Kurt cobain

Vše o kapelách a hudebnících ...
Odpovědět
pAdám
Bandzone: http://bandzone.cz/sorryholka
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pAdám »

nebyl to cobain kdo jendou řek..neuč se hrát na kytaru,důležitý sou emoce,když máš kytaru a velký srdce tak seš hvězda.prostě hraj na hlas tak nejvíc jak to dokážeš.tedko utřete slzy a poslouchejte black sabbath!
DJmanasek
Rádce
Bandzone: bandzone.cz/fan/djmanasek
Kontaktovat uživatele:

Re: Kurt cobain

Příspěvek od DJmanasek »

Co třeba Nirvana ve swingovém provedení?
Basses: Mayones Be Exotic 5, Fodera Imperial Elite 5 Fretless by MV
Effects: BOSS GT-10B, ELECTRO-HARMONICS Switchblade channel (na zkoušku)
Amplification: Markbass MoMark (Amp Frame 800, T1M, EQ42S, MVVL), Custom made 1x15 + Tweeter box, Behringer BX600, M-Audio Fast Track Pro
Cables & Other: Monster Bass, Monster Jazz, Planet Waves, D'Addario Nickelwounds .40
Obrázek
Zejus

Příspěvek od Zejus »

no neznat text tak bych to nepoznal :mrgreen:
pAdám
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pAdám »

pane bože...taky sem viděl takovou uknouranou holku za klavírem jak zpívá come as you are... :?
Drobák

Příspěvek od Drobák »

Zejus píše:no neznat text tak bych to nepoznal :mrgreen:
No přesně... :D
ale je to docela chytlavé :)
pigdestroyer
last.fm: tlumok
Bandzone: pigdestroyer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pigdestroyer »

ja nevim proc porad resite jesi byl kurt dobrej kytarista.. dyt je to jedno, prece jejich pisnicky v jejich podani jsou skvely i po tech letech i kdyz uz to ted posloucham /tak mozna z jukeboxu v knajpje/, taky sem pred hmm cca 9mi rokama nosival diravy triko s kurtem a kurtovky /tenisky/ a orvany rifle a navozoval sem si libe stavy hulenim a chlastem.. nejde o to byt virtuoz, de o to udelat dobrej val a v tom byla nirvana dobra... jestli umel sweep picking me fakt nezajima.. nesmyslny honeni not viz ti cooleyove atd .. je nuda, narozdil od nirvany.
Homerda

Příspěvek od Homerda »

Nirvany si vazim pro to, ze ta hudba mela co rict... A ze Cobain nebyl nejlepsi kytarista? To je mi docela jedno, podivejte se na dnesni scenu, nekteri nemaj co rict a jeste hrajou nahlas...
Stop dreaming, start playing!
nazaret

Příspěvek od nazaret »

čau potřeboval bych pomoct. Poznáte někdo tuto písničku která začne hrát v 1:57 ?? http://www.youtube.com/watch?v=-_I0_4LuGCs podlě mě to bude nejspíš nějaký jeho demo, ale nevim. Díki za odpovědi.
Guitar: Ibanez RG550 Made in Japan Limited Edition
Preamp: Mesa Boogie V-Twin
Amplifier: Peavey Valveking 112
Effects: Boss DS-1, Electro-Harmonix Small Clone
Picks: Dunlop
Cabels: Klotz, Proel
pAdám
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pAdám »

nvm...je možný že to ani neni od nirvany...možná že to je ''if you must''....
jesse
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jesse »

neni to if you must, mysim ze to ani neni od nirvany
come on over - do a twist!

Cort M600LH, Crate V18-212
Rhody

Příspěvek od Rhody »

Tak bacha... na Kurta mi nešahejte joo? :evil:
Homerda

Příspěvek od Homerda »

Rhody píše:Tak bacha... na Kurta mi nešahejte joo? :evil:
Nikdo Ti na nej nesaha :D :roll:
Stop dreaming, start playing!
Red Bull
Globální moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Red Bull »

Homerda píše:
Rhody píše:Tak bacha... na Kurta mi nešahejte joo? :evil:
Nikdo Ti na nej nesaha :D :roll:
Ani nemůže, je už pár let po smrti. :wink:
"MOJO" kills modern music...

