Metal Muff

Pedály, multiefekty, procesory, ...
distortion00

Re: Metal Muff

Příspěvek od distortion00 »

distorion : Mužeš pls postnout nahrávky jak to máš nastavený ? Taky jsem dřív hraval na digitech tak jsem zvědav jak to máš udělaný , má to vystup se simulací repra a evidentně sedíš za kompem , tak to prosím Tě nahraj a pošli mi to třeba přes SZ nebo to postni sem . Díky[/quote]

nie ja to nemám cez pc.. ale u kamosa hrám cez mixák s digitechom a on má na nom zapojený jeho metal muff, a nie je to velký rozdiel tie zvuky...xD trebalo by vám pocut a nevraveli by ste.. to máte asi z toho ze kazdý pise ze digitechy su shity,, mozno ze su ale nemajú za to otrasny zvuk... a u kamosa mi to pri biciach v pohode hra..xDD
simonwalker
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od simonwalker »

distortion00 píše:nie ja to nemám cez pc.. ale u kamosa hrám cez mixák s digitechom a on má na nom zapojený jeho metal muff, a nie je to velký rozdiel tie zvuky...xD trebalo by vám pocut a nevraveli by ste.. to máte asi z toho ze kazdý pise ze digitechy su shity,, mozno ze su ale nemajú za to otrasny zvuk... a u kamosa mi to pri biciach v pohode hra..xDD
Je neco jineho pres Mixak a pres Lampovy aparat. Tam ten digital vyleze na povrch a ukaze jak spatny je. Zatim co ten metal muff si s lampou docela povida.
Squier Classic Vibe 50's Stratocaster/Gibson Firebird Studio => G Lab Wah => Electro Harmonix LPB-1 => T.C. Electronics G Major => Fender Super Champ XD
shmootik

Příspěvek od shmootik »

přes mix metal muff nezasvítí no, to výrobce asi ani nenapadlo, že by s nim někdo dělal něco takovýho bych řek jinak by dělali verzi se speaker emulací :lol: nic ve zlym ale hrát bez aparátu je k prdu, sám jsem to v začátcích z nouze provozoval [zvracecí smajlík] to bych snad i řek že ten digitech má v tom případě navrch protože má aspoň nějakou speakr emulaci... jestli chcete slyšet peklo tak píchněte boss DS1 do mic vstupu na věží (pro zvláště odvážný lze tento zážitek ještě umocnit jolanou galaxis na začátku obvodu), eště teď po letech z toho mam noční můry :lol:
ec401vfsh1sh4ns2jcm2000dsl401lpstd2dp155sc2sg1bksh8ehxmmwtb490r498tod2jh1xt2exl110m80
logo na hlavě nástroje nedělá žádnej zvuk
cerfotoc
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od cerfotoc »

navíc mix sám o sobě nehraje :mrgreen:
schecter damien 7(w/ EMG 707), engl e530, l-amp 50W 6L6 poweramp, engl e212v
line6 relay g90, ehx memory toy, korg dtr-1000, rocktron hush super c, the t.racks pc200

Obrázek
shmootik

Příspěvek od shmootik »

cerfotoc píše:navíc mix sám o sobě nehraje :mrgreen:
a nebo nedej bože syfilis :lol: pravdu máte pane kolego, já jsme ve svym předešlym výlevu myslel mix a za nim třeba nějakou aktivní bednu, prostě zařízení používaný třeba ke zpěvu, jasný že mixér sám vo sobě nehraje :)
ec401vfsh1sh4ns2jcm2000dsl401lpstd2dp155sc2sg1bksh8ehxmmwtb490r498tod2jh1xt2exl110m80
logo na hlavě nástroje nedělá žádnej zvuk
distortion00

tak ja viem ze na mixaku metal muff asi nehra moc dobre a vtedy sa digitech vyrovna.. ale na ibanez 100 w co je vedla mixaku uz je blbost davat hociaky efekt..xD ma to milionkrat lepsi zvuk ako mixák..xD
mycountry
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mycountry »

Prosím, přestaň používat "xD" smajlíky, každému na tomto fóru to naprosto irituje. Dál, nevím co máě vedle za 100W Ibanez, ale přečti si alespoň to, co se tu píše (když už máš takový luxus a nemusíš ty znalosti doplňovat zkušenostmi, často provázenými slušnými trapasy) a pak rozumuj o tom, jak hraje MM proti Digitechu a proč nehrát do mixáku a proč nepovažovat 1000000W aparát za boží...
cerfotoc
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od cerfotoc »

shmootik píše:
cerfotoc píše:navíc mix sám o sobě nehraje :mrgreen:
a nebo nedej bože syfilis :lol: pravdu máte pane kolego, já jsme ve svym předešlym výlevu myslel mix a za nim třeba nějakou aktivní bednu, prostě zařízení používaný třeba ke zpěvu, jasný že mixér sám vo sobě nehraje :)
ale i kdyby to byl samotej mixážní pult(schválně píšu přesné vyjádření:D), i kdyby nestál 11 000(což asi myslí že je nejlepší mixák a světě) ale stál sto tisíc tak to hrát nebude, protože mixák sám o sobě nehraje a spíš by bylo na místě uvést do jakejch beden to z toho mixu leze, než to, že je to mix za 11tisíc. Hlavně sem si chtěl rejpnout... :mrgreen:
line6 relay g90, ehx memory toy, korg dtr-1000, rocktron hush super c, the t.racks pc200

