IBANEZ RG 321MH

Strat, Les Paul, Tele, SG, semiakustické, ...
Odpovědět
SoNNy

IBANEZ RG 321MH

Příspěvek od SoNNy »

Ahoj, chtěl bych si koupit kytaru, ale jelikož se v tom ještě jaksi moc nevyznám rád bych si od vás nechal poradit.

Chtěl bych si koupit nějakou pěknou Ibanezku a ne zas tak drahou, no a k tomu samozřejmě nějaký to kombo a efekt. Budu moc rád když poradíte, zatím sem vybral tohle:
http://eshop.kytary.cz/IBANEZ-RG-321MH/ ... Ibanez:1:0

díky moc předem
kotyzji

Příspěvek od kotyzji »

Jdi do ní, je fajn. Má hezkej zvuk, jen ten lak je na houby, jelikož se hned odře. Ale to zvuk neovlivní.
Ibanez RG321MH
Strunal Classical 4855
VOX AD50VT2-XL
...ladička utopená ve vodce, okousaný trsátka, rozšlapanej kabel...only metal, do peeche
Inhabitant

Příspěvek od Inhabitant »

Já ji mam taky a jsem s ní spokojenej... To většinou píšou ti, co k ní maj kombo Roland CUBE, na tom asi taky něco bude...

Nechá se z ní vykouzlit pěknej ostrej metalovej zvuk, ale s nastavením zkreslení Acoustic, na tom kombu co mam, je k skoro k nerozeznání od akustické kytary. Čistej kanál je takovej, jak bych to řek, trochu zamlželej, ale zase dobrej pro trénink.
Ibanez RG321MH + Roland CUBE 30X
petrpeter
Odborník

Příspěvek od petrpeter »

Je to dobra kejtra, vyrabi se uz dlouho, a neni na ni pri vyrobe moc co "zkazit" - ma jen obycejnou pevnou kobylku...
Mahagon je vyborny, ma krasny dlouhy sustain, ale jak rika kolega, cisty kanal se muze zdat "zamlzeny", ona i sama o sobe oproti treba olsi je hodne do basu (mahagon), takze po upgrade snimacu na nejaky stredovejsi (RMpickups) je to bomba....
Muzu doporucit...
Kytary, trsatka, struny, kabely, komba, repraky, snimace, sroubovaky a hafo ruzneho naradi... :)
Jaryn
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jaryn »

Jo tu Ibanezku mam taky...hraje sa na nu pekne...hej a jake ty snimace od RM pickups bych tam mel dat?ja sa v tom nejak nevyznam
Jackson King V
Crate
D'Addario 0.10
Dunlop Tortex 0.88
Slayer,Megadeth,Exodus,Iron Maiden,Metallica,Judas Priest,COB...METAL
Dark Axel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark Axel »

Záleží jaký chceš zvuk...to jim stačí napsat na mail a oni ti poradí kombinaci snímačů :wink:
Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"
Sami
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sami »

Jo tak kytara je super na metal, ale s tím lakem mě to pěkně štve, mám ji necelý rok a už ji mám odrbanou jak kdybych ji měl 30 let :cry:
Ibanez RG321 MH-WK
Crate GT 212 + Crate G 412ST
Behringer GM 108
gazosh

Příspěvek od gazosh »

Já ji mám taky, hraje se na ní dobře, ale nemám možnost srovnání. Co se týče zvuku, slyšel jsem ji jenom na čisto, jelikož nemám efekt a kombo (zatím). Já ti říkám, jdi do ní.
Sami
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sami »

gazosh píše:Já ji mám taky, hraje se na ní dobře, ale nemám možnost srovnání. Co se týče zvuku, slyšel jsem ji jenom na čisto, jelikož nemám efekt a kombo (zatím). Já ti říkám, jdi do ní.
Tak jestli jsi ji slyšel jenom na čisto tak nemůžeš říkat ať jde do ní 8)
Ibanez RG321 MH-WK
Behringer GM 108
roorybacky
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od roorybacky »

