-

Strat, Les Paul, Tele, SG, semiakustické, ...
Odpovědět
Asanoth

Re: Cort...

Příspěvek od Asanoth »

Mám verzi 3xS a podle mě hraje mnohem mnohem líp než i o dost dražší kytary, například Squiery. Snímače samozřejmě nejsou nic moc, ale jsou použitelný. Zpracování perfekt.
RHEA - progressive rock (neaktivní)

Petrof pianino, šedesátá léta
Kawai ES-8

Fender USA Strat / Tele PRODÁM NĚKOLIK FENDER USA/JP KYTAR (a sběratelský Framus) ---->ex-Fender 65 Deluxe Reverb / Strymon Iridium
Nashville NW-20C
Mjkl
last.fm: Mjkl666
Bandzone: Mjkl666
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mjkl »

Máte někdo tuto kytaru?
http://www.musiccenter.cz/Cort-KX5FR-WP ... e/:3:34153
Nebo tuto?
http://www.musiccenter.cz/Cort-KX5-WP/E ... e/:3:28655

Dochází mi totiž nervy s tim mým převažovacím SG a chci se ho zbavit a vyměnit za tohle...

Tehdá jsem byl totiž blbý a o cortu nechtěl ani slyšet a navíc jsem byl nadrženej rychle kytaru rychle a ted toho lituju, že jsem se trochu víc neporozhlédl...
Wohma
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wohma »

To bych radsi bral tu M600ku z bazaru :wink:
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
Mjkl
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mjkl »

Myslíš tu od axla?
Asanoth

Příspěvek od Asanoth »

Tak ale M600 a KX jsou, ač maj možná stejný snímače, dost odliščný kytary. A řek bych, že jako SG bude hrát spíš KX. I když M600 bude asi o něco "výš"...

Kawai ES-8

Fender USA Strat / Tele PRODÁM NĚKOLIK FENDER USA/JP KYTAR (a sběratelský Framus) ---->ex-Fender 65 Deluxe Reverb / Strymon Iridium
Nashville NW-20C
Mjkl
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mjkl »

Mě se líbí právě ta KX protože ma 24 pražců, což bych chtěl, protože rád hraju sóla od children of bodom, sice je to podlazený, ale dá se to i ve standartním ladění hrat jako na procvičení prstů oni ty sóla jsou vcelku jednoduché, když se to trochu spomalí, žádné hnusárny na hamerrování ala metallica nebo něco podobného... ikdyž M serie se mi taky líbí hlavně se mi líbí jak už u KX tak už u M serie rozepínací HB ikdyž hlavní otázka to tremolo jak bude vypadat, proto se ptám, jestli někdo tu kytaru nemá ať mi řekne vo co gou, každopádně si do MC do brna udělám výlet a vyzkouším si tu kytaru...
sniper24792

Příspěvek od sniper24792 »

jaká kytara je podle vás nejlepší...mám už delší dobu vyhlídlou ibanez rg350 dx, ale nedávno jsem narazil na cort x11 a evl x4 a nevím jakou si vybrat...podle popisků mi přijde nejlepší evl x4, ale jak to je s kvalitou zpracování, ibanezka je nejdražší, ale je mezi nimi nějaký rozdíl...prosím rychlou odpověď dost to spěchá, díky. tou x11 myslím novější verzi, nebo co to je ktera nema bluebuckery ale emg hz sa1 a tb1 je na téhle stránce http://kytary.cz/cort-elektricka-kytara ... 27:0:0:1:0
Asanoth

Příspěvek od Asanoth »

Bazar
Pokud bys chtěl X-4, můžeš koupit tady na bazaru, snad dost levně, a za zbytek třeba vyměnit snímače...

Kawai ES-8

Nashville NW-20C
sniper24792

snímače počkaj...budu k tomu kupovat toneport ux1 tak ten zvuk nebude tak špatnej, ale jaká z těch kytar je nejlepší, myslim zpracovánim a kvalitou, nemyslim snímače...já bych chtěl tu x11, má lipový tělo jako ibanezka, ale dál ma top z fládrovanýho javoru, ty emg-hz nevim jestli sou dobry ale ma i stejnej krk...ale kde sou ty 3000??? o ty ibanezce pisou že má to tremolo jako odlitek, tomu se už dá trochu věřit, ale co kdyz ma ta x11 nějakej plechovej sh*t, aby se tam po roce nezkřivilo, nebo já nevim co se s tím může stát.
Asanoth

Příspěvek od Asanoth »