Obrázek
Nuker
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nuker »

Někdy mi přijde , že se tu namnožily emoboys :twisted:
.:- Washburn X22 -- Guitar Rig 3 -- Amplitube 2 -- Amplitube Metal -- Amplitube Fender -- Amplitube Jimi Hendrix -- Dunlop Jazz III -- Red Lucky Strike -:.
distortion00

akoze mixák stál 11.. mne jedno či neveríte.. akoze asi porovnavate s tym co mate doma a mate tam max 3 vstupy na jack.DDD nic v zlom.. a na metal muff a digitech mne jedno. kazdy ma iny nazor.
distortion00

a inac ja som nevravel ze mixak hra sam o sebe. ja som vravel ze cez efekt.P.S.
Nuker
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nuker »

Koupim ti multak od digítek když už nebudeš psát xD a budeš používat sluch :))
.:- Washburn X22 -- Guitar Rig 3 -- Amplitube 2 -- Amplitube Metal -- Amplitube Fender -- Amplitube Jimi Hendrix -- Dunlop Jazz III -- Red Lucky Strike -:.
cerfotoc
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od cerfotoc »

distortion00: neboj, já věřím že ten mixák stál 11, ale viděl sem i mnohem dražší mixáky, jenom že asi myslíš že ten mixák za 11 je nej na světě, tak abych tě vyvedl omylu....vůbec nevím co meleš o třech vstupech co mám?! co ty víš co mám a proč zrovna 3 vstupy? :roll: a mixák s efektem bohužel taky nehraje, pokud k němu nejsou připojený bedny, jasný že k tomu mixu asi nějaký bedny připojený má, ale chtěl sem si rýpnout :?

Udělej si přehled o dobrým zvuku a nehrej si na drsnýho když o tom očividně moc nevíš...

Obrázek
distortion00

cerfotoc píše:distortion00: neboj, já věřím že ten mixák stál 11, ale viděl sem i mnohem dražší mixáky, jenom že asi myslíš že ten mixák za 11 je nej na světě, tak abych tě vyvedl omylu....vůbec nevím co meleš o třech vstupech co mám?! co ty víš co mám a proč zrovna 3 vstupy? :roll: a mixák s efektem bohužel taky nehraje, pokud k němu nejsou připojený bedny, jasný že k tomu mixu asi nějaký bedny připojený má, ale chtěl sem si rýpnout :?

Udělej si přehled o dobrým zvuku a nehrej si na drsnýho když o tom očividně moc nevíš...
tak to s tymi 3 vstupmi si asi nepochopil. tvoja vec,.,. a ja sa na nic nehram.. zacalo to ked som si obhajoval digitech a vy ste ho ohovarali. a potom som napisal ze kazdy ma iny nazor a rýpes dalej.xD sorry nemam chut sa hádat :D
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Příspěvek od Nero »

distortion00: Prosím, abys zvážil, co vypustíš z úst dříve, než to proneseš (ano, vím že na nás nemluvíš, ale píšeš do klávesnice, takže to platí i pro to, co budeš ťukat do počítače). Tenhle thread sleduju dlouho a dlouho jsem měl trpělivost, ale to co předvádíš, to už je moc. Ještě to někdo bude brát vážně, což bych nikomu nepřál.

Již v jednom threadu jsem kdysi musel napravovat kažoud druhou tvou větu s tím, že to je nesmysl, a pro takovýhle věci tu fakt nejsem. Takže pro příště - říkám to, co je pravda, říkám to, co má smysl, říkám to, co bezpečně vím. Všem se nám pak bude lépe dýchat.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
distortion00

akoze v pohode.. moja chyba sorry. dufam ze nebudem vyluceny z fora.P.S: vsetko co som pisal tak to nie len tak vymyslal.
Nessino

Příspěvek od Nessino »

Jak se vám zdá boost na MM?
►Ibanez RG421M / Epiphone Nighthawk MIK / Cort M520 / Jolana Strat Bastl / Jolana Strat
►Digitech Hardwire CM-2 / Ibanez TS mini
►Ampeg GVT15 / Blackstar HT-1M
Fořt

Příspěvek od Fořt »

Jak to myslíš? Zda je a) dostatečně velký, či b) dostatečně čistý? Mám nano verzi, Pocket Metal Muffa, a tam je odpověď a) ano, už od 12 h to boostuje, b) nikoli, i při minimálním gainu, se stratocasterem, to samo kreslí.
Fořt

Příspěvek od Fořt »

Ale ty máš asi na mysli to tlačítko Top Boost na velké verzi MM, že?
Nessino

Příspěvek od Nessino »

Přesně to (tlačíto). Já ho mám doma a když dám boost tak to má výšky se středama vysoko. Takový nepřirozený skok, tak se chcu zeptat jestli mám gramlavý ruky, vadný boost, nebo je to tak u všech.

Jink na malé lampě má MM parádní zvuk (jde nakroutit hodně verně Metallicu, jak už tu bylo řačeno) a když mám naladěnou kytaru tak u toho sedím celý den :lol:
►Ibanez RG421M / Epiphone Nighthawk MIK / Cort M520 / Jolana Strat Bastl / Jolana Strat
►Digitech Hardwire CM-2 / Ibanez TS mini
►Ampeg GVT15 / Blackstar HT-1M
Odpovědět

Zpět na „Kytarové efekty“