jj Artisan 15 prodávám já.a jo, je moc hlasité na byt (nebo hůře na byt v paneláku), pokud bydlíš v domku, tak je to ok - tam jsem si vesele hulil i AC30, teď už bohužel po přestěhování zdechám při hlasitosti blížící se tak hl. levelu akustické kytary. ono na doma bude všechno hlasité pokud z toho budeš chtít dostat lampový zkreslený zvuk. možná tak nějaké 5w lampové kombíčko přiškrcené tak na 0,25w s desítkou reprákem by jestě šlo

, ale to ti asi nedá zvuk, který si za 30-35t. představuješ
čistý zvuk dostaneš z ledačeho, tam bych se w moc nebál - spíš bych hleděl na to, jak to prostě bude hrát. horší je pak to zkreslení. pěkné lampové zkreslení se při domácí hlasitosti dostává docela blbě. mě v tomhle třeba zatím úplně nejlíp vyhovuje Orange Rocker 30, který ač je 30w bestie zapojená nadivoko v AB a má 100db dvanáctku, tak se dá docela pěkně nastavit i pro domácí hraní (pořád se to ale strašně dusí a nehraje to zrovna optimálně, ale dá se to). Hlavně tím chci poukázat na to, ať se spíš úplně vyprdneš na W a všechno spíš vyzkoušíš...
Jinak na tvém místě bych se rozmyslel, jestli spíš preferuješ zkreslený zvuk a nebo chceš pořádný čistý... apce s velkým zkreslením moc pěkný čistý neprodukují - tedy já zatím žádný nenašel... vintage jednokanály pak mají pěkný čistý, ale větší zkreslený se z nich dostává při malé hlasitosti blbě (ano a proto mám taky dva aparáty - každý na něco jiného).
ten soho 65 je prostě klasika udělaná na EL84... takhle ti bude hrát skoro každý trošku lepší apec s EL84...
jinak pokud chceš mrknout na ten blackstar, tak klíďo dojeď - nacházím se v olomouci. můzeš mrknout na všechny 3 kousky co teď mám... artisan hraje skoro jako vox, po připojení na alnico blue pak hraje úplně jako vox... přes ten greenback trochu zmizí takový teplý alnico charakter, ale zase se trochu zvýší konkrétnost, tobě jakožto akustikářovi by se to mohlo docela líbit.
zkusím vytvořit nějakou ukázku a hodím to na yt