zamlzeny", ona i sama o sobe oproti treba olsi je hodne do basu (mahagon), takze po upgrade snimacu na nejaky stredovejsi (RMpickups) je to bomba....
Muzu doporucit...
Kytary, trsatka, struny, kabely, komba, repraky, snimace, sroubovaky a hafo ruzneho naradi... 
Tak jestli jsi ji slyšel jenom na čisto tak nemůžeš říkat ať jde do nígazosh píše:Já ji mám taky, hraje se na ní dobře, ale nemám možnost srovnání. Co se týče zvuku, slyšel jsem ji jenom na čisto, jelikož nemám efekt a kombo (zatím). Já ti říkám, jdi do ní.
Ibanez RG321 MH-WK
Crate GT 212 + Crate G 412ST
Behringer GM 108
Crate GT 212 + Crate G 412ST
Behringer GM 108
-
roorybacky
- Kontaktovat uživatele:
k cemu by tam asi byl, kdyz jsou tam jen dva snimaceRainmaker píše:a má 5ti polohovej přepínač ?
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
Somnus Aeternus
Tady tu RG321 mahagonovou mám asi rok a zpracováním je to dobrá kytara, ladění drží výborně(používám 11ky struny a ladim tak jednou za 14 dní), tenkej, rychlej krk, dohmat na low E pod 2mm na E tak 1 mm (ale chce to tvrdší struny). Jedinej problém teda sou ty snímače a celkově elektronika. Mám kombo vox ad30vt a při vyšších hlasitostech to strašně vazbilo, skoro mi to utrhlo uši
, tak sem vyměnil snímače za duncany, hodil sem tam super switch, lepší poťáky a novej jack(ale stavající byl docela dobrej) a musim říct, že ta kytara je teďka uplně o třídu vejš, kombo, ne že teď vůbec nevazbí, ale ani při max hlasitosti nevydá hlásek, žádný bzučení, prostě nic, zvuk se taky o moc zlepšil(hlavně čistej - ke krku sem dal SH-2N Jazz. Zkreslenej je taky lepší, ale ne zas tak o moc, to bude poznat líp až na lampě). Jo a taky mi časem začaly černat ty chromovaný rámečky, ale to je v pohodě sem je sundal přeleštil zubní pastou a sou jako nový(možná ještě lepší
). Uf, tak to bude asi všechno.
Cabbel píše:Je tam 5ti polohovej![]()
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
Somnus Aeternus
Somnus Aeternus
No uplne vsude to na Ibanezy necpou.... snimace musi mit zvlast vyvody od obou civek, jinak to nejde zapojit.... takze u levnejsich (a i jinych modelu) davaji 3-polohovy.... maji to ve sechematech zapojeni....
Kytary, trsatka, struny, kabely, komba, repraky, snimace, sroubovaky a hafo ruzneho naradi...