EMG-HZ se někomu líbí, někomu ne, chce to vyzkoušet, názory se tady dost různí. Někdo má radši ty Bluebuckery, ale šlo by to sehnat asi i s nima.
U řady X se našlo dost vadnejch kusů(třeba spoj krku s tělem), nicméně to byly hlavně ty X dvojky. Ale chce to vybírat.
To tremolo rozhodně nebude takovej sh*t, aby se "zkřivilo" a když ho správně seřídíš, půjde s tím i hrát ;)

Kawai ES-8

Nashville NW-20C
sniper24792

Co by sis vybral ty kdybys měl prachy, peníze mám s tím neni problém, de o to že se mi líbí ta x11, rg350 se mi tolik nelíbí, ale je o 3000 dražší a de mi o to, jestli je dražší díky značce nebo kvůli kvalitě???Ta x11 je totiž líp vybavená a zdá se mi lepší, ale kde jsou ty 3000, je to značkou nebo blbou kvalitou???
mycountry
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mycountry »

Co sem hrál já, tak rg je určitě lepší, otázka je, jestli ti to stojí za ty 3000

(a opravdu nevidím důvod, proč zezačáátku hned vyměňovat emg-hz...)
sniper24792

to záleží na tom jestli je lepší o ty 3000, to bych si ji samozřejmě koupil, ale co ta evl x4 ta normalne stoji asi 10000 a mohla by bejt stejne dobra ne? emgecka sem vyměnit nechtěl.já nechci ze začátku u ničeho vyměňovat snímače, de mě spíš o to jak je u těch kytar dobrej spoj krku s tělem a tremolo, o to mě de nejvíc...ibanez má to edge 3, o tom píšou že je to odlitek ale u těch dvou cortek to bude asi jenom ohlej plech ne? chci aby ta kytara vydržela co nejdýl, já teď hraju už 2 roky na staggu takže hrůza.
tojko

Příspěvek od tojko »

http://www.aukro.cz/item709718385_elekt ... ml#gallery co říkáte na tento strat, je to vůbec cort? Uvažuju o její koupi za 1500 no nekup to :D
mycountry
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mycountry »

Je to Cort M200, pro další dotazy si prosím vyhledej informace nebo si založ vlastní téma.
Asanoth

Příspěvek od Asanoth »

Vůbec bych se toho nebál.
Nebude to samozřejmě hrát jako Fender, možná aj bude i dost jinej charakter(teda, spíš asi než možná), ale podle mě to bude v pohodě kytara.
Za 1500 ji pak skoro určitě prodáš na bazaru, případně.

Kawai ES-8

Nashville NW-20C
Bummer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bummer »

mycountry píše:Je to Cort M200, pro další dotazy si prosím vyhledej informace nebo si založ vlastní téma.
Řada M jsou PRSa, straty jsou G. Každopádně to nevypadá jako nic ze současné produkce Cortu.
Gibson Explorer '76 RI Cort M600 BCS Cort EVL Z4 (R.M. ColorSound, R.M. Custom AlNiCo) Ibanez RG570CT (olše+javor, SD SH-5) DIMAVERY PB-320 Hardwire CM-2 Michalík Wah-Volume Boss GEB-7 Hardwire CR-7 Hardwire TR-7 Hardwire DL-8 Laney VH100R 2x12" DIY bedna s Celestion G12-65 Peavey Bandit 112 Sheffield USA fake Shure SM58 M-Audio MobilePre USB mkII M-Audio Firewire 410

Bias je slovo, ne zkratka.
Dark Axel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark Axel »

mycountry píše:Je to Cort M200, pro další dotazy si prosím vyhledej informace nebo si založ vlastní téma.
:?:

zaprvé to - jak už někteří poukázali - není vůbec cort M200 a zadruhé - klidně se může informovat zde, když je to thread nazvaný "cort", nemyslíš?

Tyhle straty Cort tuším dělal dříve - na jeden jsem kdysi hrál a zas tak tragické to nebylo (obvzláště za tuhle cenu je to hezké)
Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"
Smrťokvítek
Globální moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Smrťokvítek »

A že je to aukce jste si nevšimli, že? :roll:

Tohle je nějaký ještě ze staré výroby. Dřív dělali klasické tvary, straty, LP. Na oficiálním fóru je toho dost co si tak pamatuju.
(っ◕‿◕)っ :: (╯°□°)╯︵ ┻━┻ :: (❍ᴥ❍ʋ) :: ᶘ ᵒᴥᵒᶅ
mycountry
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mycountry »

Tak to sorry, samo že je to G200, a tak nějak jsem žil v tom, že autor "problému" s výběrem mezi Ibanez a Cortem měl založený vlastní topic, ono by to bylo i logické... Skládám omluvu...
Odpovědět

Zpět na „Elektrické kytary“