S kytarama nad 10k jsem moc problemu nevidel.wikxzen píše:Ale to je preci Abigail Honeyway, jedna z nejlepsich pravnicek v soucasne dobe ve Spojenych statech. Kazdy si nejak privydelaval v zacatcich na studium...
Muze mi nekdo objasnit jak to je s vystupni kontrolou u Epi kytar drazsich od 10k?
Epiphone ted a driv
Pravidla fóra
-
simonwalker
- Kontaktovat uživatele:
Re: Epiphone ted a driv
Squier Classic Vibe 50's Stratocaster/Gibson Firebird Studio => G Lab Wah => Electro Harmonix LPB-1 => T.C. Electronics G Major => Fender Super Champ XD
- turbo_MaCk
- Kontaktovat uživatele:
těžko říct... oproti gibsonu jim ta kvalita opravdu vc lítá. je vidět, že to sou víc rychlovky (chyby v laku, nějakých drobnůstkách). S novejma snímačema to ale hraje, jen najít nějakej sedící kuswikxzen píše:Ale to je preci Abigail Honeyway, jedna z nejlepsich pravnicek v soucasne dobe ve Spojenych statech. Kazdy si nejak privydelaval v zacatcich na studium...
Muze mi nekdo objasnit jak to je s vystupni kontrolou u Epi kytar drazsich od 10k?
Vířím klidné vody pacifiku. Jsem jediným opravdovým nepřítelem dobrého zvuku.
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
- Regular John
To je sice pravda, ale nic to nemění na tom, že hrají mnohem lépeturbo_MaCk píše:sou to obyčejný předražený sériovky, cos e schovávaj za velkou značku
BTW ta děvka je pěkně hnusná
-
simonwalker
- Kontaktovat uživatele:
Jak ktery.Regular John píše:To je sice pravda, ale nic to nemění na tom, že hrají mnohem lépeturbo_MaCk píše:sou to obyčejný předražený sériovky, cos e schovávaj za velkou značku
BTW ta děvka je pěkně hnusná
Squier Classic Vibe 50's Stratocaster/Gibson Firebird Studio => G Lab Wah => Electro Harmonix LPB-1 => T.C. Electronics G Major => Fender Super Champ XD
mozna by stalo za to udelat tema "gibson ted a driv". kdyz jsem koukal na ty nove kytary jako holy explorer nebo zoot suit SG tak me napada jestli si z nas panove z gibsonu nedelaji srandu. ocekavam preklizkovy LP custom s plastovym krkem propagovany jako to nejlepsi co kdy gibson kdy vypustil a s cenovkou 4k $ 
dutýmy lespauly to začlo a ta tendence se nezměnila... ať si myslí kdo chce co chce, je to jeho svobodná volba, ale já za sebe jsem svuj sen o origo gibsonu zrušilKinx píše:mozna by stalo za to udelat tema "gibson ted a driv". kdyz jsem koukal na ty nove kytary jako holy explorer nebo zoot suit SG tak me napada jestli si z nas panove z gibsonu nedelaji srandu. ocekavam preklizkovy LP custom s plastovym krkem propagovany jako to nejlepsi co kdy gibson kdy vypustil a s cenovkou 4k $
ec401vfsh1sh4ns2jcm2000dsl401lpstd2dp155sc2sg1bksh8ehxmmwtb490r498tod2jh1xt2exl110m80
logo na hlavě nástroje nedělá žádnej zvuk
- zakk_wylde
- Kontaktovat uživatele:
Smootik: stále si můžeš koupit LP Standard Traditional, který není vyřezaný. Stejně tak Custom/Slash. To jsou plnohodnotný Gibsony.
Gibson Les Paul Studio wine red/gold HW => Dunlop CryBaby 535 => MXR EVH Phase 90 => MXR stereo chorus => Marshall TSL602, kabely Monster ROCK
Kdyz to hraje pekne, tak neni co resit. Osobne si myslim spise, ze Gibson leccos zaspal a prichazi s temito inovacemi a modely uz docela pozde - coz bych od tak mamuti spolecnosti prave necekal. Zatimco jine firmicky delaji radu let zajimavejsi produkty a uz leccos stihli patentovat.Kinx píše:mozna by stalo za to udelat tema "gibson ted a driv". kdyz jsem koukal na ty nove kytary jako holy explorer nebo zoot suit SG tak me napada jestli si z nas panove z gibsonu nedelaji srandu. ocekavam preklizkovy LP custom s plastovym krkem propagovany jako to nejlepsi co kdy gibson kdy vypustil a s cenovkou 4k $
Jen at je variant a moznosti vice, at si kazdy muze vybrat co chce. Rada lidi si prece jiste rekne, ze by byli mileradi, aby jejich oblibena znacka udelala neco nezvykleho, co dela jejich konkurence.
ale jo já vim že eště maj modely co nejsou dutý atd, měl jsem na mysli spíš celkový směřování firmy. LP traditional je určo fajn věc nicméně 57 clasiky nejsou zrovna snímače pro mě a abych si koupil kytaru za 50 klascků a eště na ní měnil snímače, to se mi docela nechce, zvlášť když existuje třeba schecter tempest classic a jiný krásný stroje od nich. to už se ale bavíme o snech, já si asi hned tak jinej stroj kupovat nebudu.