Mam jí, no... a je super, za tu cenu nejlepší :)
There is no fucking way you can play the guitar worse than me.
Jaryn
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jaryn »

No ja nevim,ale ja ju mam z druhe ruky a ten lak je furt pekny...asi mela dobreho prvniho majitela...
Jackson King V
Crate
D'Addario 0.10
Dunlop Tortex 0.88
Slayer,Megadeth,Exodus,Iron Maiden,Metallica,Judas Priest,COB...METAL
messenjah

Příspěvek od messenjah »

Mam tuhle krasavici od Vanoc a je to "poetické" :twisted: V kombinaci s Line6 Uber Metal ani nevadí to 15W kombo.V tyhle cenovy relaci je to fakt dobrej vyber(dle myho).a s oderkama taky nemam problém,nemam totiz ten rockovej tres,ze pokazdy,kdyz dohraju,trisknu s ni o zem :lol: ..
Sami
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sami »

Jaryn píše:No ja nevim,ale ja ju mam z druhe ruky a ten lak je furt pekny...asi mela dobreho prvniho majitela...
Tím chceš řict, že já nejsem dobrý majitel? :lol:
Ibanez RG321 MH-WK
Behringer GM 108
Rainmaker
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rainmaker »

a má 5ti polohovej přepínač ?
Wohma
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wohma »

Rainmaker píše:a má 5ti polohovej přepínač ?
k cemu by tam asi byl, kdyz jsou tam jen dva snimace :?: Bude tam tripolohovy...
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
Cabbel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Cabbel »

Je tam 5ti polohovej :arrow:
Obrázek
Raichy

Příspěvek od Raichy »

Tady tu RG321 mahagonovou mám asi rok a zpracováním je to dobrá kytara, ladění drží výborně(používám 11ky struny a ladim tak jednou za 14 dní), tenkej, rychlej krk, dohmat na low E pod 2mm na E tak 1 mm (ale chce to tvrdší struny). Jedinej problém teda sou ty snímače a celkově elektronika. Mám kombo vox ad30vt a při vyšších hlasitostech to strašně vazbilo, skoro mi to utrhlo uši :), tak sem vyměnil snímače za duncany, hodil sem tam super switch, lepší poťáky a novej jack(ale stavající byl docela dobrej) a musim říct, že ta kytara je teďka uplně o třídu vejš, kombo, ne že teď vůbec nevazbí, ale ani při max hlasitosti nevydá hlásek, žádný bzučení, prostě nic, zvuk se taky o moc zlepšil(hlavně čistej - ke krku sem dal SH-2N Jazz. Zkreslenej je taky lepší, ale ne zas tak o moc, to bude poznat líp až na lampě). Jo a taky mi časem začaly černat ty chromovaný rámečky, ale to je v pohodě sem je sundal přeleštil zubní pastou a sou jako nový(možná ještě lepší :)). Uf, tak to bude asi všechno.
Wohma
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wohma »

Cabbel píše:Je tam 5ti polohovej :arrow:
Obrázek
:idea: :!: aha :P rozepinani humbuckeru me nenapadlo... tak potom to bude vsude 5ti polohovy
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
petrpeter
Odborník

Příspěvek od petrpeter »

No uplne vsude to na Ibanezy necpou.... snimace musi mit zvlast vyvody od obou civek, jinak to nejde zapojit.... takze u levnejsich (a i jinych modelu) davaji 3-polohovy.... maji to ve sechematech zapojeni....
Kytary, trsatka, struny, kabely, komba, repraky, snimace, sroubovaky a hafo ruzneho naradi... :)
Rainmaker
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rainmaker »

Raichy píše:Tady tu RG321 mahagonovou mám asi rok ...
a je tam 3 nebo 5 polohovej přepinač ? :-)

5ti polohovej je pro mě dost podstatnej. s trojkovym je to na houby :(
Odpovědět

Zpět na „Elektrické kytary“