Querian píše:když už tady tu debatu tak větvíte

tak se přidám... Potřeboval bych od vás pánové nějaké postřehy na ENGL hlavy... jestli screamera, firebally nebo radši hlavu ritchie blackmora? Hraju s kapelou hardrock, rock, grunge... takže potřebuju takovej dobře znějící rockovej zvuk více méně... nějaké rady, nápady?
Co se mě týče ..., a to si nebudu přihřívat "polívčičku", že jsem si koupil ENGL BLACKMORE ..., myslím, že to by mohla být volba, která by TI mohla vyhovovat. Kila zní naprosto super přes oba zkreslené kanály, dokonce i crunch kanál je velice příjemný ... no nicméně na sóla je super ho přikopnout nějakým Tskem a pak se naprosto rozezpívá!!!!!
Engl Blackmore má navíc výhodu, že je sám o sobě výtečně navržen a vyladěn na super zvuk a korekcemi, resp. gainem a presencí si jej pouze upravíš pro své ucho. Tento zesilovač je prvý kousek, který jsem v životě viděl, abych jej zapojil, připojil kytaru a on hrál ... k.rva hrál.
Fender Strat USA Deluxe SSH, Schecter Hellraiser C7, Gibson LP Studio, Fender tele Mex. Std, Epi SG 400, ENGL - E650 R.B., ENGL BOX 4x12 V60, Pedalboard -
download/file.php?id=876&mode=view, ruce ....