Fender Showmaster HH

Strat, Les Paul, Tele, SG, semiakustické, ...
necross
Bandzone: saphet

Re: Fender Showmaster HH

Příspěvek od necross »

Prejdák píše:A co nějaký custom shop? :)

Fender nepoužívá floyda, ale tremolo, které je ukotveno na míň strunách, takže jde tahat oběma směry...
Jakto že Fender nepoužívá Floyd Rose? Minule byl zrovna v muzikusu test Fendera(MIM) s FR
Fender strat, Kramer Baretta III, Standa Papež strat,
Marshall
Prejdák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Prejdák »

necross píše:

Fender nepoužívá floyda, ale tremolo, které je ukotveno na míň strunách, takže jde tahat oběma směry...
Jakto že Fender nepoužívá Floyd Rose? Minule byl zrovna v muzikusu test Fendera(MIM) s FR
Custom shop, nebo jiná limit. edice...
Když se díváš na klasické fendery, tak na nich FR není zrovna 2x často.
Hanzbiker

Příspěvek od Hanzbiker »

necross zrovna tu mluvíš o jediné vyjímce ze seriové výroby..na jiným Fenderu sem floyda neviděl, leda tak na nějákým customshopu...Tak tu nedělej z komára velblouda...
Fender Stratocaster MIJ, Fender Showmaster, Orange Rockerverb RK50C212 MKII.....
mycountry
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mycountry »

necross píše:

No, z kontextu byla řeč o showmasterovi...
Hanzbiker píše:necross zrovna tu mluvíš o jediné vyjímce ze seriové výroby..na jiným Fenderu sem floyda neviděl, leda tak na nějákým customshopu...Tak tu nedělej z komára velblouda...
Na druhou stranu, existence alespoň jednoho kusu kytary Fender s Floyd Rose absolutně popírá výrok o její neexistenci (mluvíme-li obecně o fenderu jako výrobci kytar, což by asi mělo být, vzhledem k tomu, že si v
Hanzbiker píše:Ale Fender nemá floyda... :D
neuvedl jaký fender., i když bylo z kontextu jasné, že jde o showmastera)

A teď přestaňte ......

Já sem hrál na jednoho toho stagemastera, a musím říct, že kromě toho, že byla pěkně hnusná a byly na ní rok starý struny, tak nebyla úplně špatná, hrála solidně, ale dost středově (fest, až to pěkný nebylo) a nesympaticky. Floyd byl měkkej, jako všude v téhle cenové, jako to bych si nekoupil. Ale měl jsem tu čest (ještě jako mladý a naivní, ale přece) zkoušet tady kolegova showmastera docela dlouho a to je teda jiná liga, i když za tu cenu se dá udělat rozhodně líp...

A jak už tu padlo, snímače nic na metal (soudím podle druhé vybrané kytary). Ale to neznamená že by byly špatný...
necross
Bandzone: saphet

Příspěvek od necross »

jsem jen podotkl tak mě hned nelynčujte pomalu
Fender strat, Kramer Baretta III, Standa Papež strat,
Marshall
kmensik
Rádce

Příspěvek od kmensik »

Hele, na kytarách Fender může být jakékoli tremolo, třeba Bigsby.

Můj Squier Stagemaster má licencované tremolo od korejské firmy Ping, která údajně vyrábí i originální Floyd Rose, stejně jako Schaller. Obě tyto firmy vyrábí pro FR, a zároveň prodávají téměř shodné výrobky pod svou značkou. Tremolem Ping bývaly vybaveny i Fender Showmaster.
To jsem se dočetl někde na netu, důkazy nemám.
http://www.axcessories.com/proddetail.a ... ch&cat=132
Odpovědět

Zpět na „Elektrické kytary“