Komba, hlavy a vše abych dosáhl zvuku AC/DC tak do 8000Kč

Lampy, tranzistory, technické problémy, ...
qwer
Odborník

Příspěvek od qwer »

me prijde hodne zajimave to kombo blackheart 15w.. nevim, jestli se u nas vubec prodava.... ale to uz je dost silne, ma to separe gain a volume... a ma to i docela pouzitelny eminence reprak.
Jizzy29

Příspěvek od Jizzy29 »

A co říkáte na PEAVEY - Valve King®112, ale není lepší si připlatit a jít do PEAVEY - Valve King®212??
dlabajíč

Příspěvek od dlabajíč »

112 valveking naprosto stačí... 212 má moc velkej výkon. to využiješ tak maximálně někde na velkém festu. Na acdc je potřeba točit volume přes půl. U valvekinga je dobré že si můžeš stočit zezadu elektronku na menší zkteslení a dostaneš to z toho.
Andy56

Re: Komba, hlavy a vše abych dosáhl zvuku AC/DC tak do 8000Kč

Příspěvek od Andy56 »

Ahoj taky mam menší dotaz ... koukám po kytarových effektech a narazil jsem na Marshall guv'nor plus GV-2 a Boss DS2 ... a moje otázka zní ... Který je vhodnější na nakroucení AC/DC zvuku ... rád bych docílil tech barvytých vyšek a všeho co k tomu patří.
Asanoth

Příspěvek od Asanoth »

Spíš bych zkusil MI Audio Crunch Box nebo Tech21 British.
RHEA - progressive rock (neaktivní)

Petrof pianino, šedesátá léta
Kawai ES-8

Fender USA Strat / Tele PRODÁM NĚKOLIK FENDER USA/JP KYTAR (a sběratelský Framus) ---->ex-Fender 65 Deluxe Reverb / Strymon Iridium
Nashville NW-20C
Andy56

Příspěvek od Andy56 »

Hmmm British vypada a zní skvěle :) MI Audio Crunch Box mi připomína víc AC/DC aspoň co jsem viděl ve videu. Nepochybuju že by to British nezvládl, ale jediné co mi u british vadí je jeho cena ... bohužel tolik peněz k dizpozici nemam ... MI Audio Crunch Box zase jsem nikde nevidel u nas v eshopech nebo rovnou v prodejně chtělo by se to někde poptat kde to mají... ale co si mysliš o tom Marshallovi ? myslíš že by takovej zvuk zvládl ?
Andy56

Příspěvek od Andy56 »

jo a taky ještě jedna věc jsem takovej velkej amatér co se tyče těhle věcí .... je zaručené že ten efekt bude hrat tak jak ho slysim na netu ? Mam kombo peavey rage 158 (kytara Cort X-2) a zajimalo by me jak to znelo nemam zadnou zkusenost . ta shanim co nejvice informaci
simonwalker
Kontaktovat uživatele:

Re:

Příspěvek od simonwalker »

Jizzy29 píše:A co říkáte na PEAVEY - Valve King®112, ale není lepší si připlatit a jít do PEAVEY - Valve King®212??
Nevim, chce to mozna neco, spis British zvuk...
Squier Classic Vibe 50's Stratocaster/Gibson Firebird Studio => G Lab Wah => Electro Harmonix LPB-1 => T.C. Electronics G Major => Fender Super Champ XD
Nuker
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nuker »

Přidej si něco málo a kup Peavey Windstor , dostaneš z toho krásnej brit sound i do stylu AC"blesk"DC :-) ... Ja jsem to slyšel a je to opravdu britovka jako kráva :-D Wohma muže poreferovat , měl ho.
.:- Washburn X22 -- Guitar Rig 3 -- Amplitube 2 -- Amplitube Metal -- Amplitube Fender -- Amplitube Jimi Hendrix -- Dunlop Jazz III -- Red Lucky Strike -:.
mycountry
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mycountry »

Andy56 píše:jo a taky ještě jedna věc jsem takovej velkej amatér co se tyče těhle věcí .... je zaručené že ten efekt bude hrat tak jak ho slysim na netu ? Mam kombo peavey rage 158 (kytara Cort X-2) a zajimalo by me jak to znelo nemam zadnou zkusenost . ta shanim co nejvice informaci
Nebude, i když ten rage je docela v pohodě kombo, tak je to trochu jinej styl (takový modernější) a s tou kytarou ti to tak znít prostě nebude...
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Re: Re:

Příspěvek od Nero »

simonwalker píše:
Jizzy29 píše:A co říkáte na PEAVEY - Valve King®112, ale není lepší si připlatit a jít do PEAVEY - Valve King®212??
Nevim, chce to mozna neco, spis British zvuk...
Tak tak, VK není pro tuhle hudbu zrovna optimální volbou. Zato Nukerem navrhnutý Windsor by řešením mohl být, a to velmi zajímavým.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
Odpovědět

Zpět na „Komba, zesilovače, reproboxy“