Jakto že Fender nepoužívá Floyd Rose? Minule byl zrovna v muzikusu test Fendera(MIM) s FRPrejdák píše:A co nějaký custom shop?
Fender nepoužívá floyda, ale tremolo, které je ukotveno na míň strunách, takže jde tahat oběma směry...
Fender Showmaster HH
Pravidla fóra
Re: Fender Showmaster HH
Fender strat, Kramer Baretta III, Standa Papež strat,
Marshall
Marshall
Custom shop, nebo jiná limit. edice...necross píše:Jakto že Fender nepoužívá Floyd Rose? Minule byl zrovna v muzikusu test Fendera(MIM) s FRPrejdák píše:A co nějaký custom shop?
Fender nepoužívá floyda, ale tremolo, které je ukotveno na míň strunách, takže jde tahat oběma směry...
Když se díváš na klasické fendery, tak na nich FR není zrovna 2x často.
necross zrovna tu mluvíš o jediné vyjímce ze seriové výroby..na jiným Fenderu sem floyda neviděl, leda tak na nějákým customshopu...Tak tu nedělej z komára velblouda...
Fender Stratocaster MIJ, Fender Showmaster, Orange Rockerverb RK50C212 MKII.....
- mycountry
- Kontaktovat uživatele:
No, z kontextu byla řeč o showmasterovi...necross píše:Jakto že Fender nepoužívá Floyd Rose? Minule byl zrovna v muzikusu test Fendera(MIM) s FRPrejdák píše:A co nějaký custom shop?
Na druhou stranu, existence alespoň jednoho kusu kytary Fender s Floyd Rose absolutně popírá výrok o její neexistenci (mluvíme-li obecně o fenderu jako výrobci kytar, což by asi mělo být, vzhledem k tomu, že si vHanzbiker píše:necross zrovna tu mluvíš o jediné vyjímce ze seriové výroby..na jiným Fenderu sem floyda neviděl, leda tak na nějákým customshopu...Tak tu nedělej z komára velblouda...
neuvedl jaký fender., i když bylo z kontextu jasné, že jde o showmastera)Hanzbiker píše:Ale Fender nemá floyda...
A teď přestaňte ......
Já sem hrál na jednoho toho stagemastera, a musím říct, že kromě toho, že byla pěkně hnusná a byly na ní rok starý struny, tak nebyla úplně špatná, hrála solidně, ale dost středově (fest, až to pěkný nebylo) a nesympaticky. Floyd byl měkkej, jako všude v téhle cenové, jako to bych si nekoupil. Ale měl jsem tu čest (ještě jako mladý a naivní, ale přece) zkoušet tady kolegova showmastera docela dlouho a to je teda jiná liga, i když za tu cenu se dá udělat rozhodně líp...
A jak už tu padlo, snímače nic na metal (soudím podle druhé vybrané kytary). Ale to neznamená že by byly špatný...
jsem jen podotkl tak mě hned nelynčujte pomalu
Fender strat, Kramer Baretta III, Standa Papež strat,
Marshall
Marshall
Hele, na kytarách Fender může být jakékoli tremolo, třeba Bigsby.
Můj Squier Stagemaster má licencované tremolo od korejské firmy Ping, která údajně vyrábí i originální Floyd Rose, stejně jako Schaller. Obě tyto firmy vyrábí pro FR, a zároveň prodávají téměř shodné výrobky pod svou značkou. Tremolem Ping bývaly vybaveny i Fender Showmaster.
To jsem se dočetl někde na netu, důkazy nemám.
http://www.axcessories.com/proddetail.a ... ch&cat=132
Můj Squier Stagemaster má licencované tremolo od korejské firmy Ping, která údajně vyrábí i originální Floyd Rose, stejně jako Schaller. Obě tyto firmy vyrábí pro FR, a zároveň prodávají téměř shodné výrobky pod svou značkou. Tremolem Ping bývaly vybaveny i Fender Showmaster.
To jsem se dočetl někde na netu, důkazy nemám.
http://www.axcessories.com/proddetail.a ... ch&cat=132