Bone white Explorer

Stavba a úpravy nástrojů všeho druhu
Mastr

Re: Bone white Explorer

Příspěvek od Mastr »

Smyslem je pevnost. Přeci jen 2 lepení jsou pevnější než jedno (zkus si normální šroubovaný krk na stratu jen tak vlepit... prostě vyndat šrouby a vllepit. Možná je to moje demence, ale já bych spoji s tak malou plochou lepení moc nevěřil). Pražce jsem uřezal jen proto, že tělo už bylo děláno na 22 pražců (krk jsem sehnal potom) tím pádem s 24 pražcema by musela být kobylka někde v úrovni díry kobylového snímače.... což bylo celkem nemožné když už byla díra hotová. Na druhou stranu bys mohl říct, že jsem měl krk víc zapustit do těla. To bych, ale zase musel zadělat díru na krkový snímač a vyfrézovat ji o kus dál. - Z toho plyne, že bylo jednodušší seříznout krk než dělat takovéhle prasárny.
Kytara: Homemade Bonewhite Exp EMG81/60, Macassar Ebony Flying V EMG81/85, Flying V Custom white EMG81/60, LP Custom black (kopie) EMG81/85, Apec: Blackstar S1 100, Blackstar HT, Marshall 4x12 A, Marshall 4x12 B, efekt: Dunlop 95Q, biyang chorus, Dunlop Carbon Copy delay,Behringer harmonist, TC. Polytune mini, http://bandzone.cz/blackshard Kdybyste někdo chtěli nějaký upgrade kytary týkající se frézování, vrtání nebo i úprav elektroniky napište sz.
mrkendy

Příspěvek od mrkendy »

Ahaa ja nevedel, ze jsi sehnal krk az kdyz si mel hotovy telo. To pak jo..

S tim spojem si me docela rozesmal. Ten krk tam ted prece drzi na tom spaliku, co si k tomu priklizil a ten spalik drzi v tele. To znamena, ze krk je nalepenej na stejny plose, jako kdyby si ho vlepil rovnou do tela. Takhle ti ty vibrace jdou zbytecne pres 2 spoje..

Proste si predstav, ze nejdriv nalepis ten spalik do tela a pak tam nalepis ten krk a mas to prece stejny jako s tim slepeni krku na stratu.

Snad si pochopil, jak to myslim. JInak je ta kytara super, ale zeptat jsem se musel. Myslel jsem, ze v tom je neco vic..
Stardust

Příspěvek od Stardust »

parádní práce!
... zpočátku se mi všichni smáli, že to v životě nedokážu, ale kašlal jsem na to a šel do toho...
a nejlepší na tom je, jak všem zavřeš huby, když jí slyší hrát. Pocit k nezaplacení

hlásim se taky ke skupině "zručných" gymnazistů. Ale je to fakt divný - člověk by řekl, že průmkaři budou mít lepší předpoklady :lol:
...EDGE...

Příspěvek od ...EDGE... »

Gratuluju, nadhera :)
Nazves ji nejak? :)
Mastr

Příspěvek od Mastr »

O tom jsem neuvažoval své kytary jsem doteď nepojmenoval, ale pouvažuju o tom
Kytara: Homemade Bonewhite Exp EMG81/60, Macassar Ebony Flying V EMG81/85, Flying V Custom white EMG81/60, LP Custom black (kopie) EMG81/85, Apec: Blackstar S1 100, Blackstar HT, Marshall 4x12 A, Marshall 4x12 B, efekt: Dunlop 95Q, biyang chorus, Dunlop Carbon Copy delay,Behringer harmonist, TC. Polytune mini, http://bandzone.cz/blackshard Kdybyste někdo chtěli nějaký upgrade kytary týkající se frézování, vrtání nebo i úprav elektroniky napište sz.
Prejdák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Prejdák »

Pojmenuj ji jako ,,Prejdákovi brzo věnovaný exp" :)

Přidej někdy víc fotek a hoď někam jak to hraje, moc se mi to líbí :)
Taky jsem přemýšlel o tvorbě explorera, ale nevím, jestli to zmáknu, pač moc šikovný nejsem, ale aspoň to bude dost ... osobitá kytara :D
Bummer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bummer »

Prejdák píše:a hoď někam jak to hraje
home-made/bone-white-explorer-t15066.html#p244714 :wink:
Gibson Explorer '76 RI Cort M600 BCS Cort EVL Z4 (R.M. ColorSound, R.M. Custom AlNiCo) Ibanez RG570CT (olše+javor, SD SH-5) DIMAVERY PB-320 Hardwire CM-2 Michalík Wah-Volume Boss GEB-7 Hardwire CR-7 Hardwire TR-7 Hardwire DL-8 Laney VH100R 2x12" DIY bedna s Celestion G12-65 Peavey Bandit 112 Sheffield USA fake Shure SM58 M-Audio MobilePre USB mkII M-Audio Firewire 410

Bias je slovo, ne zkratka.
Prejdák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Prejdák »

Jej tak to jsem to tady pročítal hodně dávno... Omlouvám se :oops:
Odpovědět

Zpět na „Nástroje“