jinak - ano, byl to wohma
čili kdo by si tenhle předražený nespolehlivý a nepraktický krám kupoval?
koukal jsem na to, je to zajímavý, ale ty Pigtronix y mi připadají dost zmatené a zbytečně alternativní... mám dojem že dostat to pod nohu, tak se s tím nedomluvímqwer píše:ted je na bazaru za neuveritelne penize pigtronix phi echolution... ze statu jej tady dostanete jen velmi tezko pod 11t., na bazaci je za 6... kdo koupi, rozhodne neprohloupi...
no naprosto stejné delaye které jsou v modeleru DL4 od Line6 jsou ve všech POD + v M13 (samozřejmě ne uplně všechny jsou ve všech obsazeny, záleží na druhu POD ale ty co jsou jsou identické), v DL4 jsou jen pekne pohromade + looper jako bonus...čili proto se konkretne model DL4 nezminoval, Line6 delaye beru tak nejak automaticky a jsem s temito delayi naprosto spokojen... urcite patri mezi spicku a nemenil bych, maximalne bych k nim pridal dvojče či něco od TCNero píše:Dost možná proto, že tuhle poměrně drahou krabku nikdo nevlastní.turbo_MaCk píše:Co mě osobně zaráží je, že se tu skoro vůbec nemluví o delay modeleru od line6, který je možná nejpoužívanější "giga delay".
Jinak jestli si pamatuju dobře (říkal snad Wohma...), je zrovna u toho Line6 jeden dost velký problém - nelze dávat do FX loop, protože se tam linkovým signálem odpalují buffery či co. Což je u delaye pro mě docela epic fail.
vpodstatě ano, taky je to delayturbo_MaCk píše:BTW DD7 taky zvládne vpodstatě to samá jako DD20....
Říká člověk, co vyznává zvuk AC30, my, mesaři, máme trochu jiné požadavkypupack píše: co se smyčky týká u DL4, to jsem také zaslechl, kde je pravda nevím, leč já delay do smyčky nedávám a ani nikdo koho znám...delay před aparátem má (pokud se nekreslí na maximum ala metla aparátem) krásný zvuk..
Jestli od Jirky Zemana, tak ten mi delay vcera poslalpanedge píše:Wauuu tak teď sem jeden našel doufám že je ještě k mání
Jestli od Jirky Zemana, tak ten mi delay vcera poslalWohma píše:panedge píše:Wauuu tak teď sem jeden našel doufám že je ještě k mání
No sem trochu přepracovanej takže mi malinko hrabe..Wohma píše:Vzdyt jsem rikal, ze jsem ho ted koupil na muzikusu, tak nechapu, co sis sliboval... ze jich tam bude vic za stejnou cenu?