sorry za OT, ale musel jsem
sorry za OT, ale musel jsem
ec401vfsh1sh4ns2jcm2000dsl401lpstd2dp155sc2sg1bksh8ehxmmwtb490r498tod2jh1xt2exl110m80
to čím je osaděj je vždycky kompromis, nemůžou se trefit do vkusu a potřeb každýho.. já jsem vyměnil snímače u 4 z 5 gibsonů co mámshmootik píše:.. nicméně 57 clasiky nejsou zrovna snímače pro mě a abych si koupil kytaru za 50 klascků a eště na ní měnil snímače, to se mi docela nechce
I´m wheels... movin´wheels
Tonda: ano nejlepší kytary maj mít nejlepší snímače s tim naprosto souhlasim. dokonce si myslim že na těch 57ách neni nic co do kvality špatně, ale já prostě potřebuju víc výstupu u kobyly... a vůbec s gibsonem už nemluvim dycky když se mi něco od nich fakt moc líbí tak to přestanou vyrábět dřív se to dostane někam kde bych si to vyzkoušel. měl jsem v ruce letošní LP studio (normální nefejdovaný) a odcházel jsem z toho kšeftu vážně zklamanej. na adresu jak gibsonů tak epin, co se potkali s mejma rukama, když vynehcam sprostý slova tak nemam co bych dodal. 
me prave prijde ze nevyrezany modely zachvilku budou jen customshop. holt zasoby kvalitniho dreva se tenci
jsem zvedavej kdy s necim podobnym prijde prs.
to už jsou teď ... i LP Customy (kromě reissue 57 a 68) mají těch 9 palcových děr (=weight relieved)..Kinx píše:me prave prijde ze nevyrezany modely zachvilku budou jen customshop
no aspoň (a LP Traditional) nejsou totálně vydlabaný
hm tak to je superTonda píše:to už jsou teď ... i LP Customy (kromě reissue 57 a 68) mají těch 9 palcových děr (=weight relieved)..Kinx píše:me prave prijde ze nevyrezany modely zachvilku budou jen customshop
no aspoň (a LP Traditional) nejsou totálně vydlabaný
jinak proti nim nic nemam (spis naopak), ale predevcirem jsem vzal do ruky kamaraduv deluxe 1974 s full size HB a trochu me zamrzelo ze kytary takovych kvalit se dnes delaji s silenou cenovkou nebo clovek musi hodne prebirat (jiny znamy ma 2006 std a je taky bozi).
No vidíš.. a přitom tahle éra (Norlin, 1969-198? něco) se pokládá za nevalný období.. (něco jako éra CBS u Fendera)Kinx píše:.... predevcirem jsem vzal do ruky kamaraduv deluxe 1974 s full size HB a trochu me zamrzelo ze kytary takovych kvalit se dnes delaji s silenou cenovkou ...
...tělo ze 3 placek, krk z javoru a taky ze 3 kusů - prostě už tenkrát se začalo šetřit.. ale to dřevo bylo dobrý
- turbo_MaCk
- Kontaktovat uživatele:
podle mě to ení šetření dřevem. dřeva použijou stejně, jen do toho pak vtaj/frézujou díry. Proč? dnes už se vytvář kytarovej zvuk jinak. Je víc lidí, co chcou lehkou kytaru, než těch, co se hrabaj v tom, jestli není ošmelená.
Vířím klidné vody pacifiku. Jsem jediným opravdovým nepřítelem dobrého zvuku.
imho se setrilo vzdycky, ale tohle uz je imho moc velky hardcore
vim ze pravoverni vintagisti ty norlin kytary pomlouvaji ale mimo jednoho lespaula firebrand jsem nemel v ruce spatnej nastroj z ty ery (je teda fakt ze moc jich nebylo). a ten dlx je vazne skvelej 
hm tak to si nemyslim. myslim ze lidi co si kupujou gibson les paul chteji ten pravoverny masivni zvuk a ne nejake komory. osobne radim vahu nastroje az nekam mezi posledni kriteria pri vyberu, nerekl bych ze to je kvuli "jinymu vytvareni zvuku"turbo_MaCk píše:podle mě to ení šetření dřevem. dřeva použijou stejně, jen do toho pak vtaj/frézujou díry. Proč? dnes už se vytvář kytarovej zvuk jinak. Je víc lidí, co chcou lehkou kytaru, než těch, co se hrabaj v tom, jestli není ošmelená.
dřeva stejně, ale míň kvalitního .. těžšího (africkej mahagon místo jihamerickýho)turbo_MaCk píše:podle mě to ení šetření dřevem. dřeva použijou stejně, jen do toho pak vtaj/frézujou díry. Proč? dnes už se vytvář kytarovej zvuk jinak. Je víc lidí, co chcou lehkou kytaru, než těch, co se hrabaj v tom, jestli není ošmelená.
takže to odlehčování má dostat váhu do únosných mezí, bez toho by ty kytary (LP) vážily tak 6 kg nebo víc
vůbec nejde o zvuk, to jsou jen kecy, jak to lidem "prodat"