Je tu spousta otázek, které již byly zodpovězeny.
Fender Stratocaster photo flame MIJ [1994] -> Ibanez AW3000NT ]

http://www.7daysgallery.com
Krata666
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Krata666 »

nazaret píše:čau potřeboval bych pomoct. Poznáte někdo tuto písničku která začne hrát v 1:57 ?? http://www.youtube.com/watch?v=-_I0_4LuGCs podlě mě to bude nejspíš nějaký jeho demo, ale nevim. Díki za odpovědi.
To nemá s Nirvanou nic společnýho. Na tyhle dokumenty jim nedává Courtney Love povolení používat jejich hudbu, takže je to jenom nějakej trapnej riff, kterej má Nirvanu připomínat.
Fender Mustang 65 (Japan)-Laney LC30-Delay DD6-Boss DS2-EHX Big Muff
John M. William

Příspěvek od John M. William »

Ze začátku mně hudba Cobaina neoslovila tak jako dnes. Poslouchal jsem v rádiu Smells Like Teen Spirit a to bylo vše, co jsem od Nirvany znal. Poslední dobou mně ale Nirvana oslovila hodně. Jak už tu padlo, Kurt nebyl nejlepším kytaristou a někteří na to rejpavě upozorňují. Nejde o to, jak rychle kytarista hraje nebo jakou má kdoví techniku.. Kurt dokázal, že tohle není hlavní faktor pro slávu. Kurt vynikal spíš zpěvem a tvorbou. Najděte mi hudebníka, který dokáže udělat cover (slušný cover) na Cobainovy skladby. Jeho hlas je originální.. A tvorba? Dokázal ovlivnit další vývoj hudby a dokázal, že se stále hudba může dál vyvíjet..
Obrázek
Obrázek
Obrázek

Jsem odpůrce zkratek.. LP = Les Paul, Long Play, Linkin Park..?

Tabulatury hudbě škodlivé.
weselow

Příspěvek od weselow »

John M. William píše:A tvorba? Dokázal ovlivnit další vývoj hudby a dokázal, že se stále hudba může dál vyvíjet..
Jak?
Trsátka: Sharkfin by Landström | Struny: Ernie Ball Top Heavy | Kytara: Fender Stratocaster | Efekti: Fender PT 100, Fender Fuzz-Wah (& booster), BBE Green Screamer, Boss DS-1 | Hlava: Blackheart Little Giant BH5H | Repro: Blackheart BH 112 / Kombo: Crate BT-15 | Hraju od léta 2007
John M. William

Příspěvek od John M. William »

weselow píše:
John M. William píše:A tvorba? Dokázal ovlivnit další vývoj hudby a dokázal, že se stále hudba může dál vyvíjet..
Jak?
Grunge.. A Kurt měl velice osobitý styl.. Narážim taky na Nevermind.. To, že Kurt patří k velikánům hudby mi nevymluvíš :)
Obrázek
Obrázek
Obrázek

Jsem odpůrce zkratek.. LP = Les Paul, Long Play, Linkin Park..?

Tabulatury hudbě škodlivé.
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Příspěvek od Nero »

Myslím, že weselowovo "jak" směřovalo spíš na to, jak dokázal, že se stále hudba může vyvíjet...

A teda mě zase nikdo nevymluví, že jestli bylo u Nirvany něco zlomového ne z komerčního hlediska, ale z hlediska hudby, tak to nebyl Nevermind, ale In Utero. :mrgreen:
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
arcilucifer

Příspěvek od arcilucifer »

John M. William píše:Ze začátku mně hudba Cobaina neoslovila tak jako dnes. Poslouchal jsem v rádiu Smells Like Teen Spirit a to bylo vše, co jsem od Nirvany znal. Poslední dobou mně ale Nirvana oslovila hodně. Jak už tu padlo, Kurt nebyl nejlepším kytaristou a někteří na to rejpavě upozorňují. Nejde o to, jak rychle kytarista hraje nebo jakou má kdoví techniku.. Kurt dokázal, že tohle není hlavní faktor pro slávu. Kurt vynikal spíš zpěvem a tvorbou. Najděte mi hudebníka, který dokáže udělat cover (slušný cover) na Cobainovy skladby. Jeho hlas je originální.. A tvorba? Dokázal ovlivnit další vývoj hudby a dokázal, že se stále hudba může dál vyvíjet..
johny to je jak do sparku ha ha. pro ty fanatiky.
v dobrym samozrejme .Jak sem se tesil kdyz meli hrat v praze.ric pic bum a smutek dame k ledu ha ha.
ja mam zas rad unplugged in NY. Ps:-koukejte tam Kurtovi do oci.
weselow

Příspěvek od weselow »

Tak grunge "nevymyslel" zrovna Kurt Cobain mám pocit (před nimi byli Soundgarden, možná i jiní?), jeho systém skladeb potichu-nahlas ukradl The Pixies. :wink: Určitě měl jedinečnej hlasovej projev, o tom žádná, že patří k velikánům hudby, to ti vymlouvat taky nebudu. :) Jestli dokázal, že se hudba může vyvíjet, tak na tom neni nic světobornýho, to dokážu taky... prostě může, vyvíjí se dnes a denně :lol:
Trsátka: Sharkfin by Landström | Struny: Ernie Ball Top Heavy | Kytara: Fender Stratocaster | Efekti: Fender PT 100, Fender Fuzz-Wah (& booster), BBE Green Screamer, Boss DS-1 | Hlava: Blackheart Little Giant BH5H | Repro: Blackheart BH 112 / Kombo: Crate BT-15 | Hraju od léta 2007
Odpovědět

Zpět na „Skupiny a hudebníci“